Kuhinjski dodatki

Komplet posod za solato Shakey

Shakey salad container set - Orange / Transparent
Komplet posod za solato Shakey. Priročna posoda za shranjevanje solate za na pot. Vključuje vilice in snemljivo posodo, primerno za prelive in omake. Material: PP plastika.

Škatla za malico Spiga 750 ml

Spiga 750 ml lunch box - Lime / White
Novost
Škatla za malico Spiga 750 ml. Škatla za malico, za uporabo v mikrovalovni pečici, vključuje pokrov in 2 ročaja za lažje prenašanje. Prostornina 750 ml. Varno za uporabo v pomivalnem stroju. Material: PP plastika, termoplastična guma.

Vakuumsko izolirana posoda za hrano Dante

Vakuumsko izolirana posoda za hrano Dante
Vakuumsko izolirana posoda za hrano Dante. Dvostenska vakuumsko izolirana posoda s prostornino 400 ml, omogoča, da vsebina ostane topla do 8 ur in hladna do 24 ur. Široka odprtina omogoča enostavno polnjenje in čiščenje posode. Neprepustna, za pranje na roke. Material: nerjaveče jeklo, baker.

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery
Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery. Rezalna deska iz bambusa z vgrajenim nožem iz nerjavečega jekla. Silikonski podstavki pod desko omogočajo, da deska ostane na svojem mestu, ko na njej režete. Pakirano v darilni škatli Avenue. Material: les, nerjaveče jeklo.

Obesek za ključe z odpiračem za steklenice Kai R6

Obesek za ključe z odpiračem za steklenice Kai R6
Bestseller
Obesek za ključe z odpiračem za steklenice Kai R6. Prozorni obesek za ključe z odpiračem za steklenice in dinamično plastično sponko R6. Plastični obesek za ključe odlikuje ploščata zasnova, kar je primerno za pošiljanje po pošti. Mere vložka za dodelavo: 4,0 cm x 3,2 cm. Material: Plastika GPPS.

Odpirač za steklenice in obesek za ključe Jibe R1

Odpirač za steklenice in obesek za ključe Jibe R1
Bestseller
Odpirač za steklenice in obesek za ključe Jibe R1. Prozorni obesek za ključe z odpiračem za steklenice in kovinskim obročkom R1. Kovinski obroč odlikuje ploščata zasnova, ki je primerna za pošiljanje po pošti. Mere vložka za dodelavo: 4,0 cm x 3,2 cm. Material: Plastika GPPS.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje