Modni dodatki

Taktilne rokavice Billy

Billy tactile gloves - Light Grey
Novost
Taktilne rokavice Billy. Taktilne rokavice za uporabo pametnega telefona v hladnih dneh. Trije taktilni prsti na rokavici so narejeni iz nerjavečega jekla. Na voljo v različnih barvah in velikim prostorom za dodelavo. Material: akril.

Osebni alarm 2v1

Osebni alarm 2v1
Na razprodaji
Z osebnim alarmom 2v1 se boste počutili varneje. Alarm z glasnostjo 120 dB lahko enostavno vklopite v nujnih primerih. Nosite ga kot zapestnico ali uporabite nosilni trak in ga pritrdite na torbo, plašč ali pas. Naprava ima skrito stikalo za deaktivacijo, tako da ga lahko deaktivira le lastnik.

Varnostni jopič Visibo

Varnostni jopič Visibo
Odsevni, varnostni brezrokavnik iz poliestra za visoko vidljivost, pakiran v vrečki z zadrgo. Skladen s standardom ISO EN 20471, razred 2.
M - XL

Zapestnica po meri Mojo – bela

Zapestnica po meri Mojo – bela
Po naročilu izdelana poliestrska zapestnica s plastično zaponko. Z možnostjo sublimacijskega tiska na eni strani. Minimalna količina: 100 kosov.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje