Otroški izdelki

Otroški izdelki

7-delni komplet barvic Kram

7-delni komplet barvic Kram - Transparent Clear
7-delni komplet barvic Kram. Vključuje 6 barvic, pakiranih v kartonasti škatli s pokrovom s funkcijo šilčka. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: papir, topolov les.

12-delni set barvic Bossy

12-delni set barvic Bossy
12-delni set barvic Bossy. 12 barvic v leseni škatli za shranjevanje. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: les iz topola.

12-delni komplet lesenih barvic Pines

12-delni komplet lesenih barvic Pines
12-delni komplet lesenih barvic Pines. 12 barvic v leseni darilni škatli z drsnim pokrovom, ki ima na hrbtni strani funkcijo ravnila. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: les.

Komplet za barvanje Rainbow 67-delni

Komplet za barvanje Rainbow 67-delni
Komplet za barvanje Rainbow 67-delni. Komplet vključuje: 12 x vodene barvice, 12 x barvice, 12 x flomastri, 12 x oljne barve, 12 x voščenke, paleta, lepilo, radirka, šilček, svinčnik HB in čopič, pakirano v lesenem kovčku. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: les.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje