Svinčniki in barvice

Svinčniki in barvice

Komplet pisal Dublin

Dublin writing set - Silver
Komplet pisal Dublin. Vključuje kemični svinčnik in tehnični svinčnik, pakirano v darilni škatli z vložkom EVA. Material: aluminij, kositer.

Tehnični svinčnik Tikky

Tikky mechanical pencil - White
Tehnični svinčnik Tikky. Lahek tehnični svinčnik (0, 5mm) z gumijastim oprijemom za čisto in natančno izdelavo skic, tehničnih risb in besedil. Hi-Polymer svinec zagotavlja visoko prilagodljivost in vzdržljivost, hkrati pa ohranja čisto konico. Radirka je vgrajena pod pokrovčkom. Pakirano v darilni škatli rOtring. Vključuje minice. Ekskluziven dizajn. Material: plastika.

7-delni komplet barvic Kram

Kram 7-piece coloured pencil set - Transparent Clear
7-delni komplet barvic Kram. Vključuje 6 barvic, pakiranih v kartonasti škatli s pokrovom s funkcijo šilčka. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: papir, topolov les.

12-delni set barvic Bossy

12-delni set barvic Bossy
12-delni set barvic Bossy. 12 barvic v leseni škatli za shranjevanje. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: les iz topola.

Tehnični svinčnik Visumax (0,7 mm)

Visumax mechanical pencil (0.7mm) - Solid Black
Novost
Tehnični svinčnik Visumax (0,7 mm). Lahek tehnični svinčnik z gumijastim oprijemom. S kovinskim mehanizmom in konico ter povratno minco. Vključuje skrito radirko s pokrovčkom na vrhu svinčnika. Konica iz visoko-polimernega 2B grafita. Velikost konice: 0,7 mm. Material: ABS plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje