Otroške majice

Otroška športna majica s kratkimi rokavi Elevate Niagara

Niagara short sleeve kids cool fit t-shirt - White / 116
Na razprodaji
Otroška majica s kratkimi rokavi Elevate Niagara. Ovratnik iz istega materiala, ovratnik z okroglim izrezom, raglan rokavi, detajli s ploščatimi šivi, detajli z odsevniki, detajli z dvojnimi šivi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Trendovski tesno prilegajoči model iz 100 % poliestra. 145 g/m².
104 - 152

Otroška majica s kratkimi rokavi Ace

Ace short sleeve kids t-shirt - Navy / 116
Na razprodaji
Otroška majica s kratkimi rokavi Slazenger Ace. Okrogel ovratnik iz elastana, detajli z dvojnimi šivi. Ojačevalni trak od ramena do ramena. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 150 g/m².
104 - 164

Otroška majica THC QUITO

THC QUITO WH. Children's t-shirt - White / 8
Otroška majica (unisex) iz 100 % jersey bombaža (150 g/m²). Ima rebrast ovratnik z ojačevalnim obrobnim trakom iz jerseyja. Z dvojnim šivom na rokavih in spodnjem robu. Velikosti: 2, 4, 6, 8, 10, 12 Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
2-3 years - 12 years

Otroška majica THC ANKARA KIDS

THC ANKARA KIDS WH. Children's t-shirt - White / 8
Otroška majica (unisex) iz 100 % jersey bombaža (190 g/m²). Ima rebrast ovratnik z ojačevalnim trakom iz jerseyja. Z dvojnim šivom na rokavih in spodnjem robu. Velikosti: 2, 4, 6, 8, 10, 12 Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo
2-3 years - 12 years
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje