Etuiji za kartice, vizitkarji

Etuiji za kartice, vizitkarji

Etui za kartice z RFID zaščito Zafe

Zafe RFID credit card protector - White
Etui za kartice z RFID zaščito Zafe. Ponuja vam popolno zaščito pred goljufijami in krajo identitete, saj vsebuje elektromagnetni ščit. Etui je tanek in ga lahko enostavno shranite v denarnico, torbico ali žep. Ponuja tudi velik prostor za dodelavo. Material: plastika.

Etui za kartice RFID Adventurer

Adventurer RFID protective holder - Silver
Etui za kartice RFID Adventurer. Etui s tehnologijo blokiranja RFID za zaščito vaših kartic pred krajo identitete, zlomom in poškodbami. Drži do 12 kartic. Pakirano v darilnem ovitku Marksman. Material: aluminij, poliester.

Etui za shranjevanje kartic z RFID zaščito Straw

Straw RFID card holder - Grey
Novost
Etui za shranjevanje kartic z RFID zaščito Straw. Bolj okolju prijazna izbira! Ponuja vam popolno zaščito pred goljufijami in krajo identitete, saj vsebuje elektromagnetni ščit. Etui je tanek in ga lahko enostavno shranite v denarnico, torbico ali žep. Ponuja tudi velik prostor za dodelavo. Narejen je iz 50% pšenične slame. Material: pšenična slama, PP plastika.

Plastični etui za kartico Vega

Vega plastic card holder - White
Bestseller
Plastični etui za kartico Vega. Plastični etui, izdelan v Veliki Britaniji, je idealen za službeno okolje, obiske sejmov ali konferenc. Na voljo v ležeči ali pokončni postavitvi in primerno za standardne poslovne vizitke, kreditno kartico ali osebni dokument. Material: Plastika GPPS.

Etui za shranjevanje kartic z RFID zaščito Grass

Grass RFID multi card holder - Grey
Novost
Etui za shranjevanje kartic z RFID zaščito Grass. Bolj okolju prijazna izbira! Drži do tri bančne kartice ali osebne izkaznice in jih ohranja varne pred nepooblaščenim skeniranjem in goljufivimi dejanji. Narejen je iz 50% pšenične slame. Lepilni trak na hrbtni strani omogoča pritrditev denarnice na pametne telefone z ravnim hrbtom. Z zanko za varno prenašanje. Material: pšenična slama, PP plastika.

Etui za kartice RFID Pilot

Pilot RFID secure card slider - Silver
Etui za kartice RFID Pilot. Aluminijast etui za kartice ščiti vaše kartice pred krajo identitete, zlomom in poškodbami. Preprosto izvlecite svoje kartice s pomočjo vrvice. Drži do 9 kartic. Pakirana v darilni škatli. Material: aluminij.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje