Skodelice, lončki, stekleničke

Skodelice, lončki, stekleničke

Vakuumsko izolirana steklenica Pinto 750 ml

Vakuumsko izolirana steklenica Pinto 750 ml - White
Priporočamo
Bestseller
Vakuumsko izolirana steklenica Pinto 750 ml. Vakuumsko izolirana steklenica ohranja vroče pijače do 12 ur, hladne pijače pa do 48 ur. Vaša pijača bo ostala topla oziroma hladna zaradi dvostenske konstrukcije iz nerjavečega jekla in izolacije iz bakra. Zunanjost steklenice je iz praškastega premaza. Prostornina 750 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izoliran lonček Lebou 360 ml

Vakuumsko izoliran lonček Lebou 360 ml - White
Novost
Vakuumsko izoliran lonček Lebou 360 ml. Kompakten in vzdržljiv lonček, idealen za v službo in na potovanja. Vakuumsko izoliran lonček iz nerjavečega jekla z notranjo izolacijo iz bakra omogoča hranjenje vročih pijač do 8 ur in hladnih do 24 ur. Pokrov ima funkcijo zaklepanja. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani. Prostornina 360 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo, PP plastika.

Izoliran lonček Americano® Espresso 250 ml

Izoliran lonček Americano® Espresso 250 ml - White / Solid Black
Novost
Bestseller
Izoliran lonček Americano® Espresso 250 ml. Kompakten, dvostenski izolirani lonček s snemljivim pokrovom. Ustreza večini kavnih avtomatov. Prostornina 250 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite vaš popoln lonček. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: PP plastika.

Športna steklenička z lesenim pokrovom Kai 540 ml

Športna steklenička z lesenim pokrovom Kai 540 ml - White
Priporočamo
Športna steklenička z lesenim pokrovom Kai 540 ml. Enostenska steklenica iz borosilikatnega stekla brez BPA z mehkim silikonskim ovitkom za boljši oprijem. Vsebuje pokrov iz bambusa in nedrseče dno. Ni primerno za zamrzovanje ali mikrovalovno pečico. Prostornina 540 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: steklo, silikon, les.

Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml

Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml - White
Priporočamo
Bestseller
Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml. Dvostenski lonček z izolacijo iz bakra, ki omogoča, da vaša pijača ostane vroča do 8 ur in mrzla do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani lončka. Vključuje pokrov za enostavno pitje. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Prostornina 350 ml. Artikel ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Keramična skodelica Lakeview 310 ml

Keramična skodelica Lakeview 310 ml - White
Keramična skodelica Lakeview 310 ml. Keramična skodelica v vintage stilu. Prostornina 310 ml. Skladna z EN12875-1, varna za pranje v pomivalnem stroju (tudi v primeru dodelave). Zapakirana v belo kartonasto škatlo. Material: keramika.

Keramična skodelica Mendi 350 ml

Keramična skodelica Mendi 350 ml - Solid Black
Keramična skodelica Mendi 350 ml. Keramična skodelica v trendovskem videzu prostornine 350 ml. Skladna z EN12875-1, varna za pranje v pomivalnem stroju (tudi v primeru dodelave). Pakirana v beli kartonski škatli. Material: keramika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje