Glasba in zvok

Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired

Wired earbuds and silicone phone wallet - White
Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired. Zaščitni etui iz mehkega silikona enostavno pritrdite na zadnjo stran telefona z lepilnim trakom na hrbtni strani etuija, ki drži 2 do 3 bančne kartice ali osebne izkaznice. Uporablja se lahko tudi kot stojalo za telefon ali kot kolut za slušalke. Vključuje žične slušalke. Material: silikon.

Bluetooth zvočnik z gumijasto prevleko Duck

Duck cylinder Bluetooth® speaker with rubber finish - White
Bestseller
Bluetooth zvočnik z gumijasto prevleko Duck. Zvočnik z gumijasto prevleko. Uživajte v glasbi in filmih kjer koli tako, da napravo, ki je združljiva s tehnologijo Bluetooth®, kot so naprave iPhone, iPad ali Android OS, povežete s tem prenosnim zvočnikom Bluetooth® (razpon 10M). Z vgrajenim mikrofonom omogoča konferenčne klice prek vašega pametnega telefona. Z lepim, gumijastim videzom. USB napajalnik vključen. Material: ABS plastika.

Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus

Spartacus 2-in-1 audio splitter and device stand - White
Na razprodaji
Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus. Omogoča, da dve osebi hkrati poslušata glasbo iz ene naprave, vsak s svojimi slušalkami. S pomočjo priseska se lahko razdelilec uporablja tudi kot držalo za telefon. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Material: ABS plastika, silikon.

Bluetooth slušalke Colours

Colours Bluetooth® earbuds - Solid Black
Na razprodaji
Bluetooth slušalke Colours. Lahke, barvite slušalke z vgrajeno baterijo. Z enim polnjenjem uživajte v neprekinjeni glasbi pri največji glasnosti do 3 ure. Slušalke so napolnjene v dveh urah. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik za uporabo na prostem Blackwater

Blackwater outdoor Bluetooth® speaker - White
Novost
Bluetooth® zvočnik za uporabo na prostem Blackwater. Idealen za vsakogar, ki obožuje pustolovščine na prostem. S kapaciteto 3 W proizvaja kvaliteten zvok ter je vodoodporen s stopnjo zaščite pred vdorom vode IPX6, zato vam ni treba skrbeti, da se zvočnik poškoduje, če se zmoči. Vključuje tudi karabin (ni primeren za plezanje), zato je zvočnik odličen za na potovanja. Čas predvajanja pri največji glasnosti je 2 uri. Z vgrajenim mikrofonom in gumbi za nadzor za prostoročno delovanje. Vključuje polnilni kabel Micro USB. Domet Bluetooth® signala z Bluetooth® verzijo 5.0 je 10 metrov. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik Beam

Beam light-up Bluetooth® speaker - Graphite
Bluetooth® zvočnik Beam. Zvočnik z notranjo polnilno baterijo, ki omogoča do 1,5 ur neprekinjene glasbe pri največji glasnosti. Pod sprednjim delom zvočnika je vgrajena LED lučka. Ko je sprednji del dodelan z lasersko gravuro, se dodelava ob uporabi sveti! Polnilni kabel micro USB je vključen. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Čas polnjenja je 2 uri. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik Clip-Clap

Clip-Clap Bluetooth® speaker - White
Novost
Bluetooth® zvočnik Clip-Clap. Majhen, a s kakovostnim zvokom, predvaja glasbo katerekoli naprave, ki podpira Bluetooth®. Z vgrajeno zaponko za pritrjevanje, idealno za osebe, ki so vedno na poti. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Z enim polnjenjem lahko uživate v neprekinjeni glasbi z najvišjo glasnostjo tudi do 1,5 h. Čas polnjenja je približno 90 min. Vključuje polnilni kabel Micro USB in ima vgrajen mikrofon. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik in brezžična polnilna postaja Cosmic

Cosmic Bluetooth® speaker and wireless charging pad - White
Novost
Bluetooth® zvočnik in brezžična polnilna postaja Cosmic. To ni običajen Bluetooth® zvočnik, saj ga je mogoče polniti z brezžičnim polnjenjem. Postavite ga na priloženo brezžično polnilno postajo ali katerokoli brezžično polnilno napravo in napolnite zvočnik. Zvočnik lahko napolnite tudi s priloženim micro USB kablom. Brezžični polnilni izhod kapacitete 5 W. Čas predvajanja pri največji glasnosti: 1 uro. Bluetooth® različica 4.1. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Material: ABS plastika.

Bluetooth slušalke Colour-pop

Colour-pop Bluetooth® earbuds - White
Na razprodaji
Bluetooth slušalke Colour-pop. Bluetooth slušalke z notranjo baterijo, ki omogoča do 2,5 ure neprekinjenega poslušanja glasbe pri največji glasnosti. Z vgrajenim mikrofonom in gumbi za nadzor. Micro USB polnilni kabel je vključen. Pakirano v prozorni torbici. Material: ABS plastika.

Brezžične slušalke s škatlico za shranjevanje Essos True

Essos True Wireless auto pair earbuds with case - White
Novost
Bestseller
Brezžične slušalke s škatlico za shranjevanje Essos True. Brezžične slušalke s samodejnim povezovanjem so prihodnost Bluetooth slušalk. Kot vidite, ni kabla, ki bi slušalke povezoval. So prave brezžične slušalke! Imajo funkcijo Bluetooth® 5.0, samodejno povezovanje in samodejni vklop. Ko slušalke odstranite iz škatlice, se vklopijo in samodejno sinhronizirajo! Nič več težav pri poskusu sinhronizacije. Škatlica za shranjevanje ima funkcijo polnilne baterije power za polnjenje slušalk, polnite pa jo lahko prek priloženega micro USB kabla. Ko je škatlica z baterijo kapacitete 400 mAh napolnjena, lahko slušalke z njo povsem napolnite kar štirikrat. Z enim polnjenjem lahko glasbo neprekinjeno poslušate kar 2 uri. Slušalke z ergonomsko zasnovo so udobne in ostanejo na mestu. Slušalke z vgrajenim dvojnim mikrofonom in nadzornimi tipkami. Slušalke so napolnjene v uri in pol. Polnilna baterija power bank je napolnjena v manj kot 90 min.

Zložljive slušalke Rally

Rally foldable headphones - Orange
Na razprodaji
Zložljive slušalke Rally. Trendovske zložljive slušalke z nastavljivim oblazinjenim naglavnim trakom. Lahko uporabljate s pametnimi telefoni, tablicami ali drugimi napravami s 3,5 mm konektorjem. Pakirano v beli kartonski škatli. Material: ABS plastika.

Slušalke z mikrofonom Sargas

Sargas earbuds with microphone - White
Slušalke z mikrofonom Sargas. Z vgrajenim mikrofonom, ki omogoča prostoročno opravljanje klicev. Preprosto sprejmite ali končajte klic s pritiskom na gumb. Vključuje tri dodatne gumijaste nastavke za slušalke. Pakirano v plastični škatli s predelkom za shranjevanje slušalk. S standardnim 3,5 mm konektorjem in kablom, dolgim 96 cm. Material: ABS plastika, PVC plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje