Moške majice

Moška majica s kratkimi rokavi in žepom Gully

Moška majica s kratkimi rokavi in žepom Gully - White / 2XL
Na razprodaji
Moška majica s kratkimi rokavi in žepom Gully. Iz pletenega materiala. Z V izrezom. Iz trpežnega materiala. Z dvojnim šivom. Zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 150 g/m².
XS - 2XL

Moška majica s kratkimi rokavi in V izrezom Bosey

Moška majica s kratkimi rokavi in V izrezom Bosey - White / 3XL
Na razprodaji
Moška majica s kratkimi rokavi in V izrezom Bosey. Iz pletenega materiala. Z V izrezom. Iz trpežnega materiala. Z dvojnim šivom. Zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 140 g/m².
XS - 3XL

Moška športna majica s kratkimi rokavi Serve

Moška športna majica s kratkimi rokavi Serve - White / 3XL
Na razprodaji
Tesno prilegajoča moška majica s kratkimi rokavi Serve. Ovratnik iz istega materiala. Z okroglim ovratnikom. Z ravnim rokavom. Z debelim šivom. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Trendovski tesno prilegajoči model iz 100 % poliestra. 125 g/m².
S - 3XL

Unisex majica s kratkimi rokavi Return Ace

Unisex majica s kratkimi rokavi Return Ace - White / 3XL
Unisex majica s kratkimi rokavi Slazenger Return Ace. Okrogel ovratnik iz elastana, detajli z dvojnimi šivi. Ojačevalni trak od ramena do ramena. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 180-190 g/m².
S - 3XL

Moška športna majica s kratkimi rokavi in V-izrezom Elevate Amery

Moška športna majica s kratkimi rokavi in V-izrezom Elevate Amery - White / 3XL
Moška majica s kratkimi rokavi in V-izrezom Elevate Amery. Ovratnik iz istega materiala, ovratnik z V-izrezom, raglan rokavi, detajli s ploščatimi šivi, detajli z odsevniki. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Trendovski tesno prilegajoči model iz 100 % poliestra. 145 g/m².
XS - 3XL

Moška reciklirana majica s kratkimi rokavi Jade

Moška reciklirana majica s kratkimi rokavi Jade - White / S
Novost
Moška reciklirana majica s kratkimi rokavi Elevate Jade. Okoljevarstvena izbira z okroglim ovratnikom, stranskimi šivi in detajli z dvojnimi šivi, , ojačevalnim trakom od ramena do ramena. Material: Jersey iz 100% recikliranega poliestra. 160 g/m².
XS - 3XL

Moška organska majica z dolgimi rokavi Elevate Ponoka

Moška organska majica z dolgimi rokavi Elevate Ponoka - White / 3XL
Na razprodaji
Moška organska majica z dolgimi rokavi Elevate Ponoka. Ovratnik iz istega materiala, izredno mehak stretch material, detajli s šivi. Ojačevalni trak od ramena do ramena. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: Jersey iz 95% bombaža in 5% elastana. 200 g/m².
XS - 3XL

Moška organska majica s kratkimi rokavi Elevate Balfour

Moška organska majica s kratkimi rokavi Elevate Balfour - White / L
Moška organska majica s kratkimi rokavi Elevate Balfour. Ovratnik iz istega materiala, stretch material, detajli z dvojnimi šivi. Ojačevalni trak od ramena do ramena. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: Jersey iz 95% bombaža in 5% elastana. 200 g/m².
XS - 3XL

Moška majica s kratkimi rokavi Ace

Moška majica s kratkimi rokavi Ace - White / XL
Moška majica s kratkimi rokavi Slazenger Ace. Okrogel ovratnik iz elastana, detajli z dvojnimi šivi. Ojačevalni trak od ramena do ramena. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 150 g/m².
S - 3XL

Moška organska majica s kratkimi rokavi Elevate Kawartha

Moška organska majica s kratkimi rokavi Elevate Kawartha - White / 3XL
Na razprodaji
Moška organska majica s kratkimi rokavi Elevate Kawartha. Ovratnik iz istega materiala. V-izrez, stretch material, detajli s šivi. Ojačevalni trak od ramena do ramena. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Material: Jersey iz 95% bombaža in 5% elastana. 200 g/m².
XS - 3XL

Moška športna majica s kratkimi rokavi Elevate Quebec

Moška športna majica s kratkimi rokavi Elevate Quebec - White / Anthracite / 3XL
Moška majica s kratkimi rokavi Elevate Quebec. Ovratnik iz istega materiala, ovratnik z okroglim izrezom, stranski mrežasti vložki, raglan rokavi, detajli z odsevniki, detajli s ploščatimi šivi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Trendovski tesno prilegajoči model iz 100 % poliestra. 145 g/m².
XS - 3XL
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje