Dežniki

Zložljiv dežnik Oho

Zložljiv dežnik Oho - Yellow
Zložljiv dežnik Oho. Zložljiv dežnik velikosti 50 cm s plastičnim ročajem in kovinskim ogrodjem. Vključuje vrečko za shranjevanje. Material: poliester.

Zložljiv dežnik Skye Foldable

Zložljiv dežnik Skye Foldable - Lime
3 delni zložljiv dežnik z ogrodjem iz steklenih vlaken v ujemajoči barvi, avtomatskim odpiranjem in zapiranjem, s črnim kovinskim ročajem z barvno ujemajočimi detajli, izdelan iz 190T materiala.

Zložljiv dežnik iz recikliranega materiala z avtomatskim odpiranjem/zapiranjem Bo 21"

Zložljiv dežnik iz recikliranega materiala z avtomatskim odpiranjem/zapiranjem Bo 21" - White
Novost
Zložljiv dežnik iz recikliranega materiala z avtomatskim odpiranjem/zapiranjem Bo 21". Dežnik velikosti 53 cm s pongee blagom iz recikliranega PET materiala. Kovinsko vodilo in špice iz steklenih vlaken omogočajo maksimalno prilagodljivost v vetrovnih razmerah. Vključuje vrečko za shranjevanje in se enostavno prilega v torbico ali nahrbtnik. Z lesenim ročajem in blagom iz recikliranega PET pongee poliestra je okolju prijazna izbira. Na voljo je v najrazličnejših sodobnih barvah z velikim prostorom za dodelavo na blagu ali lesenem ročaju. Material: recikliran PET pongee poliester.

Zložljiv obojestranski dežnik Dundee Foldable

Zložljiv obojestranski dežnik Dundee Foldable - Royal Blue
Obojestranski dežnik s samodejnim odpiranjem/zapiranjem v 190T materialu pongee in s kromiranim jeklenim držalom. Ogrodje iz steklenih vlaken. Črni ročaj iz ABS plastike z gumbom. Vključuje ujemajočo vrečko za shranjevanje.

Otroški dežnik BAMBI

Otroški dežnik BAMBI
Barvit dežnik iz poliestra z ročnim odpiranjem in ročajem iz EVA plastike. Mere: ø680 x 550 mm Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo

Otroški dežnik, odporen na veter Nina 17"

Otroški dežnik, odporen na veter Nina 17" - Rainbow
Novost
Otroški dežnik, odporen na veter Nina 17". Dežnik velikosti 43 cm je na voljo v različnih barvah, je varen in enostaven za uporabo ter vključuje veliko prostora za dodelavo. Dežnik je enostaven za odpiranje in zapiranje z varnostnim zatičem brez vzmeti. S trdno konstrukcijo, kromiranim vodilom in špicami iz steklenih vlaken, zaokroženo konico zagotavlja maksimalno varnost v deževnem ali vetrovnem vremenu. Material: poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje