Radijski sprejemniki

Bluetooth® avtomobilski adapter z radijskim sprejemnikom DAB

Bluetooth® avtomobilski adapter z radijskim sprejemnikom DAB
Na razprodaji
Bluetooth® avtomobilski adapter z radijskim sprejemnikom DAB. Uživajte v odlični izbiri postaj in brez motenj kakovosti digitalnega radia DAB/DAB+ ter v vseh vaših najljubših skladbah iz telefona ali tabličnega računalnika prek povezave Bluetooth. Povezava Bluetooth vam omogoča tudi preprosto klicanje. Material: ABS plastika.

Bluetooth zvočnik Whitins

Bluetooth zvočnik Whitins - Black
Bluetooth zvočnik z aluminijastim ohišjem. S funkcijami za prostoročno klicanje, FM radiem, režo za micro SD spominsko kartico in vgrajeno baterijo za polnjenje. Vključuje USB polnilni kabel.

Bluetooth zvočnik Viancos

Bluetooth zvočnik Viancos - White
Bluetooth zvočnik s plastičnim ohišjem, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in LED lučko znotraj ohišja za osvetlitev graviranja. S funkcijo prostoročnega klicanja, radiem in režo za spominsko kartico micro SD. Vključuje USB polnilni kabel.

Bluetooth zvočnik Bolfing - črn

Bluetooth zvočnik Bolfing - črn
Zvočnik s funkcijo prostoročnega klicanja, bralnikom micro SD kartic in FM radiem. S plastičnim ohišjem in baterijo za polnjenje. Vključuje USB polnilni kabel.

Bluetooth zvočnik iz bambusa Cosmos

Bluetooth zvočnik iz bambusa Cosmos
Novost
Bluetooth zvočnik iz bambusa Cosmos. Bolj okolju prijazna izbira! Zvočnik bo pritegnil pozornost vsakogar! Iz pravega bambusa in 3 W izhodom proizvaja kristalno čist zvok, pri največji glasnosti pa omogoča do 2 uri neprekinjenega poslušanja. Zvočnik ima tudi FM radijski sprejemnik, vhod za micro SD kartice in USB vhod. Z drugimi besedami, glasbo lahko predvajate z radia, micro SD kartice ali USB ključa! Vgrajeni gumbi za nadzor in mikrofon za prostoročno delovanje. Bluetooth 4.2. signal doseže do 10 metrov razdalje. Material: 100% bambus.

Bluetooth zvočnik Baran

Bluetooth zvočnik Baran - White
Zvočnik Bluetooth s funkcijo prostoročnega klicanja in FM radiem. Iz plastike in poliestra z baterijo za večkratno polnjenje. Vključuje USB polnilni kabel.

Bluetooth zvočnik Martins

Bluetooth zvočnik Martins - White / Black
Zvočnik bluetooth s kovinskim ohišjem. Z radijem, MP3 predvajalnikom, funkcijo prostoročnega klicanja in vgrajeno polnilno baterijo. Vsebuje USB polnilnik in aux kabel.

Bluetooth zvočnik Tirko – bel

Bluetooth zvočnik Tirko – bel
Zvočnik s funkcijo prostoročnega klicanja, bralnikom micro SD kartic in FM radiem. Z ohišjem iz plastike in poliestra ter baterijo za večkratno polnjenje. Vključuje USB polnilni kabel.

Bluetooth zvočnik Stockel – bel

Bluetooth zvočnik Stockel – bel
Bluetooth zvočnik v plastičnem ohišju z večbarvno LED lučko. S funkcijo prostoročnega telefoniranja, FM radiem in vgrajeno baterijo za večkratno polnjenje. Vključuje USB polnilni kabel.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje