Predvajalniki glasbe

Bluetooth slušalke Milcof – črne

Bluetooth slušalke Milcof – črne
Zložljive, plastične Bluetooth slušalke z vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje. Dvojne stereo slušalke z zvočnikom. S prostoročnim klicanjem, FM radiem, režo za spominsko kartico micro SD in nadzornimi tipkami. Vključuje 3,5 mm konektor in USB polnilni kabel.

Bluetooth slušalke Treiko - Natural/bele

Bluetooth slušalke Treiko - Natural/bele
Bluetooth slušalke z bambus dodelavo in vgrajeno polnilno baterijo. S funkcijo prostoročnega klicanja in mikro SD MP3 predvajalnika. Vključuje 3,5 mm konektor in USB polnilni kabel.

Bluetooth slušalke Legolax

Bluetooth Headphones Legolax - White
Zložljive, plastične Bluetooth slušalke z vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje. S funkcijo prostoročnega klicanja in mikro SD MP3 predvajalnika. Vključuje 3,5 mm konektor in USB polnilni kabel.

Bluetooth slušalke Darsy

Bluetooth Headphones Darsy - White / Black
Zložljive, plastične Bluetooth slušalke z vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje. S funkcijo prostoročnega klicanja in mikro SD MP3 predvajalnika. S 3,5 mm avdio vtičem in USB polnilnim kablom.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje