Šolske potrebščine

12 barvic Lambut

12 coloured pencils Lambut - Transparent Red
12 kosov barvic v etuiju. S šilčkom za svinčnike in barvice v prozornem pokrovčku.

6-delni pisarniški komplet Tekina

6-delni pisarniški komplet Tekina
6-delni pisarniški komplet. Vključuje peresnico iz jute in bombaža, leseno ravnilo, lesen šilček, radirko, svinčnik in kemični svinčnik z modrim črnilom, izdelan iz kartona.

8-delni komplet svinčnikov Mindy

Mindy 8-piece pencil case set - White
8-delni komplet svinčnikov Mindy. Vključuje dva kemična svinčnika (moder, črn), 2 svinčnika, ravnilo, šilček in radirko v plastični peresnici. Material: ABS plastika, ASS plastika, PS plastika.

Pisarniški komplet Dernol - Natural

Pisarniški komplet Dernol - Natural
Komplet 5 pisarniških pripomočkov v etuiju iz recikliranega kartona. Vključuje 2 neošiljena lesena svinčnika, kartonast kemični svinčnik z modrim polnilom, lesen šilček in radirko.

Umetniški set v leseni škatli Genio

Umetniški set v leseni škatli Genio
Umetniški set v leseni škatli, ki vsebuje 66 kosov (voščenke, oljne pastele, markerji, barvni flomastri, šilček, lepilo, radirka čopič, ravnilo ter svinčnik).

Svinčnik ATENEO

ATENEO. Pencil - White
Grafitni svinčnik z radirko (neošiljen). Mere: ø 7 x 190 mm. Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje