Akcije, popusti in razprodaje

Akcije, popusti in razprodaje

Brezžični zvočnik Melody

Melody wireless speaker - Black
Na razprodaji
Brezžični zvočnik, 3W s kul retro zasnovo. Z baterijo kapacitete 400 mAh za do 4 ure predvajanja. Vključno z gumbom za predvajanje/premor in gumbom za glasnost. Z brezžičnim BT 4.1 in obratovalno razdaljo do 10 metrov. Lahko se v celoti napolni v eni uri. Silikonski trakovi na dnu ABS ohišja za zagotovitev stabilnosti in kakovosti zvoka. Vključno z mikro USB kablom za polnjenje.

Zvočnik v obliki cvetličnega lončka

Zvočnik v obliki cvetličnega lončka
Na razprodaji
Poslušajte svojo najljubšo glasbo, medtem ko gojite svojo najljubšo rastlino ali zelišča. Zvočnik bo pričel s predvajanjem glasbe tudi ob dotiku same rastline, kar predstavlja pravi element presenečenja. Dno cvetličnega lončka iz ABS plastike vključuje vgrajene senzorje, ki bodo zaznali, kdaj se dotaknete rastline in vam dotik vrnili z glasbo in prijetno svetlobo. Lučka s 7 načini spreminjanja barve. Z vgrajeno baterijo z močjo 1200 mAh omogoča do 12 ur predvajanja glasbe in svetlobe. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Vključuje mikro USB kabel.

Brezžična poslovna slušalka

Brezžična poslovna slušalka
Na razprodaji
Brezžična slušalka z vgrajenim mikrofonom. Z možnostjo klicanja in poslušanja vaše najljubše glasbe. Z enim preprostim klikom lahko izberete eno ali drugo. Čas predvajanja z enim polnjenjem je približno 90 min. Polnjenje slušalk traja 90 min. Z Bluetooth 4.1 povezavo, ki doseže do 10 metrov razdalje. Vključuje vrečko za shranjevanje iz mikrovlaken za enostavno prenašanje kamorkoli. Narejena iz ABS plastike. Vključuje mikro USB kabel.

Avtomobilski polnilec tipa C

Car charger type C - White
Na razprodaji
Avtomobilski polnilec iz ABS z enim tipom C in enim USB priključkom. Primeren za polnjenje vseh vrst mobilnih telefonov, tudi mobilnih telefonov nove generacije z vhodom USB C. Matirano ohišje s trendovskim sijočim detajlom na vrhu. Izhod: 5V/2.4A (skupno).

Majhna akcijska kamera z Wi-Fi-jem

Majhna akcijska kamera z Wi-Fi-jem
Na razprodaji
S HD kamero z zaslonom z ločljivostjo 720p boste ujeli najbolj posebne trenutke. Baterija 400 mAh omogoča do 2 uri snemanja z enim polnjenjem. Primerna za fotografiranje in snemanje z visoko ločljivostjo. Enostavno pritrdite kamero na srajco ali jakno s sponko na hrbtni strani in z lahkoto snemajte ali fotografirajte posebne trenutke. Z brezžično funkcijo Wi-Fi lahko posnetke z brezplačno aplikacijo naložite neposredno na svoj telefon. Vključuje mikro USB kabel za polnjenje.

Sledilnik aktivnosti Pulse Fit

Activity tracker Pulse Fit - Black
Na razprodaji
Lahek sledilnik aktivnosti s IP67 stopnjo proti vdoru vode in udobnim zapestnim trakom, ki omogoča, da sledilec nosite kot zapestnico podnevi in ponoči. Z OLED zaslonom velikosti 0,91" za enostavno uporabo. Vključuje brezplačno aplikacijo za vpogled v svoje dosežke (za iOS 8.1 in Android 4.4 ali novejše različice). S funkcijami za sledenje spanja, štetje korakov, beleženje razdalje in štetje kalorij. Z modnim sledilnikom aktivnosti boste vstopili v bolj zdrav način življenja. Vključuje nadzor srčnega utripa.

Aluminijasti brezžični polnilnik, 5W

Aluminijasti brezžični polnilnik, 5W
Na razprodaji
Polnjenje mobilnih naprav brez priključitve kabla. Postavite mobilni telefon na postajo in počakajte, da se prikaže obvestilo o polnjenju. Aluminijasta polnilna postaja, ki podpira 5W polnjenje. Z zračnimi luknjicami na strani za hlajenje med polnjenjem in gumijastimi trakci za zagotavljanje stabilnosti. Združljiv z vsemi napravami, ki omogočajo QI, kot so najnovejše generacije Androida, iPhone 8 in novejše različice. Vhod: 5 V/2 A. Brezžični izhod: 5 V/1 A 5 W. Priložen mikro USB kabel dolžine 100 cm.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje