Poslovne mape in organizatorji

Poslovne mape in organizatorji

Mapa z blokom in belo tablo Veela A4

Veela A4 portfolio - Solid Black
Mapa z blokom in belo tablo Veela A4. Mapa velikost A4 za zapiranjem na ježka. Mapa vsebuje belo tablo in blok s 30 črtastimi stranmi. Vključuje tudi flomastre za pisanje po tabli in krpico za brisanje. Material: 600D poliester.

Poslovna mapa z zadrgo Ebony A4

Ebony A4 zippered portfolio - White
Priporočamo
Poslovna mapa z zadrgo Ebony A4. Poslovna mapa na zadrgo, z zanko za pero, žepom z zadrgo, predelkom za dokumente in beležko z 20 črtastimi stranmi. Pisalo in ostali dodatki niso vključeni. Z imitacijo usnja.

Poslovna mapa Ebony A5

Ebony A5 portfolio - White
Priporočamo
Poslovna mapa Ebony A5. Poslovna mapa z zanko za pisalo, žepom za dokumente ter beležko z 20 črtastimi stranmi. Pisalo in ostali dodatki niso vključeni. Z imitacijo usnja.

Poslovna mapa University A4

University A4 portfolio - Navy
Poslovna mapa University A4. Poslovna mapa z zapiranjem na ježka, zanko za pisala, žepom za dokumente in zvezkom z 20 črtastimi stranmi. Pisalo in ostali dodatki niso vključeni. Material: 600D poliester.

Poslovna mapa Ebony A4

Ebony A4 portfolio - White
Priporočamo
Poslovna mapa Ebony A4. Poslovna mapa z zanko za pisalo, žepom za dokumente ter beležko z 20 črtastimi stranmi. Pisalo in ostali dodatki niso vključeni. Z imitacijo usnja.

Poslovna usnjena mapa na zadrgo Harvard A4

Poslovna usnjena mapa na zadrgo Harvard A4
Poslovna usnjena mapa na zadrgo Harvard A4. Poslovna mapa edinstvenega videza z zapiranjem na zadrgo, zanko za pisala in več žepi za shranjevanje pripomočkov. Vključuje blok z 20 črtastimi stranmi. Pakirano v darilni škatli Avenue. Pripomočki niso vključeni. Material: usnje.

Mapa za dokumente v velikosti A4 Guild

Mapa za dokumente v velikosti A4 Guild
Mapa za dokumente v velikosti A4 Guild. Mapa za dokumente v velikosti A4 Guild. Platnica (350g/m2) z režo za vizitke. Možna dodelava osrednjega dela sprednje platnice ali v notranjosti platnice. Material: papir.

Poslovna mapa z zadrgo Berkely A4

Poslovna mapa z zadrgo Berkely A4
Poslovna mapa z zadrgo Berkely A4. Poslovna mapa z zadrgo, žepi za dokumente in zvezkom z 20 črtastimi stranmi. Pisalo in ostali dodatki niso vključeni. Material: 600D poliester.

Poslovna mapa z zadrgo Cardiff A4

Poslovna mapa z zadrgo Cardiff A4
Poslovna mapa z zadrgo Cardiff A4. Poslovna mapa z zadrgo, zanko za pisalo, žepi za dokumente in zvezkom z 20 črtastimi stranmi. Pisalo in ostali dodatki niso vključeni. Material: 1200D poliester.

Poslovna mapa z zadrgo Stanford deluxe A4

Poslovna mapa z zadrgo Stanford deluxe A4
Poslovna mapa z zadrgo Stanford deluxe A4. Poslovna mapa z zadrgo, žepi za dokumente in zvezkom z 20 črtastimi stranmi. Pisalo in ostali dodatki niso vključeni. Material: mikrovlakna.

Poslovna mapa Cambridge A4

Poslovna mapa Cambridge A4
Priporočamo
Poslovna mapa Cambridge A4. Poslovna mapa z žepi za dokumente, zanko za pisalo in zvezek z 20 črtastimi stranmi. Pisalo in ostali dodatki niso vključeni. Z imitacijo usnja.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje