Zvočniki

Bluetooth® zvočnik v torbi iz blaga Woven

Bluetooth® zvočnik v torbi iz blaga Woven
Bluetooth® zvočnik v torbi iz blaga Woven. Zvočnik ponuja izjemen zvok in trendovski videz. Zvočnik je zvit v torbo iz blaga. Zvočnik (5 V) ima vgrajen mikrofon in gumbe, ki omogočajo nadzorovanje glasbe in klicev z možnostjo opravljanja konferenčnih klicev brez dotika telefona. Bluetooth doseže do 10 m razdalje. Vključuje polnilni kabel z izhodi USB in mikro USB. Čas predvajanja pri največji glasnosti je 2 uri, čas polnjenja pa do 2 uri. Material: ABS plastika, blago.

Mini brezžični zvočnik iz aluminija

Mini aluminium wireless speaker - Brown
Novost
Žepni 3 W brezžični zvočnik s presenetljivo močnim zvokom. Izdelan iz trpežnega aluminija. Z baterijo kapacitete 180 mAh, ki omogoča do 3 ure predvajanja z enim polnjenjem, in povezavo Bluetooth 5.0, ki doseže razdaljo do 10 metrov. S polnilnim kablom iz TPE materiala brez PVC.

Bluetooth® zvočnik iz lesa in blaga Shae

Bluetooth® zvočnik iz lesa in blaga Shae
Bluetooth® zvočnik iz lesa in blaga Shae. Uživajte ob izjemnem zvoku. S trendovskim dizajnom iz blaga in lesa. Prijeten na dotik z močjo 5 V. Vgrajen mikrofon in gumbi vam omogočajo popoln nadzor nad glasbo in klici. Vključuje režo za pametne telefone. Bluetooth doseže do 10 m razdalje. Vključuje Micro USB na USB polnilni kabel ter 3,5 mm avdio kabel. Čas predvajanja pri največji glasnosti je do 3 ure, 3 ure pa potrebujete tudi za polnjenje zvočnika. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika, poliester, mahagonij.

Zvočnik iz bambusa Bamboo X

Zvočnik iz bambusa Bamboo X
Naravni zvok iz naravnega zvočnika. Ta trajnostni zvočnik združuje neverjetno zvočno izkušnjo s trendovskim dizajnom iz trpežnih in trajnostnih materialov. Ohišje je izdelano iz trpežnega bambusa in tkanine iz mešanice 30% organskega bombaža, konoplje 40% in 30% recikliranega PET. Zvočnik z močjo 5 W iz visokokakovostnih materialov za dolgotrajno uporabo. Baterija s kapaciteto 1500 mAh za predvajanje glasbe do 8 ur. Z Bluetooth 4.2 tehnologijo s povezavo do 10 metrov razdalje. Registriran dizajn. Pakirano v 100% neplastični embalaži.

Bluetooth zvočnik z gumijasto prevleko Duck

Duck cylinder Bluetooth® speaker with rubber finish - Lime
Bestseller
Bluetooth zvočnik z gumijasto prevleko Duck. Zvočnik z gumijasto prevleko. Uživajte v glasbi in filmih kjer koli tako, da napravo, ki je združljiva s tehnologijo Bluetooth®, kot so naprave iPhone, iPad ali Android OS, povežete s tem prenosnim zvočnikom Bluetooth® (razpon 10M). Z vgrajenim mikrofonom omogoča konferenčne klice prek vašega pametnega telefona. Z lepim, gumijastim videzom. USB napajalnik vključen. Material: ABS plastika.

Brezžični zvočnik Mini Vintage 3 W

Mini Vintage 3W wireless speaker - White / Black
Novost
Trendovski 3 W brezžični zvočnik z retro videzom v modnih barvah. Jasna kakovost zvoka s tehnologijo Bluetooth 5.0 za nemoteno povezavo z brezžičnim zvočnikom na razdalji do 10 metrov. Baterija kapacitete 350 mah omogoča do 3 ure predvajanja z enim polnjenjem, ponovno pa se napolni v 2 urah. Pakirano v darilni škatli retro videza. ABS material. Z mikrofonom za opravljanje klicev.

Vodoodporen brezžični zvočnik Soundboom 6 W

Soundboom waterproof 6W wireless speaker - Blue
Zmogljiv brezžični zvočnik kapacitete 6 W je kot nalašč za aktivnosti na prostem, kot so piknik, BBQ, druženje na plaži ali celo zabava ob bazenu. Izdelan je iz visoko kakovostnega vodoodpornega (IPX4) poliestrskega materiala, ki zagotavlja, da lahko poslušate glasbo na katerikoli lokaciji. Zvočnik je opremljen z baterijo kapacitete 1.200 mAh, ki zagotavlja do 6 ur predvajanja in Bluetooth 4.2 tehnologijo za nemoteno povezavo in jasen zvok. Domet povezave do 10 metrov.

Dvojni zvočnik iz bambusa Bamboo X

Dvojni zvočnik iz bambusa Bamboo X
Naravni zvok iz naravnega zvočnika. Ta okolju prijazen zvočnik združuje neverjeten zvok s trendovskim dizajnom iz trpežnih in trajnostnih materialov. Ohišje je izdelano iz trpežnega bambusa in tkanine iz mešanice 30% organskega bombaža, konoplje 40% in 30% recikliranega PET. Zvočnik z močjo 10 W iz visokokakovostnih materialov za dolgotrajno uporabo. Baterija s kapaciteto 2200 mAh za predvajanje glasbe do 6 ur. Z Bluetooth 4.2 tehnologijo s povezavo do 10 metrov razdalje. Registriran dizajn®. Pakirano v 100% plastični brezplačni embalaži.

Brezžični zvočnik iz bambusa Wynn 5 W

Brezžični zvočnik iz bambusa Wynn 5 W
Novost
Luksuzni 5 W zvočnik z jasnim zvokom in močnimi basi. Zvočnik je izdelan iz naravnega bambusa in tkanine. Kombinacija, ki je videti odlično tako v hiši kot v pisarni, oz. kjer koli radi poslušate svojo najljubšo glasbo. Zvočnik je opremljen s tehnologijo Bluetooth 5.0 za enostavno in nemoteno delovanje do razdalje 10 metrov ter majhno porabo energije. Baterija kapacitete 1200 mAh omogoča do 6 ur predvajanja, ponovno pa je napolnjena v 2 urah. S funkcijo za sprejemanje in mikrofonom za opravljanje (video)klicev. Priložen micro USB polnilni kabel iz TPE materiala brez PVC-ja. Pakirano v luksuzni darilni škatli.

Bluetooth zvočnik v obliki lune Lune

Bluetooth zvočnik v obliki lune Lune
5.0 Bluetooth zvočnik v obliki lune iz ABS plastike. Zvočnik z LED lučko z dvema svetlobnima načinoma (topla in bela LED). Vključuje leseno podlago. Vključuje polnilno baterijo 2000 mAh. Izhod: 3 W, 4 Ohm in 5 V. Vključuje polnilni kabel USB. Čas predvajanja približno 5 ur.

Zvočnik Bluetooth 3W Sound

3W wireless speaker Sound - Black
Zvočnik Bluetooth 4.2 iz aluminija s polnilno litij-ionsko baterijo z močjo 450mAh in lučko na dnu zvočnika. Izhod: 3 W, 4 Ohm in 5 V. Micro USB kabel priložen. Čas predvajanja prib. 3 ure.

Bluetooth zvočnik iz bambusa Cosmos

Cosmos bamboo Bluetooth® speaker - Wood / White
Novost
Bluetooth zvočnik iz bambusa Cosmos. Bolj okolju prijazna izbira! Zvočnik bo pritegnil pozornost vsakogar! Iz pravega bambusa in 3 W izhodom proizvaja kristalno čist zvok, pri največji glasnosti pa omogoča do 2 uri neprekinjenega poslušanja. Zvočnik ima tudi FM radijski sprejemnik, vhod za micro SD kartice in USB vhod. Z drugimi besedami, glasbo lahko predvajate z radia, micro SD kartice ali USB ključa! Vgrajeni gumbi za nadzor in mikrofon za prostoročno delovanje. Bluetooth 4.2. signal doseže do 10 metrov razdalje. Material: 100% bambus.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje