Sestavljanke in uganke

Komplet družabnih iger Monte-Carlo

Komplet družabnih iger Monte-Carlo
Priporočamo
Komplet družabnih iger Monte-Carlo. Komplet različnih družabnih iger, kot so backgammon, šah, dama, domine, človek ne jezi se, mikado in še več, vse skupaj pakirano v leseni škatli. Vsebuje dvostransko igralno polje, na eni strani je polje za šah/damo na drugi pa prostor za dodelavo. Vključuje dodatno papirnato podlogo za igri backgammon in človek ne jezi se. Navodila vključena. Material: les.

Sestavljanka v kvadratni obliki Paolo

Sestavljanka v kvadratni obliki Paolo
Drsna sestavljanka v kvadratni obliki Paolo. Zabavna promocijska sestavljanka, ki bo vašo blagovno znamko postavila na prvo mesto. Na voljo s standardno dodelavo ali digitalnim tiskom različnih barv. Material: PP plastika.

Igralne kocka Fumiest

Igralne kocka Fumiest
Igralne kocka v kartonasti škatli s potiskom. Škatla vsebuje različne igralne kocke. Cena za posamično igralno kocko.

Igra labirint Faun - bela

Igra labirint Faun - bela
Plastičen okrogel labirint s tremi kovinskimi žogicami. S po meri izdelanim papirnatim vložkom. Cena vključuje digitalno tiskanje na obeh straneh. Minimalna količina: 100 kosov.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje