Majice

Moška majica s kratkimi rokavi in žepom Gully

Gully short sleeve men's pocket t-shirt - White / L
Na razprodaji
Moška majica s kratkimi rokavi in žepom Gully. Iz pletenega materiala. Z V izrezom. Iz trpežnega materiala. Z dvojnim šivom. Zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 150 g/m².
XS - 2XL

Ženska polo športna majica s kratkimi rokavi Serve

Serve short sleeve women's cool fit t-shirt - White / XXL
Na razprodaji
Ženska trendovska majica s kratkimi rokavi Serve. Ovratnik iz istega materiala. Z okroglim ovratnikom. Z ravnim rokavom. Z debelim šivom. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Trendovski tesno prilegajoči model iz 100 % poliestra. 125 g/m².
S - 2XL

Moška majica s kratkimi rokavi in V izrezom Bosey

Bosey short sleeve men's v-neck t-shirt - White / XXL
Na razprodaji
Moška majica s kratkimi rokavi in V izrezom Bosey. Iz pletenega materiala. Z V izrezom. Iz trpežnega materiala. Z dvojnim šivom. Zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 140 g/m².
XS - 3XL

Ženska majica z dolgimi rokavi Curve

Curve long sleeve women's t-shirt - White / L
Na razprodaji
Ženska majica z dolgimi rokavi Curve. Ovratnik iz istega materiala. Z okroglim ovratnikom. Prožne tkanine. Z dvojnim šivom. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Izdelana iz jersey materiala iz 95 % bombaža in 5 % elestana. 200 g/m².
L - XL

Moška športna majica s kratkimi rokavi Serve

Serve short sleeve men's cool fit t-shirt - Navy / XXL
Na razprodaji
Tesno prilegajoča moška majica s kratkimi rokavi Serve. Ovratnik iz istega materiala. Z okroglim ovratnikom. Z ravnim rokavom. Z debelim šivom. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Trendovski tesno prilegajoči model iz 100 % poliestra. 125 g/m².
S - 3XL

Ženska majica s kratkimi rokavi in odprtim izrezom Bosey

Bosey short sleeve women's scoop neck t-shirt - White / XXL
Na razprodaji
Ženska majica s kratkimi rokavi in odprtim izrezom Bosey. Z vertikalnim šivom. Iz trpežnega materiala. Z dvojnim šivom. Zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 140 g/m².
XS - 2XL

Unisex majica s kratkimi rokavi Return Ace

Return Ace short sleeve unisex t-shirt - White / 3XL
Unisex majica s kratkimi rokavi Slazenger Return Ace. Okrogel ovratnik iz elastana, detajli z dvojnimi šivi. Ojačevalni trak od ramena do ramena. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 180-190 g/m².
S - 3XL

Ženska športna majica s kratkimi rokavi Elevate Kingston

Kingston short sleeve women's cool fit t-shirt - White / XXL
Na razprodaji
Ženska majica s kratkimi rokavi Elevate Kingston. Ovratnik iz istega materiala, ovratnik z okroglim izrezom, raglan rokavi, raztegljiv material, detajli s ploščatimi šivi, detajli z odsevniki, detajli z dvojnimi šivi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: jersey iz 80% poliestra in 12% elastana. 200 g/m².
XS - 2XL

Moška športna majica s kratkimi rokavi in V-izrezom Elevate Amery

Amery short sleeve men's cool fit v-neck t-shirt - White / XXL
Moška majica s kratkimi rokavi in V-izrezom Elevate Amery. Ovratnik iz istega materiala, ovratnik z V-izrezom, raglan rokavi, detajli s ploščatimi šivi, detajli z odsevniki. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Trendovski tesno prilegajoči model iz 100 % poliestra. 145 g/m².
XS - 3XL

Ženska športna majica s kratkimi rokavi Elevate Niagara

Niagara short sleeve women's cool fit t-shirt - White / XS
Ženska majica s kratkimi rokavi Elevate Niagara. Ovratnik iz istega materiala, ovratnik z okroglim izrezom, raglan rokavi, detajli s ploščatimi šivi, detajli z odsevniki, detajli z dvojnimi šivi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Trendovski tesno prilegajoči model iz 100 % poliestra. 145 g/m².
XS - 2XL

Moška reciklirana majica s kratkimi rokavi Jade

Jade short sleeve men's GRS recycled t-shirt - White / XXL
Novost
Moška reciklirana majica s kratkimi rokavi Elevate Jade. Okoljevarstvena izbira z okroglim ovratnikom, stranskimi šivi in detajli z dvojnimi šivi, , ojačevalnim trakom od ramena do ramena. Material: Jersey iz 100% recikliranega poliestra. 160 g/m².
XS - 3XL

Moška organska majica z dolgimi rokavi Elevate Ponoka

Ponoka long sleeve men's GOTS organic t-shirt - White / 3XL
Na razprodaji
Moška organska majica z dolgimi rokavi Elevate Ponoka. Ovratnik iz istega materiala, izredno mehak stretch material, detajli s šivi. Ojačevalni trak od ramena do ramena. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: Jersey iz 95% bombaža in 5% elastana. 200 g/m².
XS - 3XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje