Naglavne slušalke

Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired

Wired earbuds and silicone phone wallet - White
Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired. Zaščitni etui iz mehkega silikona enostavno pritrdite na zadnjo stran telefona z lepilnim trakom na hrbtni strani etuija, ki drži 2 do 3 bančne kartice ali osebne izkaznice. Uporablja se lahko tudi kot stojalo za telefon ali kot kolut za slušalke. Vključuje žične slušalke. Material: silikon.

Bluetooth slušalke Colours

Colours Bluetooth® earbuds - Solid black
Na razprodaji
Bluetooth slušalke Colours. Lahke, barvite slušalke z vgrajeno baterijo. Z enim polnjenjem uživajte v neprekinjeni glasbi pri največji glasnosti do 3 ure. Slušalke so napolnjene v dveh urah. Material: ABS plastika.

Bluetooth slušalke Colour-pop

Colour-pop Bluetooth® earbuds - White
Na razprodaji
Bluetooth slušalke Colour-pop. Bluetooth slušalke z notranjo baterijo, ki omogoča do 2,5 ure neprekinjenega poslušanja glasbe pri največji glasnosti. Z vgrajenim mikrofonom in gumbi za nadzor. Micro USB polnilni kabel je vključen. Pakirano v prozorni torbici. Material: ABS plastika.

Brezžične slušalke s škatlico za shranjevanje Essos True

Essos True Wireless auto pair earbuds with case - White
Novost
Brezžične slušalke s škatlico za shranjevanje Essos True. Brezžične slušalke s samodejnim povezovanjem so prihodnost Bluetooth slušalk. Kot vidite, ni kabla, ki bi slušalke povezoval. So prave brezžične slušalke! Imajo funkcijo Bluetooth® 5.0, samodejno povezovanje in samodejni vklop. Ko slušalke odstranite iz škatlice, se vklopijo in samodejno sinhronizirajo! Nič več težav pri poskusu sinhronizacije. Škatlica za shranjevanje ima funkcijo polnilne baterije power za polnjenje slušalk, polnite pa jo lahko prek priloženega micro USB kabla. Ko je škatlica z baterijo kapacitete 400 mAh napolnjena, lahko slušalke z njo povsem napolnite kar štirikrat. Z enim polnjenjem lahko glasbo neprekinjeno poslušate kar 2 uri. Slušalke z ergonomsko zasnovo so udobne in ostanejo na mestu. Slušalke z vgrajenim dvojnim mikrofonom in nadzornimi tipkami. Slušalke so napolnjene v uri in pol. Polnilna baterija power bank je napolnjena v manj kot 90 min.

Zložljive slušalke Rally

Rally foldable headphones - White
Na razprodaji
Zložljive slušalke Rally. Trendovske zložljive slušalke z nastavljivim oblazinjenim naglavnim trakom. Lahko uporabljate s pametnimi telefoni, tablicami ali drugimi napravami s 3,5 mm konektorjem. Pakirano v beli kartonski škatli. Material: ABS plastika.

Slušalke z mikrofonom Sargas

Sargas earbuds with microphone - White
Slušalke z mikrofonom Sargas. Z vgrajenim mikrofonom, ki omogoča prostoročno opravljanje klicev. Preprosto sprejmite ali končajte klic s pritiskom na gumb. Vključuje tri dodatne gumijaste nastavke za slušalke. Pakirano v plastični škatli s predelkom za shranjevanje slušalk. S standardnim 3,5 mm konektorjem in kablom, dolgim 96 cm. Material: ABS plastika, PVC plastika.

Magnetne Bluetooth® slušalke Martell

Martell magnetic Bluetooth® earbuds - Silver
Magnetne Bluetooth® slušalke Martell. Moč slušalk nadzirajo magneti. Slušalke se vklopijo ob ločitvi od magnetov in izklopijo ob ponovnem stiku. Vgrajeni gumbi vam omogočajo nadzor glasbe in klicev. Čas predvajanja pri največji glasnosti je 3 ure. Slušalke potrebujejo eno uro, da se popolnoma napolnijo. Velikost prozornega ohišja: 6 x 5,8 cm. Material: ABS plastika.

Slušalke Rebel

Rebel earbuds - White
Priporočamo
Slušalke Rebel. Vključuje plastično trikotno škatlo s prostorom za kabel. Kompatibilno s katerokoli napravo s 3,5 mm konektorjem. Pakirano v vrečki. Material: ABS plastika.

Brezžične slušalke Braavos

Braavos True Wireless auto pair earbuds - White
Novost
Brezžične slušalke Braavos. Bluetooth slušalke z brezžičnim polnjenjem so prihodnost Bluetooth slušalk. Kot vidite, ni kabla, ki bi slušalke povezoval. So prave brezžične slušalke! Slušalke z Bluetooth 5.0, glasovni pomočnik (Siri, Hey Google), samodejnim povezovanjem in samodejnim vklopom. Ko slušalki odstranite iz škatlice, se vklopita in samodejno medsebojno sinhronizirata! Škatlica ima funkcijo polnilne baterije za slušalke. Škatlico lahko polnite brezžično prek brezžične polnilne postaje ali s priloženim mikro USB kablom. Ko je škatlica z baterijo kapacitete 500 mAh napolnjena, lahko slušalke z njo povsem napolnite kar petkrat. Z enim polnjenjem lahko glasbo neprekinjeno poslušate kar 2 uri. Slušalke z ergonomsko zasnovo so udobne in ostanejo na mestu. Slušalke imajo vgrajen mikrofon in gumbe za nadzor za prostoročno uporabo. Čas polnjenja: slušalke 1,5 ur, škatlica s polnilno baterijo: 2 uri.

Slušalke Sargas

Sargas lightweight earbuds - White
Slušalke Sargas. Super lahke elegantne slušalke. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Vključuje priročno škatlo za shranjevanje. Material: ABS plastika, PVC plastika.

Slušalke Command

Command earbuds - Solid black / White
Slušalke Command. Vključujejo vgrajen mikrofon in nadzorne gumbe, ki vam omogočajo sprejemanje klicev in nadzor glasbe. Pakirano v plastični škatli s karabinom (ni primeren za plezanje) ter predelkom za shranjevanje kablov. Dolžina kabla je 120 cm. Material: ABS plastika.

Lahke slušalke Star

Star lightweight earbuds - Solid black / White
Lahke slušalke Star. Lahke slušalke, ki jih je mogoče shraniti ali prenašati v ujemajoči vrečki za shranjevanje z zadrgo. Združljive s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in vsemi glasbenimi predvajalniki s 3,5mm avdio konektorjem. Material: ABS plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje