Stekleničke, bidoni

Stekleničke, bidoni

Športna steklenička iz tritana Apollo 740 ml

Športna steklenička iz tritana Apollo 740 ml - Red
Novost
Športna steklenička iz tritana Apollo 740 ml. Enostenska steklenička s preklopnim nastavkom za pitje. Narejena iz trpežnega tritana. Namenjena zunanji uporabi, odporna proti poškodbam in madežem. Prostornina 740 ml. Material: Tritan™.

Športna steklenička iz tritana Bodhi 500 ml

Športna steklenička iz tritana Bodhi 500 ml - Transparent Lime
Enostenska športna steklenička iz trpežnega tritana s pokrovom. Namenjeno zunanji uporabi, odporna proti poškodbam in madežem. Pokrov ima vrvico za enostavno prenašanje. Brez BPA. Prostornina 500 ml.

Steklenička z neoprenskim ovitkom

Steklenička z neoprenskim ovitkom - Red
Novost
Ta 500 ml steklenička z odstranljivim barvnim neoprenskim ovitkom je kot nalašč za vse, ki na poti raje kot iz nerjavečega jekla raje pijejo iz stekla. Pleten trak za nošenje omogoča enostavno prenašanje, neoprenski ovitek pa ščiti steklenico. Nepropustna, z navojnim pokrovom iz nerjavečega jekla. Samo za hladno vodo. Brez BPA.

Neprepustna vakuumska steklenica Hybrid

Neprepustna vakuumska steklenica Hybrid - Silver
Novost
Ta vakuumska steklenica iz borosilikatnega stekla in nerjavečega jekla je kot nalašč za tiste, ki so jim všeč hipoalergene lastnosti stekla. Zaradi nerjavečega spodnjega dela bodo pijače v njej ostale tople oz. hladne dlje kot v običajnih steklenicah. Ta steklenička z zanimivim dizajnom bo vaše doživetje pitja povzdignila na višjo raven. Prostornina 500 ml. Brez BPA. Registriran dizajn®

Dvostenska steklenica iz borosilikatnega stekla Impact

Dvostenska steklenica iz borosilikatnega stekla Impact
Novost
Ta dvostenska steklenica s pokrovom iz bambusa podpira vaš trajnostni življenjski slog, saj zmanjšuje količino plastičnih odpadkov in izboljšuje vaše navade pitja vode. Izdelana je iz borosilikatnega stekla vrhunske kakovosti in je izjemno odporna na velike temperaturne spremembe, zato je primerna tudi za prenašanje vročega čaja. Videz dopolnjuje čudovit ovitek iz reciklirane PET plastike. Prostornina 360 ml. Brez BPA.

Steklenička za vodo s pokrovom iz nerjavečega jekla

Steklenička za vodo s pokrovom iz nerjavečega jekla - Blue
Novost
Povečajte svoj dnevni vnos vode s to prozorno neprepustno steklenico za vodo s pokrovom in dnom iz nerjavečega jekla. S podstavkom, ki ustreza večini držal za stekleničke, bo ta gladka steklenička za vodo poskrbela za vašo hidracijo na poti, kjerkoli že ste. Prostornina 500 ml. Brez BPA.

Steklenica iz tritana

Steklenica iz tritana - Green / Grey
Steklenica iz tritana s prostornino 600 ml in pokrovom z zaklepanjem. S trakom za enostavno prenašanje.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje