Termo steklenice

Vakuumsko izolirana športna steklenička Vasa 500 ml

Vakuumsko izolirana športna steklenička Vasa 500 ml - Titanium
Priporočamo
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Vasa 500 ml. Vakuumska steklenica ohranja vašo pijačo hladno do 48 ur in toplo do 12 ur. Vaša pijača bo ostala topla oziroma hladna zaradi dvostenske konstrukcije iz nerjavečega jekla in izolacije iz bakra. Prostornina 500 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 510 ml

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 510 ml - Mint
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 510 ml. Dvostenska steklenica iz nerjavečega jekla z bakreno izolacijo, ki omogoča, da vaša pijača ostane hladna 48 ur in vsaj 12 ur za vroče pijače. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Pokrov, odporen proti razlitju iz nerjavečega jekla. Prostornina 510 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Duke 500 ml

Vakuumsko izolirana športna steklenička Duke 500 ml - Grey
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Duke 500 ml. Dvostenska steklenica iz nerjavečega jekl 18/8. Pijača ostane vroča do 12 ur in hladna do 48 ur, saj je notranja stena izolirana z bakrom. Prostornina 500 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana steklenica Arsenal 510 ml

Vakuumsko izolirana steklenica Arsenal 510 ml - White
Novost
Bestseller
Vakuumsko izolirana steklenica Arsenal 510 ml. Dvostenska vakuumska steklenica, ki omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 15 ur ali vroče vsaj 5 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Pokrov iz nerjavečega jekla. Prostornina 510 ml. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 650 ml

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 650 ml - Lime
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 650 ml. Dvostenska steklenica iz nerjavečega jekla z bakreno izolacijo, ki omogoča, da vaša pijača ostane hladna 48 ur in vsaj 12 ur za vroče pijače. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Pokrov iz nerjavečega jekla, odporen proti razlitju z ročajem iz nerjavečega jekla. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Idealna za ledene kocke. Prostornina 650 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 480 ml

Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 480 ml - White
Novost
Bestseller
Vakuumsko izolirana športna steklenička Thor 480 ml. Dvostenska vakuumsko izolirana steklenica iz nerjavečega jekla z izolacijo iz bakra omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 48 ur ali vroče najmanj 12 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Lesen navojni pokrov. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Prostornina 480 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml

Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml - Copper
Priporočamo
Bestseller
Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml. Dvostenski lonček z izolacijo iz bakra, ki omogoča, da vaša pijača ostane vroča do 8 ur in mrzla do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani lončka. Vključuje pokrov za enostavno pitje. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Prostornina 350 ml. Artikel ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana steklenica s tesnilom Hugo 650 ml

Vakuumsko izolirana steklenica s tesnilom Hugo 650 ml - White
Vakuumsko izolirana steklenica s tesnilom Hugo 650 ml. Vsebuje funkcijo samodejnega zapiranja za enostavno in bolj prijetno pitno izkušnjo. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Trpežna dvostenska vakuumsko izolirana steklenica iz nerjavečega jekla z izolacijo iz bakra omogoča, da pijača ostane vroča do 12 ur in hladna do 48 ur. Tesnilo s samodejnim zapiranjem je odporno proti razlitju. Prostornina 650 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Colton 600 ml

Vakuumsko izolirana športna steklenička Colton 600 ml - Grey
Novost
Vakuumsko izolirana športna steklenička Colton 600 ml. Dvostenska vakuumsko izolirana steklenica iz nerjavečega jekla z izolacijo iz bakra omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 48 ur ali vroče najmanj 12 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Navojni pokrov. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Prostornina 600 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Neprepusten vakuumsko izoliran lonček Arca 200 ml

Neprepusten vakuumsko izoliran lonček Arca 200 ml - Solid Black
Novost
Neprepusten vakuumsko izoliran lonček Arca 200 ml. Dvostenski vakuumsko izoliran lonček s pokrovom in preklopnim nastavkom za pitje. Dvostenski lonček iz nerjavečega jekla in izolacijo iz bakra z videzom bambusa. Pijača ostane vroča do 8 ur in hladna do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani. Prenosljiv in idealen za potovanja. Prostornina 200 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo, bambus.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje