Hlajenje, ogrevanje in masaže

Hladilno-grelna blazinica za večkratno uporabo Bliss

Bliss hot and cold reusable gel pack - Green
Hladilno-grelna blazinica za večkratno uporabo Bliss. Blazinica, napolnjena z gelom, se lahko uporablja kot topla ali hladna obloga. Za topel učinek preprosto postavite blazinico v posodo z vodo in nato v mikrovalovno pečico za približno 30 sekund, dokler ne dosežete želene temperature. Za hladen učinek blazinico postavite v zamrzovalnik za dve uri. Odličen kot grelec za roke pozimi. Navodila vključena. Material: PVC plastika.

Hladno-topla gel maska za oči za večkratno uporabo Bluff

Bluff hot and cold reusable gel eye mask - Grey
Hladno-topla gel maska za oči za večkratno uporabo Bluff. Maska s hladno-toplim gelom in elastičnim trakom za okoli oči ter podlogo iz pliša. Za topel učinek preprosto postavite blazinico v posodo z vodo in nato v mikrovalovno pečico za približno 30 sekund, dokler ne dosežete želene temperature. Za hladen učinek masko postavite v zamrzovalnik za dve uri. Navodila vključena. Material: PVC plastika.

Hladilno-grelna blazinica za večkratno uporabo Jiggs

Hladilno-grelna blazinica za večkratno uporabo Jiggs
Hladilno-grelna blazinica za večkratno uporabo Jiggs. Pravokotna blazinica, napolnjena z gelom, plišasto podlogo in z elastičnim trakom za okoli glave. Lahko ga uporabljate kot hladno ali toplo oblogo, idealen za športne poškodbe. Za topel učinek preprosto postavite blazinico v posodo z vodo in nato v mikrovalovno pečico za približno 30 sekund, dokler ne dosežete želene temperature. Za hladen učinek blazinico postavite v zamrzovalnik za dve uri. Navodila vključena. Material: PVC plastika.

Hladilno-grelna blazinica za večkratno uporabo v zeleni barvi Serenity.

Hladilno-grelna blazinica za večkratno uporabo v zeleni barvi Serenity.
Hladilno-grelna blazinica za večkratno uporabo Serenity. Uporaben kot hladna ali topla obloga za manjše površine ali kot grelec za roke pozimi. Za topel učinek preprosto postavite blazinico v posodo z vodo in nato v mikrovalovno pečico za približno 30 sekund, dokler ne dosežete želene temperature. Za hladen učinek blazinico postavite v zamrzovalnik za dve uri. Preprosta priprava, za večkratno uporabo. Navodila vključena. Material: PVC plastika. Material: PVC.

Hladilno grelna podloga Lova

Heat pad Lova - Transparent
Instant hladilno grelna blazinica, takojšnja aktivacija s pritiskom na kovinsko ploščico v notranjosti. Ni na baterije, z namakanjem v vroči vodi je možna ponovna uporaba.

Grelna blazinica v obliki srca Waco

Grelna blazinica v obliki srca Waco
Instant hladilna ali grelna blazinica v obliki srca. Aktivirajte jo s pritiskom na kovinsko ploščo v notranjosti. Z namakanjem v vroči vodi je možna ponovna uporaba. Ni na baterije.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje