Svinčniki in barvice

Svinčniki in barvice

Tehnični svinčnik Caball

Caball mechanical pencil - White
Tehnični svinčnik Caball. Tehnični svinčnik z radirko. Vključuje 0,7 mm minice. Omogoča ponovno polnjenje. Material: plastika.

Komplet pisal Dublin

Dublin writing set - Silver
Komplet pisal Dublin. Vključuje kemični svinčnik in tehnični svinčnik, pakirano v darilni škatli z vložkom EVA. Material: aluminij, kositer.

Tehnični svinčnik Tikky

Tikky mechanical pencil - White
Tehnični svinčnik Tikky. Lahek tehnični svinčnik (0, 5mm) z gumijastim oprijemom za čisto in natančno izdelavo skic, tehničnih risb in besedil. Hi-Polymer svinec zagotavlja visoko prilagodljivost in vzdržljivost, hkrati pa ohranja čisto konico. Radirka je vgrajena pod pokrovčkom. Pakirano v darilni škatli rOtring. Vključuje minice. Ekskluziven dizajn. Material: plastika.

7-delni komplet barvic Kram

Kram 7-piece coloured pencil set - Transparent clear
7-delni komplet barvic Kram. Vključuje 6 barvic, pakiranih v kartonasti škatli s pokrovom s funkcijo šilčka. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: papir, topolov les.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje