Igre na prostem

Napihljive navijaške palice Cheer

Cheer 2-piece inflatable cheering sticks - White
Napihljive navijaške palice Cheer. Set napihljivih navijaških palic in slamico za napihovanje. Odličen izdelek za večkratno uporabo in zabavo pri podpori vaše najljubše ekipe. Vsaka palica je velikosti 60x10 cm z velikim prostorom za dodelavo. Odlične za ustvarjanje dobrega vzdušja. Material: PE plastika.

Plastični frizbi za pse Max

Max plastic dog frisbee - White
Bestseller
Plastični frizbi za pse Max. Primeren za poletne promocijske akcije ali podjetja, ki se ukvarjajo s hišnimi ljubljenčki. Frizbi ponuja cenovno dostopen in zabaven način za promocijo vaše kampanje. Material: PE plastika, pena EVA.

Zmaj za spuščanje Nile

Zmaj za spuščanje Nile
Zmaj za spuščanje Nile. Dvoslojni zmaj za spuščanje s torbo za shranjevanje in zapiranjem z ježkom. Material: 420D najlon.

Kolebnica Rico 2 m

Rico 2 metre skipping rope - Solid black
Kolebnica Rico 2 m. 2-metrska kolebnica s plastičnimi ročaji z možnostjo dodelave. Skladne z EN71. Material: poliester, plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje