Radijski sprejemniki

Bluetooth® avtomobilski adapter z radijskim sprejemnikom DAB

Bluetooth® avtomobilski adapter z radijskim sprejemnikom DAB
Na razprodaji
Bluetooth® avtomobilski adapter z radijskim sprejemnikom DAB. Uživajte v odlični izbiri postaj in brez motenj kakovosti digitalnega radia DAB/DAB+ ter v vseh vaših najljubših skladbah iz telefona ali tabličnega računalnika prek povezave Bluetooth. Povezava Bluetooth vam omogoča tudi preprosto klicanje. Material: ABS plastika.

Bluetooth zvočnik iz bambusa Cosmos

Cosmos bamboo Bluetooth® speaker - Wood / White
Novost
Bluetooth zvočnik iz bambusa Cosmos. Bolj okolju prijazna izbira! Zvočnik bo pritegnil pozornost vsakogar! Iz pravega bambusa in 3 W izhodom proizvaja kristalno čist zvok, pri največji glasnosti pa omogoča do 2 uri neprekinjenega poslušanja. Zvočnik ima tudi FM radijski sprejemnik, vhod za micro SD kartice in USB vhod. Z drugimi besedami, glasbo lahko predvajate z radia, micro SD kartice ali USB ključa! Vgrajeni gumbi za nadzor in mikrofon za prostoročno delovanje. Bluetooth 4.2. signal doseže do 10 metrov razdalje. Material: 100% bambus.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje