Zvočniki

Bluetooth zvočnik z gumijasto prevleko Duck

Duck cylinder Bluetooth® speaker with rubber finish - White
Bestseller
Bluetooth zvočnik z gumijasto prevleko Duck. Zvočnik z gumijasto prevleko. Uživajte v glasbi in filmih kjer koli tako, da napravo, ki je združljiva s tehnologijo Bluetooth®, kot so naprave iPhone, iPad ali Android OS, povežete s tem prenosnim zvočnikom Bluetooth® (razpon 10M). Z vgrajenim mikrofonom omogoča konferenčne klice prek vašega pametnega telefona. Z lepim, gumijastim videzom. USB napajalnik vključen. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik za uporabo na prostem Blackwater

Blackwater outdoor Bluetooth® speaker - White
Novost
Bluetooth® zvočnik za uporabo na prostem Blackwater. Idealen za vsakogar, ki obožuje pustolovščine na prostem. S kapaciteto 3 W proizvaja kvaliteten zvok ter je vodoodporen s stopnjo zaščite pred vdorom vode IPX6, zato vam ni treba skrbeti, da se zvočnik poškoduje, če se zmoči. Vključuje tudi karabin (ni primeren za plezanje), zato je zvočnik odličen za na potovanja. Čas predvajanja pri največji glasnosti je 2 uri. Z vgrajenim mikrofonom in gumbi za nadzor za prostoročno delovanje. Vključuje polnilni kabel Micro USB. Domet Bluetooth® signala z Bluetooth® verzijo 5.0 je 10 metrov. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik Beam

Beam light-up Bluetooth® speaker - Solid black
Bluetooth® zvočnik Beam. Zvočnik z notranjo polnilno baterijo, ki omogoča do 1,5 ur neprekinjene glasbe pri največji glasnosti. Pod sprednjim delom zvočnika je vgrajena LED lučka. Ko je sprednji del dodelan z lasersko gravuro, se dodelava ob uporabi sveti! Polnilni kabel micro USB je vključen. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Čas polnjenja je 2 uri. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik Clip-Clap

Clip-Clap Bluetooth® speaker - White
Novost
Bluetooth® zvočnik Clip-Clap. Majhen, a s kakovostnim zvokom, predvaja glasbo katerekoli naprave, ki podpira Bluetooth®. Z vgrajeno zaponko za pritrjevanje, idealno za osebe, ki so vedno na poti. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Z enim polnjenjem lahko uživate v neprekinjeni glasbi z najvišjo glasnostjo tudi do 1,5 h. Čas polnjenja je približno 90 min. Vključuje polnilni kabel Micro USB in ima vgrajen mikrofon. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik in brezžična polnilna postaja Cosmic

Cosmic Bluetooth® speaker and wireless charging pad - White
Novost
Bluetooth® zvočnik in brezžična polnilna postaja Cosmic. To ni običajen Bluetooth® zvočnik, saj ga je mogoče polniti z brezžičnim polnjenjem. Postavite ga na priloženo brezžično polnilno postajo ali katerokoli brezžično polnilno napravo in napolnite zvočnik. Zvočnik lahko napolnite tudi s priloženim micro USB kablom. Brezžični polnilni izhod kapacitete 5 W. Čas predvajanja pri največji glasnosti: 1 uro. Bluetooth® različica 4.1. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik Nomia

Nomia Bluetooth® speaker - White
Novost
Bluetooth® zvočnik Nomia. Prenosni Bluetooth® zvočnik z notranjo baterijo za večkratno polnjenje, ki zagotavlja do 4 ure neprekinjene glasbe. Zvočnik lahko povežete z avdio kablom 3,5 mm ali Bluetoothom. Avdio in polnilni kabel vključena. Material: ABS plastika.

Zvočnik SCX.Design S25 ring

SCX.design S25 ring speaker - Silver / White
Novost
Zvočnik SCX.Design S25 ring. Brezžični zvočnik 3W Bluetooth® z dvojnim zvočnim izhodom za neprimerljivo kakovost zvoka za zvočnik te velikosti. Zvočnik v obliki valja lahko nagnete v katero koli smer in tako usmerite zvok. Ima vgrajeno funkcijo mikrofona in konferenčnega klica. Kapaciteta: Baterija 500 mAh - 3,7 V. Frekvenca: 50 Hz - 20 kHz. Zvočni izhod: 1 x 3 W.Impedanca: 4 Ω.Bluetooth® 4.2. Neto teža: 100 gramov. Velikost: ∅ 50 mm x 45 mm. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: aluminij.

Bluetooth® zvočnik iz aluminija Greedo

Greedo Bluetooth® aluminium speaker - Silver
Bluetooth® zvočnik iz aluminija Greedo. Uživajte v glasbi in filmih kjer koli tako, da združite napravo, ki podpira Bluetooth® s tem prenosnim aluminijastim zvočnikom (doseg do 10 metrov). Z vgrajenim mikrofonom zvočnik omogoča konferenčni klic prek pametnega telefona ali z uporabo programov za video klepet, kot je Skype. Kompatibilen z iPhone, iPad, Android in ostalimi napravami, ki podpirajo Bluetooth. Vključuje USB napajalnik in 3,5 mm kabel. Material: aluminij.

Prenosni Bluetooth® zvočnik Stark

Stark portable Bluetooth® speaker - Silver
Prenosni Bluetooth® zvočnik Stark. Za izjemno izkušnjo poslušanja glasbe! Glasbo predvaja prek Bluetooth povezave ali preko 3,5 mm vtičnice, zaradi česar je združljiv s skoraj vsako napravo, ki predvaja glasbo. Idealen za vsako priložnost. Zvočnik ima vgrajene glasbene gumbe za nadzor in mikrofon. Bluetooth doseže do 10 m razdalje. Uživajte do 2 uri glasbe pri največji glasnosti. Čas polnjenja je 1 uro. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika.

Zvočnik z osvetlitvijo SCX.Design S26 ring

SCX.design S26 light-up ring speaker - Bronze / White
Novost
Zvočnik z osvetlitvijo SCX.Design S26 ring. Brezžični 3W zvočnik Bluetooth® z osvetlitvijo za logotip, z dvojnim zvočnim izhodom za neprimerljivo kakovost zvoka za zvočnik te velikosti. Zvočnik v obliki valja lahko nagnete v katero koli smer in tako usmerite zvok. Ima vgrajeno funkcijo mikrofona in konferenčnega klica. Kapaciteta: Baterija 500 mAh - 3,7 V. Frekvenca: 50 Hz - 20 kHz. Zvočni izhod: 1 x 3 W. impedanca: 4 Ω. Bluetooth® 4.2. Neto teža: 100 gramov. Velikost: ∅ 50 mm x 45 mm. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Brezžični zvočnik Naiad Bluetooth®

Naiad wireless Bluetooth® speaker - White
Priporočamo
Brezžični zvočnik Naiad Bluetooth®. Mini Bluetooth® zvočnik z brezžično povezavo v območju do 10 metrov. Mehko ohišje na dotik daje zvočniku občutek kakovosti. Vključuje USB napajalnik in 3,5 mm kabel. Pakirano v darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika.

Bluetooth zvočnik s tkano zunanjostjo Fashion

Fashion fabric Bluetooth® speaker - Grey
Novost
Bluetooth zvočnik s tkano zunanjostjo Fashion. Ponuja odličen zvok in trendovski videz v enem. Zvočnik je oblečen v tkanino in je prijeten na otip. Zvočnik (3 V) ima vgrajen mikrofon in gumbe za nadzor glasbe in klicev z možnostjo opravljanja konferenčnih klicev brez dotika telefona. Baterija kapacitete 400 mAh lahko glasbo predvaja več kot 2 uri. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Bluetooth® različica 5.0. Material: ABS plastika, blago.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje