Posode za shranjevanje

Komplet posod za solato Shakey

Komplet posod za solato Shakey - Orange / Transparent
Komplet posod za solato Shakey. Priročna posoda za shranjevanje solate za na pot. Vključuje vilice in snemljivo posodo, primerno za prelive in omake. Material: PP plastika.

Škatla za malico Spiga 750 ml

Škatla za malico Spiga 750 ml - Solid Black / White
Novost
Škatla za malico Spiga 750 ml. Škatla za malico, za uporabo v mikrovalovni pečici, vključuje pokrov in 2 ročaja za lažje prenašanje. Prostornina 750 ml. Varno za uporabo v pomivalnem stroju. Material: PP plastika, termoplastična guma.

Vakuumsko izolirana posoda za hrano Dante

Vakuumsko izolirana posoda za hrano Dante
Vakuumsko izolirana posoda za hrano Dante. Dvostenska vakuumsko izolirana posoda s prostornino 400 ml, omogoča, da vsebina ostane topla do 8 ur in hladna do 24 ur. Široka odprtina omogoča enostavno polnjenje in čiščenje posode. Neprepustna, za pranje na roke. Material: nerjaveče jeklo, baker.

Vakuumska termovka za hrano 2v1

Vakuumska termovka za hrano 2v1
S to vakuumsko izolirano termovko bo vaše kosilo sveže tudi na poti. Ohranja hrano in pijačo toplo do 5 ur in hladno do 15 ur. Z notranjostjo iz 304 nerjavečega jekla in zgornjim predelkom iz tritana za shranjevanje sadja ali oreščkov. Prostornina: 380 ml.

Vakuumska bakrena posoda za hrano Swiss Peak Elite

Vakuumska bakrena posoda za hrano Swiss Peak Elite
Kolekcija Swiss Peak Elite ponuja vakuumsko izolirane dvostenske posode iz nerjavečega jekla. V trajni črni barvi! Brez bledenja in razpok! Notranja stena je izolirana z bakrom in omogoča, da vsebina ostane topla do 8 ur in mrzla do 24 ur. Ta posoda za hrano ohranja vašo hrano vročo ali hladno ves dan! Vključuje žlico iz nerjavečega jekla. Primerno samo za ročno pranje. Neprepustna. Vsebnost 500 ml.

Vakuumska posoda za hrano

Vakuumska posoda za hrano
Vakuumsko izolirana posoda za hrano, odporna proti puščanju, ohranja vašo hrano in pijačo hladno do 15 ur in toplo do 5 ur. Notranjost iz 304 nerjavečega jekla in zunanjost iz 201 nerjavečega jekla. Prostornina: 300 ml.

Vakuumsko izolirana posoda za hrano

Vakuumsko izolirana posoda za hrano
Ta posoda za hrano ohranja vsebino suho, svežo in okusno. Izdelana je iz nerjavečega jekla 18/8, zaradi katerega ne absorbira nobenih okusov ali vonjav. Pameten pokrov z ročajem za enostavno prenašanje in žlico v notranjosti. Velika odprtina omogoča, da jeste neposredno iz posode in olajša polnjenje in čiščenje. Neprepustna in primerna za ročno pranje. Prostornina 350 ml.

Posoda za hrano s keramično prevleko Bogota

Posoda za hrano s keramično prevleko Bogota
Ne okusite nerjavečega jekla, okusite le svežo hrano ali juho! Uživajte v keramični zasnovi. Ohranja hrano in pijačo toplo do 5 ur in hladno do 15 ur. Keramična prevleka v notranjosti zagotavlja boljši okus in odpravlja okus po kovini. Vključuje vilice, nož in žlico v enem. Pokrov je odporen proti puščanju. Prostornina: 400 ml. Registriran dizajn®

Škatla za malico Griva

Škatla za malico Griva - Red
Plastična škatla za malico prostornine 1000 ml z barvnim pokrovom, dvema predelkoma in priborom (nož, vilice).

Tesnilni plastični pokrovi Seal

Tesnilni plastični pokrovi Seal - White
Bestseller
Tesnilni plastični pokrovi Seal. Prilegajo se večini standardnih pločevink s hrano in omogočajo zapiranje, da vsebina ostane dlje časa sveža. Izdelani iz polietilenske zmesi, ki je varna za stik s hrano. Material: PE plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje