USB ključi

USB ključ Rotate-basic 16GB

Rotate-basic 16GB USB flash drive - White
USB ključ Rotate-basic 16GB. USB ključ s kovinskim obročkom za ključe. Naročilo je dostavljeno z ločeno darilno škatlo. Različica USB 2.0, hitrost zapisovanja je večja od 2,92 MB/s in hitrost branja je večja od 9,76 MB/s. Material: plastika, aluminij.

USB ključ Rotate-doming 2GB

Rotate-doming 2GB USB flash drive - White / Silver
USB ključ Rotate-doming 2GB. USB ključ s kapaciteto 2GB. Naročilo je dostavljeno z ločeno darilno škatlo. Primerno za dodelavo z graviranjem. Material: plastika, aluminij.
2 GB

USB ključ Glide 8GB

Glide 8GB USB flash drive - Silver
USB ključ Glide 8GB. USB ključ vam omogoča prenos podatkov, združljiv z večino računalnikov. Vsebuje drsni gumb. Različica USB ključa 2.0, hitrost zapisovanja je 2,92 MB/s in hitrost branja je 9,76 MB/s. Material: ABS plastika.

USB ključ Rotate-basic 32GB

Rotate-basic 32GB USB flash drive - White
USB ključ Rotate-basic 32GB. USB ključ s kovinskim obročkom za ključe. Naročilo je dostavljeno z ločeno darilno škatlo. Različica USB 2.0, hitrost zapisovanja je večja od 2,92 MB/s in hitrost branja je večja od 9,76 MB/s. Material: plastika, aluminij.

USB ključ Key 2GB

Key 2GB USB flash drive - Silver
USB ključ Key 2GB. Naročilo je dostavljeno z ločeno darilno škatlo. Material: aluminij.

USB ključ Rotate-doming 4GB

Rotate-doming 4GB USB flash drive - White / Silver
USB ključ Rotate-doming 4GB. USB ključ s kapaciteto 4GB. Naročilo je dostavljeno z ločeno darilno škatlo. Primerno za dodelavo z graviranjem. Material: plastika, aluminij.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje