Igre

Set za badminton na plaži Bounce

Bounce beach game set - Orange / White
Novost
Set za badminton na plaži Bounce. Igra za zabavo na plaži je na voljo v različnih barvah. Loparja sta izdelana iz MDF lesa z barvnimi ročaji iz plastike. Pakirano z barvno ujemajočo žogico v mrežasti vrečki za shranjevanje in lažji transport. Material: MDF les.

Komplet igralnih kart Reno

Reno playing cards set in case - Blue / Transparent
Komplet igralnih kart Reno. Klasičen komplet igralnih kart z dvema jokerjema. Pakirano v plastičnem ohišju. Material: PP plastika.

Komplet družabnih iger Monte-Carlo

Komplet družabnih iger Monte-Carlo
Priporočamo
Komplet družabnih iger Monte-Carlo. Komplet različnih družabnih iger, kot so backgammon, šah, dama, domine, človek ne jezi se, mikado in še več, vse skupaj pakirano v leseni škatli. Vsebuje dvostransko igralno polje, na eni strani je polje za šah/damo na drugi pa prostor za dodelavo. Vključuje dodatno papirnato podlogo za igri backgammon in človek ne jezi se. Navodila vključena. Material: les.

Sestavljanka v kvadratni obliki Paolo

Sestavljanka v kvadratni obliki Paolo
Drsna sestavljanka v kvadratni obliki Paolo. Zabavna promocijska sestavljanka, ki bo vašo blagovno znamko postavila na prvo mesto. Na voljo s standardno dodelavo ali digitalnim tiskom različnih barv. Material: PP plastika.

Lebdeča nogometna žoga za notranjo uporabo

Lebdeča nogometna žoga za notranjo uporabo
Nogometna žoga na zračni pogon z barvno LED lučko. Odbijač iz pene ohranja vaše pohištvo varno pred poškodbami. Odlično za notranjo uporabo ali zunaj na gladkih površinah, kot so les, preproge ali beton. Vključuje 4x AA baterije.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje