Igralni kompleti in paketi

Komplet družabnih iger Monte-Carlo

Komplet družabnih iger Monte-Carlo
Priporočamo
Komplet družabnih iger Monte-Carlo. Komplet različnih družabnih iger, kot so backgammon, šah, dama, domine, človek ne jezi se, mikado in še več, vse skupaj pakirano v leseni škatli. Vsebuje dvostransko igralno polje, na eni strani je polje za šah/damo na drugi pa prostor za dodelavo. Vključuje dodatno papirnato podlogo za igri backgammon in človek ne jezi se. Navodila vključena. Material: les.

Mikado/domino v leseni škatlici Deluxe

Mikado/domino v leseni škatlici Deluxe
Novost
Komplet dveh retro iger v MDF škatlici. V škatlici sta igri Mikado in Domino. Ustvarite zabavne trenutke s temi klasičnimi igrami. Igra Mikado vsebuje 41 palčk, igra Domino pa 28 domin v škatli z belim pokrovom. Pakirano v barvni darilni škatli.

Družabna igra 3-v-1 v leseni škatli Deluxe

Družabna igra 3-v-1 v leseni škatli Deluxe
Novost
Zakaj bi izbrali eno igro, če lahko igrate tri! Komplet klasičnih družabnih iger 3-v-1 vključuje šah, damo in backgammon. Komplet z obojestransko igralno ploščo, ki ponuja neskončno ur zabave in logičnega razmišljanja, je odlična izbira za nedeljsko popoldne. Škatla vsebuje 2 kocki, 30 figur za backgammon in popoln šahovski komplet. Pakirano v barvni darilni škatli.

Komplet družabnih iger 5v1

Komplet družabnih iger 5v1
Vključuje: mikado, igralne karte, domine, šah in backgammon. Bela borova škatla 17x17x3,7cm s črno tiskano šahovsko ploščo na eni strani pokrova in rdeče-črno backgammon ploščo na dnu škatle. Prostor za dodelavo z logotipom. Pakirano v črni škatli z rdečim pokrovom in rdečo klobučevino v notranjosti.

Komplet družabnih iger 4-v-1 PLAYTIME

Komplet družabnih iger 4-v-1 PLAYTIME
Družinski komplet družabnih iger: 4-v-1. Lesena škatla vsebuje: domine, mikado, komplet igralnih kart in kocko. Mere: 190 x 138 x 31 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje