Kuhinjski dodatki

Komplet posod za solato Shakey

Shakey salad container set - Orange / Transparent
Komplet posod za solato Shakey. Priročna posoda za shranjevanje solate za na pot. Vključuje vilice in snemljivo posodo, primerno za prelive in omake. Material: PP plastika.

Škatla za malico z ledenim vložkom Glace

Glace lunch box with ice pad - Grey
Na razprodaji
Škatla za malico z ledenim vložkom Glace. Škatla za malico z ledenim vložkom, vgrajenim v pokrov, omogoča, da vaša hrana ostane hladna in sveža. Varno za uporabo v pomivalnem stroju in mikrovalovni pečici (samo škatla). Na voljo v treh barvah. Material: PP plastika.

Škatla za malico Spiga 750 ml

Spiga 750 ml lunch box - Blue / White
Novost
Škatla za malico Spiga 750 ml. Škatla za malico, za uporabo v mikrovalovni pečici, vključuje pokrov in 2 ročaja za lažje prenašanje. Prostornina 750 ml. Varno za uporabo v pomivalnem stroju. Material: PP plastika, termoplastična guma.

Vakuumsko izolirana posoda za hrano Dante

Vakuumsko izolirana posoda za hrano Dante
Vakuumsko izolirana posoda za hrano Dante. Dvostenska vakuumsko izolirana posoda s prostornino 400 ml, omogoča, da vsebina ostane topla do 8 ur in hladna do 24 ur. Široka odprtina omogoča enostavno polnjenje in čiščenje posode. Neprepustna, za pranje na roke. Material: nerjaveče jeklo, baker.

Komplet pripomočkov za začimbe Mateo

Komplet pripomočkov za začimbe Mateo
Novost
Na razprodaji
Komplet pripomočkov za začimbe Mateo. Vključuje keramični posodi za sol in poper ter posodi za olje in kis iz bambusa. Ne napolnite posode za olje in kis z več kot 250 ml tekočine. Kapaciteta posode je 250 ml. Material: keramika, bambus, PP plastika, nerjaveče jeklo, silikon.

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery
Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery. Rezalna deska iz bambusa z vgrajenim nožem iz nerjavečega jekla. Silikonski podstavki pod desko omogočajo, da deska ostane na svojem mestu, ko na njej režete. Pakirano v darilni škatli Avenue. Material: les, nerjaveče jeklo.

Obesek za ključe z odpiračem za steklenice Kai R6

Obesek za ključe z odpiračem za steklenice Kai R6
Bestseller
Obesek za ključe z odpiračem za steklenice Kai R6. Prozorni obesek za ključe z odpiračem za steklenice in dinamično plastično sponko R6. Plastični obesek za ključe odlikuje ploščata zasnova, kar je primerno za pošiljanje po pošti. Mere vložka za dodelavo: 4,0 cm x 3,2 cm. Material: Plastika GPPS.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje