Kozarci, vrči

Kozarci, vrči

Stekleni lonček s pokrovom iz bambusa Arlo 600 ml

Stekleni lonček s pokrovom iz bambusa Arlo 600 ml - White
Stekleni lonček s pokrovom iz bambusa Arlo 600 ml. Enostenski stekleni lonček. Ponuja dober oprijem. Pokrov iz bambusa in slamica iz tritana. Nedrseče dno. Ni primerno za zamrzovanje ali mikrovalovno pečico. Izbirate lahko med barvnim odtisom ali našo novo najsodobnejšo metodo dekoriranja, ki dodelavo zavaruje pred posledicami pomivalnega stroja. Prostornina 600 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: steklo, silikon.

Komplet s karafo in kozarci Lane

Komplet s karafo in kozarci Lane
Komplet s karafo in kozarci Lane. Karafa vitkega videza s pokrovom iz plute. Prostornina karafe je 1L. Vključuje 2x 200 ml kozarca. Pakirano v darilni škatli Seasons. Material: steklo, pluta.

2-delni komplet kozarcev Boda

2-delni komplet kozarcev Boda
2-delni komplet kozarcev Boda. Dva 300 ml steklena kozarca z dvostensko izolacijo. Idealno za serviranje vaše najljubše kave, ledenega čaja ali katerekoli mrzle ali vroče pijače. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Vključuje prostor z logotipom na škatli. Material: steklo.

5-delni komplet z dozirnikom za pijače Festi

5-delni komplet z dozirnikom za pijače Festi
Na razprodaji
5-delni komplet z dozirnikom za pijače Festi. Stekleni dozirnik za serviranje hladnih pijač. Z veliko odprtino z zamaškom za lažje čiščenje in polnjenje. Prostornina 3 l. Vključuje 4 x 200 ml kozarce. Idealno za zabave, dogodke, piknike in poslovne zabave. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: steklo.

Karafa iz recikliranega stekla Fresco

Karafa iz recikliranega stekla Fresco
800-mililitrska karafa, izdelana iz 1,5 reciklirane steklenice. Za proizvodnjo recikliranega stekla se porabi manj energije, naravnih surovin in dodatkov kot za proizvodnjo običajnega stekla.

3-delni komplet iz recikliranega stekla Brisa

3-delni komplet iz recikliranega stekla Brisa
3-delni komplet iz recikliranega stekla vključuje eno 1000-mililitrsko karafo in dva 400-mililitrska kozarca. Izdelan je iz 2 recikliranih steklenic. Za proizvodnjo recikliranega stekla se porabi manj energije, naravnih surovin in dodatkov kot za proizvodnjo običajnega stekla.

5-delni komplet iz recikliranega stekla Terazza

5-delni komplet iz recikliranega stekla Terazza
5-delni komplet iz recikliranega stekla vključuje eden 2,3-litrski vrč in štiri 230-mililitrske kozarce. Izdelan je iz 5 recikliranih steklenic. Za proizvodnjo recikliranega stekla se porabi manj energije, naravnih surovin in dodatkov kot za proizvodnjo običajnega stekla.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje