Slušalke

Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus

Spartacus 2-in-1 audio splitter and device stand - White
Na razprodaji
Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus. Omogoča, da dve osebi hkrati poslušata glasbo iz ene naprave, vsak s svojimi slušalkami. S pomočjo priseska se lahko razdelilec uporablja tudi kot držalo za telefon. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Material: ABS plastika, silikon.

Potovalna torbica za shranjevanje manjših pripomočkov Fly

Fly travel accessories case - White
Potovalna torbica za shranjevanje manjših pripomočkov Fly. V torbico iz EVA materiala lahko varno shranite svoje tehnične pripomočke, kot so slušalke, kabli in majhne naprave. Popolna velikost, ki se prilega v žep, idealna za potovanja. Material: EVA.

Očala za virtualno realnost VR200

Očala za virtualno realnost VR200
Ta očala za virtualno realnost so idealna za gledanje videoposnetkov virtualne realnosti z vsemi napravami. Združljiva so s pametnimi telefoni od 4,7" do 6,0". Elastična spominska pena za povečano udobje in nastavljiva goriščna razdalja za prileganje vsem uporabnikom. Integrirane slušalke za najboljšo izkušnjo virtualne resničnosti. Prihajajo v luksuzni darilni škatli z navodili in vlažnimi robčki.

Brezžična poslovna slušalka

Brezžična poslovna slušalka
Na razprodaji
Brezžična slušalka z vgrajenim mikrofonom. Z možnostjo klicanja in poslušanja vaše najljubše glasbe. Z enim preprostim klikom lahko izberete eno ali drugo. Čas predvajanja z enim polnjenjem je približno 90 min. Polnjenje slušalk traja 90 min. Z Bluetooth 4.1 povezavo, ki doseže do 10 metrov razdalje. Vključuje vrečko za shranjevanje iz mikrovlaken za enostavno prenašanje kamorkoli. Narejena iz ABS plastike. Vključuje mikro USB kabel.

Brezžične slušalke za vadbo

Wireless work out earbuds
Brezžične športne slušalke s 60 cm dolgim TPE kablom. Slušalke so zaradi udobnega prileganja primerne za šport in vsakodnevno uporabo. Vključuje vgrajen mikrofon za odgovarjanje na klice ter gumbe za nadzor glasnosti. Naprava uporablja brezžično Bluetooth 4.0 tehnologijo za nemoteno povezavo z mobilno napravo. 55 mAh baterija omogoča predvajanje vaše najljubše glasbe do 3 ure. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Pakirano v EVA torbici z zadrgo. Vključno z mikro USB kablom.

Brezžične slušalke s polnilno baterijo True 2000 mAh

Brezžične slušalke s polnilno baterijo True 2000 mAh
Na razprodaji
Visokotehnološka kombinacija brezžičnih slušalk in prenosno polnilno baterijo powerbank iz aluminija z močjo 2000 mAh. Prenosna polnilna baterija lahko napolni tako slušalke kot tudi vaš mobilni telefon. Polnjenje slušalk le 1,5 h, nato pa jih lahko uporabljate do tri ure. Enostavna povezava z Bluetooth 4.0, ki doseže do 10 metrov razdalje. Vhod: 5V/1A, Izhod: 5V/1A.

Brezžične športne slušalke

Brezžične športne slušalke
Na razprodaji
Brezžične športne slušalke z najnovejšo brezžično tehnologijo Bluetooth 4.1 za povezovanje z vašo mobilno napravo. Delovna razdalja do 10 m, čas predvajanja do 6 ur ob polni bateriji in 180 ur v stanju pripravljenosti. Vključuje litijevo baterijo 90 mAh, ki jo je mogoče napolniti v 2 urah. Ohišje je izdelano iz lahke ABS plastike. Stopnja zaščite pred vdorom vode IPX 4. Glasbo lahko nadzirate z gumbi na vrhu ušesnega nastavka. Pakirano v EVA vrečki.

Brezžične športne slušalke

Wireless sport earbuds - Black
Na razprodaji
Brezžične športne slušalke z visokokakovostno brezžično Bluetooth 4.1 tehnologijo za enostavno povezavo z vašim mobilnim telefonom in odlično kakovostjo zvoka. Ohišje iz ABS plastike z zaščito proti znoju je optimalno za uporabo med športnimi aktivnostmi. Ergonomska zasnova zagotavlja popolno prileganje. Ušesni nastavek ima gumb za povečanje glasnosti in izbiranje skladbe ter mikrofon za odgovarjanje na klice. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Čas predvajanja do 4 ure pri enem polnjenju in 120 ur v stanju pripravljenosti.

Slušalke Swiss Peak

Slušalke Swiss Peak
Uživajte v kakovostnem zvoku, kamorkoli greste. Slušalke združujejo udobno in uravnoteženo prileganje z modernim dizajnom. Uporaba Bluetooth 4.2. tehnologije za optimalno povezavo. Izdelane iz visokokakovostne ABS plastike in magnetnimi konci za lažje prenašanje, saj slušalke lahko nosite okoli vratu kot verižico. Vključuje integrirano 80-mAh baterijo, ki omogoča do 6 ur predvajanja vaše najljubše glasbe. Priložena luksuzna potovalna torbica za shranjevanje, ki omogoča, da slušalke vzamete s seboj kamorkoli greste.

Brezžične slušalke s svetlečim logotipom

Brezžične slušalke s svetlečim logotipom
Brezžične slušalke lahko dodelate z logotipom, ki se ob uporabi slušalk sveti in zagotavlja optimalno izpostavljenost vaše kreative. Z Bluetooth 4.2 tehnologijo za optimalno povezavo do 10 metrov razdalje. Vgrajena baterija s kapaciteto 55 mAh omogoča do 3 ure predvajanja glasbe z enim polnjenjem, baterijo lahko napolnite v 1,5 h. Imajo vgrajen mikrofon za odgovarjanje na klice.

Brezžične slušalke z zaponko

Wireless earbuds with clip
Brezžične slušalke s 60 cm dolgim TPE kablom. Slušalke so opremljene z zaponko, ki jo pritrdite na oblačila za optimalno prileganje. Z gumbi za predvajanje in premor ter gumbi za nadzor glasnosti. Naprava uporablja brezžično Bluetooth 4.0 tehnologijo za nemoteno povezavo z mobilno napravo. 60 mAh baterija omogoča predvajanje vaše najljubše glasbe do 3,5 ur. Bluetooth signal doseže do 10 m razdalje. Pakirano v trendovsko prozorno škatlo z vložkom EVA.

Brezžične slušalke

Brezžične slušalke
Brezžične Bluetooth 4.0 slušalke za aktivnosti na prostem in šport. Trpežne slušalke iz ABS plastike in TPE kablom, odpornim proti znoju, zdržijo tudi v zahtevnih pogojih. Čas predvajanja do 4 ure pri enem polnjenju, samo polnjenje slušalk traja do 1 uro. Vključuje visokokakovostno vrečko za shranjevanje Swiss Peak, pakirano v darilni škatli. Priložena dva dodatna ušesna nastavka za popolno prileganje za vsakega uporabnika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje