Hladilne torbe in nahrbtniki

Hladilne torbe in nahrbtniki

Zložljiva hladilna torba Stockholm

Stockholm foldable cooler bag - White
Zložljiva hladilna torba Stockholm. Zložljiva hladilna torba z glavnim predelom in sprednjim žepom z odpiranjem na zadrgo. Nastavljiva naramnica. Hladilno torbo lahko zložite povsem ravno s pomočjo ježka na sprednji strani. Dodatna oprema ni vključena. Material: 600D poliester.

Hladilna torba Picnic

Cooler bag - Green / Grey
Hladilna torba iz 210D poliestra ponuja veliko prostora za shranjevanje in je idealna za uporabo na tekmah, piknikih in kampih. Prostor za shranjevanje malice in šestih pločevink. Brez PVC.

Pohodniški hladilni nahrbtnik 10L

Hiking cooler backpack 10L - Grey / Orange
Novost
S tem funkcionalnim hladilnim nahrbtnikom vam ni več treba izbirati med nahrbtnikom in hladilno torbo. Zdaj imate 2 v 1! Naj vaša hrana in pijača ostaneta hladni tudi na poti. S kapaciteto 10 litrov za shranjevanje vaše najljubše hrane in pijače.

Hladilna torba Impact iz reciklirane PET plastike AWARE™

Impact AWARE™ RPET cooler bag - Black
Novost
Ta hladilna torba AWARE™ je popolna za piknik na prostem. V glavnem predelku s PEVA podlogo je prostora za do 9 pločevink. V sprednji žep z zadrgo lahko shranite svoje najnujnejše stvari. Zunanja tkanina je narejena iz poliestra AWARE™, izdelanega iz 100 % recikliranih plastenk. AWARE™ uporablja zgolj v celoti sledljive reciklirane materiale, zato je ta izdelek resnično edinstven. Z uporabo recikliranih materialov lahko prihranimo velike količine vode in tako pozitivno vplivamo na okolje. Zunanjost 100 % recikliran poliester AWARE™. Notranjost 100 % PEVA. Brez PVC.

Hladilna torba Helsinki

Helsinki cooler bag - White
Hladilna torba Helsinki. Hladilna torba z več priročnimi žepi za shranjevanje. Dodatna oprema ni vključena. Material: 600D poliester.

Hladilna torba Explorer srednja

Hladilna torba Explorer srednja
Novost
Ta srednje velika hladilna torba je točno to, kar potrebujete, da med potjo vaša hrana in pijača ostaneta prijetno hladni. Njena široka odprtina omogoča enostavno nalaganje in dostop do hrane in pijače. Zaradi kompaktne kockaste oblike je popolnoma prenosljiva. Za lažje prenašanje ima trpežne trakove, v zunanji sprednji žep pa lahko pospravite vse svoje potrebščine. Za do 20 pločevink. Zunanjost iz trpežnega in vodoodpornega materiala, notranjost iz 100 % PEVA.

Hladilni nahrbtnik

Cooler backpack - Black / Silver
Hladilni nahrbtnik iz 600D poliestra s srebrno izolacijo v notranjosti ohranja vašo hrano in pijačo hladno ves dan. Na sprednji strani je dodaten žep z zadrgo za shranjevanje ostalih pripomočkov.

Zložljiva hladilna torba

Foldable cooler bag - Green / Silver
Hladilna torba iz 600D poliestra s srebrno izolacijo v notranjosti ohranja vašo hrano in pijačo hladno skozi cel dan. Z dodatnim sprednjim žepom z barvnimi detajli in zadrgo za shranjevanje ostalih pripomočkov.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje