Slušalke

Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired

Wired earbuds and silicone phone wallet - White
Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired. Zaščitni etui iz mehkega silikona enostavno pritrdite na zadnjo stran telefona z lepilnim trakom na hrbtni strani etuija, ki drži 2 do 3 bančne kartice ali osebne izkaznice. Uporablja se lahko tudi kot stojalo za telefon ali kot kolut za slušalke. Vključuje žične slušalke. Material: silikon.

Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus

Spartacus 2-in-1 audio splitter and device stand - White
Na razprodaji
Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus. Omogoča, da dve osebi hkrati poslušata glasbo iz ene naprave, vsak s svojimi slušalkami. S pomočjo priseska se lahko razdelilec uporablja tudi kot držalo za telefon. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Material: ABS plastika, silikon.

Bluetooth slušalke Colours

Colours Bluetooth® earbuds - Solid Black
Na razprodaji
Bluetooth slušalke Colours. Lahke, barvite slušalke z vgrajeno baterijo. Z enim polnjenjem uživajte v neprekinjeni glasbi pri največji glasnosti do 3 ure. Slušalke so napolnjene v dveh urah. Material: ABS plastika.

Bluetooth slušalke Colour-pop

Colour-pop Bluetooth® earbuds - White
Na razprodaji
Bluetooth slušalke Colour-pop. Bluetooth slušalke z notranjo baterijo, ki omogoča do 2,5 ure neprekinjenega poslušanja glasbe pri največji glasnosti. Z vgrajenim mikrofonom in gumbi za nadzor. Micro USB polnilni kabel je vključen. Pakirano v prozorni torbici. Material: ABS plastika.

Brezžične slušalke s škatlico za shranjevanje Essos True

Essos True Wireless auto pair earbuds with case - White
Novost
Bestseller
Brezžične slušalke s škatlico za shranjevanje Essos True. Brezžične slušalke s samodejnim povezovanjem so prihodnost Bluetooth slušalk. Kot vidite, ni kabla, ki bi slušalke povezoval. So prave brezžične slušalke! Imajo funkcijo Bluetooth® 5.0, samodejno povezovanje in samodejni vklop. Ko slušalke odstranite iz škatlice, se vklopijo in samodejno sinhronizirajo! Nič več težav pri poskusu sinhronizacije. Škatlica za shranjevanje ima funkcijo polnilne baterije power za polnjenje slušalk, polnite pa jo lahko prek priloženega micro USB kabla. Ko je škatlica z baterijo kapacitete 400 mAh napolnjena, lahko slušalke z njo povsem napolnite kar štirikrat. Z enim polnjenjem lahko glasbo neprekinjeno poslušate kar 2 uri. Slušalke z ergonomsko zasnovo so udobne in ostanejo na mestu. Slušalke z vgrajenim dvojnim mikrofonom in nadzornimi tipkami. Slušalke so napolnjene v uri in pol. Polnilna baterija power bank je napolnjena v manj kot 90 min.

Slušalke z mikrofonom Sargas

Sargas earbuds with microphone - White
Slušalke z mikrofonom Sargas. Z vgrajenim mikrofonom, ki omogoča prostoročno opravljanje klicev. Preprosto sprejmite ali končajte klic s pritiskom na gumb. Vključuje tri dodatne gumijaste nastavke za slušalke. Pakirano v plastični škatli s predelkom za shranjevanje slušalk. S standardnim 3,5 mm konektorjem in kablom, dolgim 96 cm. Material: ABS plastika, PVC plastika.

Slušalke Rebel

Rebel earbuds - White
Priporočamo
Slušalke Rebel. Vključuje plastično trikotno škatlo s prostorom za kabel. Kompatibilno s katerokoli napravo s 3,5 mm konektorjem. Pakirano v vrečki. Material: ABS plastika.

Slušalke Sargas

Sargas lightweight earbuds - White
Slušalke Sargas. Super lahke elegantne slušalke. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Vključuje priročno škatlo za shranjevanje. Material: ABS plastika, PVC plastika.

Slušalke Command

Command earbuds - Lime / White
Slušalke Command. Vključujejo vgrajen mikrofon in nadzorne gumbe, ki vam omogočajo sprejemanje klicev in nadzor glasbe. Pakirano v plastični škatli s karabinom (ni primeren za plezanje) ter predelkom za shranjevanje kablov. Dolžina kabla je 120 cm. Material: ABS plastika.

Zložljive slušalke Reely

Reely retractable earbuds - Lime / White
Zložljive slušalke Reely. Zložljive slušalke, kompatibilne s katerimkoli pametnih telefonom, tablico ali napravami, ki imajo vgrajen 3,5 mm konektor. Material: ABS plastika.

Bluetooth slušalke s svetlečim logotipom Brilliant

Bluetooth slušalke s svetlečim logotipom Brilliant
Novost
Bluetooth slušalke s svetlečim logotipom Brilliant. Z ergonomsko zasnovo za udobje slušalke s svetlečim logotipom ostanejo na svojem mestu tudi med vadbo, vožnjo ali delu v pisarni. Vgrajen mikrofon in nadzorni gumbi za klice, glasnost in preklapljanje skladb. Nadzorne tipke so na priročnem mestu poleg levega ušesnega nastavka. Čas predvajanja pri največji glasnosti je približno 2,5 ure. Slušalke lahko napolnite v manj kot 90 minutah s priloženim kablom micro USB. Izklopijo se samodejno po 3 minutah, če niso več povezane. Bluetooth® različica 5.0. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Da se sveti logotip, morajo biti slušalke lasersko gravirane. Material: ABS plastika.

Brezžična poslovna slušalka

Brezžična poslovna slušalka
Na razprodaji
Brezžična slušalka z vgrajenim mikrofonom. Z možnostjo klicanja in poslušanja vaše najljubše glasbe. Z enim preprostim klikom lahko izberete eno ali drugo. Čas predvajanja z enim polnjenjem je približno 90 min. Polnjenje slušalk traja 90 min. Z Bluetooth 4.1 povezavo, ki doseže do 10 metrov razdalje. Vključuje vrečko za shranjevanje iz mikrovlaken za enostavno prenašanje kamorkoli. Narejena iz ABS plastike. Vključuje mikro USB kabel.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje