Dežniki

Dežnik z ekskluzivnim dizajnom Halo 30"

Halo 30" exclusive design umbrella - White
Dežnik z ekskluzivnim dizajnom Halo 30". Dežnik z ekskluzivnim dizajnom velikosti 76 cm s kovinskim vodilom, špicami iz steklenih vlaken in gumiranim ročajem. Vključuje vrečko za shranjevanje ujemajoče barve. Material: pongee poliester.

Dvoslojni dežnik z avtomatskim odpiranjem Glendale 30"

Dvoslojni dežnik z avtomatskim odpiranjem Glendale 30"
Dvoslojni dežnik z avtomatskim odpiranjem Glendale 30". Dežnik velikosti 76 cm z avtomatskim odpiranjem. Blago iz dvoslojnega pongee poliestra. Vodilo iz kovine in špice iz steklenih vlaken. Vključuje ujemajočo pongee vrečko za shranjevanje. Material: pongee poliester.

Barvni dežnik iz steklenih vlaken 23"

Coloured 23” fibreglass umbrella - Red / Black
Dežnik iz 190T materiala z 8 paneli in avtomatskim odpiranjem. Kovinsko vodilo in ogrodje iz steklenih vlaken v ujemajoči barvi. Ročaj z EVA peno z barvnim trakom v ujemajoči barvi. Sistem proti vetru.

Nevihtni dežnik z avtomatskim odpiranjem RPET 23"

23" auto open storm proof RPET umbrella - Navy
Novost
Ta čudovit dežnik je odlična zaščita pred dežjem. Narejen je iz trpežnega 190T RPET poliestra, ki mu daje klasičen videz, da lahko z njim potujete v stilu. Ogrodje je izdelano iz visoko kakovostnih materialov, z okvirjem in rebri iz steklenih vlaken, ki ponujajo vzdržljivost in lep videz.

Dvobarven nevihtni dežnik z avtomatskim odpiranjem 27"

27" auto open duo colour storm proof umbrella - Grey
Novost
Modni videz na dosegu roke! Prostoren dežnik iz 190T poliestra je odličen spremljevalec v deževnem vremenu. Odlična zaščita za nenapovedane plohe z izjemno stabilnim sistemom proti vetru in fleksibilnim ogrodjem, primernim za nevihtne razmere. Izjemno vzdržljiv in stabilen z udobnim, elegantnim ročajem in ogrodjem iz steklenih vlaken.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje