Naglavne slušalke

Zložljive slušalke Rally

Zložljive slušalke Rally - Orange
Na razprodaji
Zložljive slušalke Rally. Trendovske zložljive slušalke z nastavljivim oblazinjenim naglavnim trakom. Lahko uporabljate s pametnimi telefoni, tablicami ali drugimi napravami s 3,5 mm konektorjem. Pakirano v beli kartonski škatli. Material: ABS plastika.

Magnetne Bluetooth® slušalke Martell

Martell magnetic Bluetooth® earbuds
Magnetne Bluetooth® slušalke Martell. Moč slušalk nadzirajo magneti. Slušalke se vklopijo ob ločitvi od magnetov in izklopijo ob ponovnem stiku. Vgrajeni gumbi vam omogočajo nadzor glasbe in klicev. Čas predvajanja pri največji glasnosti je 3 ure. Slušalke potrebujejo eno uro, da se popolnoma napolnijo. Velikost prozornega ohišja: 6 x 5,8 cm. Material: ABS plastika.

Zložljive slušalke Cheaz

Zložljive slušalke Cheaz - White
Zložljive slušalke Cheaz. Idealno za vse vaše glasbene potrebe. Te slušalke so lahke, zložljive in združljive s katerim koli pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali prenosnim računalnikom s 3,5mm avdio konektorjem. Pakirano v darilni škatli. Material: ABS plastika.

Bluetooth® slušalke za aktivno zmanjšanje hrupa Arya

Bluetooth® slušalke za aktivno zmanjšanje hrupa Arya
Na razprodaji
Bluetooth® slušalke za aktivno zmanjšanje hrupa Arya. Slušalke ponujajo kakovosten zvok in zmanjšujejo hrup. Aktivno zmanjšanje hrupa (ANC) blokira zvok do 20 decibelov. To je dovolj, da blokirate naravne okoliške zvoke ali hrup, ki se sliši na letalu. Aktivno zmanjšanje hrupa (ANC) lahko aktivirate s preprostim gumbom. Slušalke so dovolj udobne,da jih lahko nosite ves dan v pisarni ali na prostem. Imajo vgrajen mikrofon in gumbe, s katerimi nadzorujete glasbo, se javite na klic, nadzorujete glasnost, premikate skladbe, ne da bi se dotaknili telefona. Vključuje USB polnilni kabel, torbico za shranjevanje in dodatne ušesne nastavke. Bluetooth doseže do 10 m razdalje. Material: ABS plastika.

Slušalke s svetlečim logotipom Blaze

Slušalke s svetlečim logotipom Blaze
Novost
Slušalke s svetlečim logotipom Blaze. Z globokimi basi in jasnimi vokali boste začutili pravo moč glasbe. Pod obema ušesnima blazinama so LED lučke. Po laserskem graviranju se bo vaš logotip ob uporabi slušalk svetil! Slušalke omogočajo poslušanje glasbe prek naprav, ki podpirajo Bluetooth in zagotavljajo svobodo brezžične uporabe. Vgrajeni nadzorni gumbi omogočajo preklapljanje med glasbo in klici. Slušalke, ki omogočajo do 3 ure predvajanja, vključujejo vgrajen mikrofon, micro USB kabel in nastavljiv naglavni del. So zložljive za lažje prenašanje. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Bluetooth® različica 5.0. Če je logotip lasersko graviran, se bo med polnjenjem svetil. Material: ABS plastika.

Slušalke SCX.Design E20 Bluetooth 5.0

Slušalke SCX.Design E20 Bluetooth 5.0
Novost
Slušalke SCX.Design E20 Bluetooth 5.0. Slušalke z osvetlitvijo za logotip ter s tehnologijo Bluetooth® 5.0 EDR (izboljšana hitrost prenosa podatkov) z vgrajenim radijem in nadomestno baterijo. Imajo vgrajen mikrofon, ki omogoča telefonske pogovore. Z avdio priključkom za povezavo naprav brez Bluetootha. Vhod/izhod: 5V / 1A. Delovna frekvenca: 20 Hz - 20 kHz. Čas polnjenja: 2 uri. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Slušalke Vogue

Slušalke Vogue
S trendovsko tkanino na ušesnih nastavkih. Z trendovsko tkanino na zunanji strani in udobno PU plastiko na ušesnih blazinicah ter naglavnim trakom so idealne za dolgotrajno uporabo. Slušalke so zložljive za enostavno prenašanje na vseh potovanjih. Z brezžično Bluetooth 4.0 tehnologijo za optimalno povezavo do 10 metrov razdalje. Z vgrajeno 200 mAh baterijo za poslušanje vaših najljubših skladb do 6 ur. S prostoročno funkcijo za odgovarjanje na klice. Vključuje mikro USB kabel. Registriran dizajn®

Brezžične slušalke Bamboo

Brezžične slušalke Bamboo
Novost
Brezžične ekološke slušalke so izdelane iz skrbno izbranih trajnostnih materialov. Ušesne blazinice so izdelane iz bambusa, naglavni trak pa iz RPET plastike. Zložljive slušalke z Bluetooth 5.0 tehnologijo za nemoteno povezavo, ki doseže do 10 metrov razdalje. 200 mAh baterija omogoča do 4 ure predvajanja z enkratnim polnjenjem, ponovno polnjenje v 2 urah. Vključuje vgrajen mikrofon za odgovarjanje na klice.

Slušalke Standard

Slušalke Standard - White
Zložljive in lahke slušalke z avdio 3,5 mm konektorjem, uporabno na kateremkoli mobilnem telefonu, računalniku ali prenosnem računalniku. Izdelane iz ABS plastike in pakirane v barvni darilni škatli.

Slušalke in zvočnik

Slušalke in zvočnik
Edinstvena kombinacija modela 2v1 z brezžičnimi slušalkami in brezžičnim zvočnikom. Slušalke lahko uporabljate kot vse običajne slušalke, tako da za predvajanje vaše najljubše glasbe z njimi povežete mobilno napravo. Presenetljiv element teh slušalk je, da se če obrnete ušesne nastavke, slušalke samodejno spremenijo v brezžični zvočnik, da lahko glasbo poslušate tudi s prijatelji. Vgrajena baterija 300 mAh omogoča do 4 ure poslušanja pri enem polnjenju. Vključuje mikrofon in funkcijo za odgovarjanje na klice. Bluetooth 3.0 povezava doseže do 10 metrov razdalje. Vključuje mikro USB kabel. Slušalke so zložljive in narejene iz ABS plastike.

Brezžične udobne slušalke Aria

Brezžične udobne slušalke Aria - Black
Udobne slušalke z jasnim zvokom in skandinavskim dizajnom. Slušalke so izdelane iz luksuznih materialov; aluminija in PU plastike. Slušalke z Bluetooth 4.2 tehnologijo za nemoteno povezavo do 10 metrov razdalje. Baterija 250 mAh omogoča do 8 ur uživanja v glasbi. Z vgrajenim mikrofonom za odgovarjanje na klice. Slušalke so zložljive in jih lahko shranite v priloženo vrečko za enostavno prenašanje, kamorkoli greste. Pakirano v luksuzni darilni škatli.

Zložljive brezžične slušalke

Zložljive brezžične slušalke - White
Brezžične zložljive slušalke. Slušalke iz ABS plastike z raztegljivim naglavnim trakom iz poliestra, ki se prilega vsaki velikosti. Z udobnimi ušesnimi nastavki iz PU plastike lahko poslušate vaše najljubše skladbe do 4 ure z enim samim polnjenjem. Z brezžično Bluetooth 2.1 tehnologijo s povezavo do 10 metrov razdalje. Vključno z mikrofonom za prevzem in odgovarjanje na klice, gumbom za predvajanje/zaustavitev glasbe in gumbom za povečanje glasnosti. Slušalke lahko uporabljate tudi s priloženim avdio kablom (1 m). Vključuje mikro USB kabel za polnjenje slušalk.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje