Slušalke

Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired

Wired earbuds and silicone phone wallet - White
Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired. Zaščitni etui iz mehkega silikona enostavno pritrdite na zadnjo stran telefona z lepilnim trakom na hrbtni strani etuija, ki drži 2 do 3 bančne kartice ali osebne izkaznice. Uporablja se lahko tudi kot stojalo za telefon ali kot kolut za slušalke. Vključuje žične slušalke. Material: silikon.

Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus

Spartacus 2-in-1 audio splitter and device stand - White
Na razprodaji
Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus. Omogoča, da dve osebi hkrati poslušata glasbo iz ene naprave, vsak s svojimi slušalkami. S pomočjo priseska se lahko razdelilec uporablja tudi kot držalo za telefon. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Material: ABS plastika, silikon.

Bluetooth slušalke Colours

Colours Bluetooth® earbuds - Solid black
Na razprodaji
Bluetooth slušalke Colours. Lahke, barvite slušalke z vgrajeno baterijo. Z enim polnjenjem uživajte v neprekinjeni glasbi pri največji glasnosti do 3 ure. Slušalke so napolnjene v dveh urah. Material: ABS plastika.

Bluetooth slušalke Colour-pop

Colour-pop Bluetooth® earbuds - White
Na razprodaji
Bluetooth slušalke Colour-pop. Bluetooth slušalke z notranjo baterijo, ki omogoča do 2,5 ure neprekinjenega poslušanja glasbe pri največji glasnosti. Z vgrajenim mikrofonom in gumbi za nadzor. Micro USB polnilni kabel je vključen. Pakirano v prozorni torbici. Material: ABS plastika.

Brezžične slušalke s škatlico za shranjevanje Essos True

Essos True Wireless auto pair earbuds with case - White
Novost
Brezžične slušalke s škatlico za shranjevanje Essos True. Brezžične slušalke s samodejnim povezovanjem so prihodnost Bluetooth slušalk. Kot vidite, ni kabla, ki bi slušalke povezoval. So prave brezžične slušalke! Imajo funkcijo Bluetooth® 5.0, samodejno povezovanje in samodejni vklop. Ko slušalke odstranite iz škatlice, se vklopijo in samodejno sinhronizirajo! Nič več težav pri poskusu sinhronizacije. Škatlica za shranjevanje ima funkcijo polnilne baterije power za polnjenje slušalk, polnite pa jo lahko prek priloženega micro USB kabla. Ko je škatlica z baterijo kapacitete 400 mAh napolnjena, lahko slušalke z njo povsem napolnite kar štirikrat. Z enim polnjenjem lahko glasbo neprekinjeno poslušate kar 2 uri. Slušalke z ergonomsko zasnovo so udobne in ostanejo na mestu. Slušalke z vgrajenim dvojnim mikrofonom in nadzornimi tipkami. Slušalke so napolnjene v uri in pol. Polnilna baterija power bank je napolnjena v manj kot 90 min.

Slušalke z mikrofonom Sargas

Sargas earbuds with microphone - White
Slušalke z mikrofonom Sargas. Z vgrajenim mikrofonom, ki omogoča prostoročno opravljanje klicev. Preprosto sprejmite ali končajte klic s pritiskom na gumb. Vključuje tri dodatne gumijaste nastavke za slušalke. Pakirano v plastični škatli s predelkom za shranjevanje slušalk. S standardnim 3,5 mm konektorjem in kablom, dolgim 96 cm. Material: ABS plastika, PVC plastika.

Slušalke Rebel

Rebel earbuds - White
Priporočamo
Slušalke Rebel. Vključuje plastično trikotno škatlo s prostorom za kabel. Kompatibilno s katerokoli napravo s 3,5 mm konektorjem. Pakirano v vrečki. Material: ABS plastika.

Slušalke Sargas

Sargas lightweight earbuds - White
Slušalke Sargas. Super lahke elegantne slušalke. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Vključuje priročno škatlo za shranjevanje. Material: ABS plastika, PVC plastika.

Slušalke Command

Command earbuds - Solid black / White
Slušalke Command. Vključujejo vgrajen mikrofon in nadzorne gumbe, ki vam omogočajo sprejemanje klicev in nadzor glasbe. Pakirano v plastični škatli s karabinom (ni primeren za plezanje) ter predelkom za shranjevanje kablov. Dolžina kabla je 120 cm. Material: ABS plastika.

Slušalke Versa

Versa earbuds - White
Slušalke Versa. Kompatibilno s katerokoli standardno avdio napravo. Vključuje okroglo škatlo za shranjevanje za večkratno uporabo. 3,5 mm konektor in 120 cm dolg kabel. Pakirano v vrečki. Material: PP plastika.

Slušalke z več priključki Switch

Switch earbuds with multi tips - Red
Novost
Slušalke z več priključki Switch. Slušalke ponujajo rešitev za novejše telefone brez 3,5 mm konektorja. Vključuje večnamenski priključek za iOS naprave in naprave z Micro USB vhodom. Priključek vstavite v napravo in povežite slušalke prek povezave Bluetooth®. Prav tako vključuje 3,5 mm konektor za vse ostale telefone. Vključuje priročno škatlo za shranjevanje. Material: ABS plastika.

Zložljive slušalke Reely

Reely retractable earbuds - Solid black
Zložljive slušalke Reely. Zložljive slušalke, kompatibilne s katerimkoli pametnih telefonom, tablico ali napravami, ki imajo vgrajen 3,5 mm konektor. Material: ABS plastika.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje