Igralni kompleti in paketi

Komplet družabnih iger Monte-Carlo

Komplet družabnih iger Monte-Carlo
Priporočamo
Komplet družabnih iger Monte-Carlo. Komplet različnih družabnih iger, kot so backgammon, šah, dama, domine, človek ne jezi se, mikado in še več, vse skupaj pakirano v leseni škatli. Vsebuje dvostransko igralno polje, na eni strani je polje za šah/damo na drugi pa prostor za dodelavo. Vključuje dodatno papirnato podlogo za igri backgammon in človek ne jezi se. Navodila vključena. Material: les.

Deluxe mikado/domino in wooden box

Deluxe mikado/domino in wooden box
Novost
Set of two vintage games collected in an MDF box. The box contains Mikado and Domino. Create fun moments with these classic games. The Mikado game contains 41 sticks and the Domino game 28 blocks in a white lid box. Comes in full colour box.

Deluxe 3-in-1 board game in wooden box

Deluxe 3-in-1 board game in wooden box
Novost
Why get one game when you can play three! This 3 in 1 set of classic board games includes chess, checkers and backgammon. Offering endless hours of fun and logical-thinking, the double-sided multi board game set is the perfect Sunday afternoon activity. The box contains 2 dice, 30 backgammon pieces and a complete chess set. Comes in full colour box.

Komplet družabnih iger 5v1

Komplet družabnih iger 5v1
Vključuje: mikado, igralne karte, domine, šah in backgammon. Bela borova škatla 17x17x3,7cm s črno tiskano šahovsko ploščo na eni strani pokrova in rdeče-črno backgammon ploščo na dnu škatle. Prostor za dodelavo z logotipom. Pakirano v črni škatli z rdečim pokrovom in rdečo klobučevino v notranjosti.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje