Torbe za prenosnike

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15.4" Brisbane

Brisbane 15.4" laptop backpack
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15.4" Brisbane. Športni nahrbtnik z oblazinjenim predalom za prenosni računalnik in različnimi funkcionalnimi žepi. Ekskluziven dizajn. Material: 600D poliester, 300D Ripstop poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier

Pier 15" laptop backpack - Heather grey / Solid black
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier. Z glavnim predelkom za prenosni računalnik velikosti 15", sprednjim predelkom z zadrgo in odprtino za slušalke s trendovskimi detajli v temno sivi barvi. Vključuje priročne oblazinjene naramnice in ročaj. Barve dejanskega izdelka se lahko rahlo razlikujejo zaradi narave barvil, tkanin in tiska. Material: 600D poli platno.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason

Cason 15" laptop backpack - Navy / Light grey
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason. Predelek za prenosni računalnik velikosti 15", dva žepa z zadrgo, zamenljivi obeski na zadrgah in potiskano notranjostjo. Vključuje USB vhod in kabel za enostavno polnjenje med potjo. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas

Thomas 16" laptop backpack - Heather grey / Solid black
Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas. Z širokim odpiranjem za enostaven dostop do podloženega žepa za shranjevanje prenosnega računalnika velikosti 16". Dodaten stranski in sprednji žep na zunanji strani nahrbtnika. Naramnice so oblazinjene za večje udobje med nošenjem. Material: 600D poliester.

Torba za prenosni računalnik Tulsa 14"

Tulsa 14" laptop conference bag - Navy
Torba za prenosni računalnik Tulsa 14". Dvojno podložena torba za prenosni računalnik s sprednjim žepom na zadrgo in nastavljivo naramnico. Primerno za prenosne računalnike do velikosti 14". Material: 300D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" in USB vhodom Overland

Overland 17" TSA laptop backpack - Heather grey
Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" in USB vhodom Overland. Eleganten nahrbtnik za prenosni računalnik velikosti 17" in USB vhodom in kablom. Stranski žep z RFID zaščito, dodatni žepi z zadrgo in pas za pritrditev na kovček. Enostaven za prenašanje zahvaljujoč ročajem in oblazinjenim naramnicam. Narejen iz materiala 600D PolyCanvas. Material: 600D poli platno.

Torba za prenosni računalnik Knoxville 15.6"

Knoxville 15.6" laptop conference bag - White / Solid black
Torba za prenosni računalnik Knoxville 15.6". Podložena torba za prenosni računalnik z dvojnim ročajem ustreza prenosnim računalnikom do velikosti 15.6". Nastavljiva naramnica, glavni predelek z zadrgo in sprednji žep z zadrgo. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 13" Vintage

Vintage 13" RPET laptop backpack - Navy
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 13" Vintage. Zunanjost nahrbtnika je v celoti izdelana iz 100% recikliranih stekleničk za vodo. Z velikim glavnim predelkom za prenosni računalnik velikosti 13". Z oblazinjenimi naramnicami, žepom za stekleničko za vodo in sprednjim žepom z zadrgo za varno shranjevanje. Kapaciteta: 25 litrov. Material: 100% reciklirana PET plastika.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Stratta

Stratta 15" laptop backpack - Grey
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Stratta. Z nastavljivimi naramnicami, predelkom za prenosni računalnik velikosti 15" in sprednjim žepom z zadrgo. S priročno zanko za pritrjevanje čevljev in druge opreme. Material: 600D poli platno.

Torba za prenosni računalnik Salem 15.6"

Salem 15.6" laptop conference bag - Solid black
Torba za prenosni računalnik Salem 15.6". Torba z zapiranjem na ježka in žepom z zadrgo, prostornim glavnim predelkom z ločenim predelkom za prenosni računalnik, 4 notranjimi žepi z zadrgo, 3 zankami za pisala, nastavljivo podloženo naramnico in trakom na hrbtni strani za pritrditev na ročaj kovčka. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Westport

Westport 15" RPET laptop backpack - Grey
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Westport. Zunanjost nahrbtnika je izdelana iz 14 recikliranih stekleničk za vodo. Vključuje velik predelek za prenosni računalnik velikosti 15", ki se zapre z vrvico, in zapiranje s sponkami. Z oblazinjenimi mrežastimi naramnicami in sprednjim odprtim žepom za preprost dostop. Kapaciteta: 35 litrov. Material: 100% reciklirana PET plastika.

Nahrbtnik za prenosni računalnik Manchester 15.6"

Manchester 15.6" laptop backpack - Grey
Nahrbtnik za prenosni računalnik Manchester 15.6". Vzdržljivi ripstop poliester dodaja vzdržljivost in ustvarja odličen videz. Ta edinstven nahrbtnik za prenosne računalnike do velikosti največ 15,6", kot tudi z veliko možnosti za organizacijo in z edinstveno odprtino z zadrgo na vrhu, poenostavlja nalaganje in razlaganje nahrbtnika. Elastični stranski žepi so dovolj visoki za velike stekleničke za vodo , sprednji žep z zadrgo pa ponuja organizacijo, ki jo potrebujete za pisala, bliskovne pogone ali kartice. Mrežni žep z zadrgo pod poklopcem je kot nalašč za vaše prigrizke za dolg pohod, ali vaše napajalne enote in kable, ki jih želite imeti pri roki med potovanjem. 600D ripstop poliester.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje