Torbe za prenosnike

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier

Pier 15" laptop backpack - Heather grey / Solid black
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier. Z glavnim predelkom za prenosni računalnik velikosti 15", sprednjim predelkom z zadrgo in odprtino za slušalke s trendovskimi detajli v temno sivi barvi. Vključuje priročne oblazinjene naramnice in ročaj. Barve dejanskega izdelka se lahko rahlo razlikujejo zaradi narave barvil, tkanin in tiska. Material: 600D poli platno.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason. Predelek za prenosni računalnik velikosti 15", dva žepa z zadrgo, zamenljivi obeski na zadrgah in potiskano notranjostjo. Vključuje USB vhod in kabel za enostavno polnjenje med potjo. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas

Thomas 16" laptop backpack - Heather grey / Solid black
Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas. Z širokim odpiranjem za enostaven dostop do podloženega žepa za shranjevanje prenosnega računalnika velikosti 16". Dodaten stranski in sprednji žep na zunanji strani nahrbtnika. Naramnice so oblazinjene za večje udobje med nošenjem. Material: 600D poliester.

Torba za prenosni računalnik Tulsa 14"

Tulsa 14" laptop conference bag - Navy
Torba za prenosni računalnik Tulsa 14". Dvojno podložena torba za prenosni računalnik s sprednjim žepom na zadrgo in nastavljivo naramnico. Primerno za prenosne računalnike do velikosti 14". Material: 300D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" Proton

Proton 17" checkpoint friendly laptop backpack - Heather grey
Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" Proton. Torba s predelkom za prenosni računalnik s posebnim odpiranjem za rentgenske preglede na letališčih, ki omogoča večjo hitrost, varnost in priročnost. Ekskluziven dizajn. Predel za prenosni računalnik velikosti 17" se odpira s strani. Glavni predelek z zadrgo z režami za dokumente, notranjimi stranskimi žepi in snemljivim organizatorjem TechTrap. Žep za multimedijske naprave in odprtino za slušalke. Sprednji žep z zadrgo in obeskom za ključe. Sprednji spodnji žep in skriti žepi za shranjevanje vrednih predmetov. 3 stranski prostorni žepi z zadrgo. Hrbtna stran je zasnovana tako, da zdrsne čez ročaj kovčka. Material: dobby najlon, Scuba.

Torba za prenosni računalnik Knoxville 15.6"

Knoxville 15.6" laptop conference bag - White / Solid black
Torba za prenosni računalnik Knoxville 15.6". Podložena torba za prenosni računalnik z dvojnim ročajem ustreza prenosnim računalnikom do velikosti 15.6". Nastavljiva naramnica, glavni predelek z zadrgo in sprednji žep z zadrgo. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 13" Vintage

Vintage 13" RPET laptop backpack - Navy
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 13" Vintage. Zunanjost nahrbtnika je v celoti izdelana iz 100% recikliranih stekleničk za vodo. Z velikim glavnim predelkom za prenosni računalnik velikosti 13". Z oblazinjenimi naramnicami, žepom za stekleničko za vodo in sprednjim žepom z zadrgo za varno shranjevanje. Kapaciteta: 25 litrov. Material: 100% reciklirana PET plastika.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Stratta

Stratta 15" laptop backpack - Navy
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Stratta. Z nastavljivimi naramnicami, predelkom za prenosni računalnik velikosti 15" in sprednjim žepom z zadrgo. S priročno zanko za pritrjevanje čevljev in druge opreme. Material: 600D poli platno.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Westport

Westport 15" RPET laptop backpack - Grey
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Westport. Zunanjost nahrbtnika je izdelana iz 14 recikliranih stekleničk za vodo. Vključuje velik predelek za prenosni računalnik velikosti 15", ki se zapre z vrvico, in zapiranje s sponkami. Z oblazinjenimi mrežastimi naramnicami in sprednjim odprtim žepom za preprost dostop. Kapaciteta: 35 litrov. Material: 100% reciklirana PET plastika.

Nahrbtnik za prenosni računalnik Manchester 15.6"

Manchester 15.6" laptop backpack - Olive
Na razprodaji
Nahrbtnik za prenosni računalnik Manchester 15.6". Vzdržljivi ripstop poliester dodaja vzdržljivost in ustvarja odličen videz. Ta edinstven nahrbtnik za prenosne računalnike do velikosti največ 15,6", kot tudi z veliko možnosti za organizacijo in z edinstveno odprtino z zadrgo na vrhu, poenostavlja nalaganje in razlaganje nahrbtnika. Elastični stranski žepi so dovolj visoki za velike stekleničke za vodo , sprednji žep z zadrgo pa ponuja organizacijo, ki jo potrebujete za pisala, bliskovne pogone ali kartice. Mrežni žep z zadrgo pod poklopcem je kot nalašč za vaše prigrizke za dolg pohod, ali vaše napajalne enote in kable, ki jih želite imeti pri roki med potovanjem. 600D ripstop poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik Hoss 15.6"

Nahrbtnik za prenosni računalnik Hoss 15.6"
Novost
Nahrbtnik iz tkanine za prenosni računalnik Hoss 15.6". Ima velik glavni predel z zadrgo s predalom za 15,6" prenosni računalnik in sprednji predel z zadrgo za hiter dostop do mobilnih naprav. Prihaja s priročno oblazinjenima naramnicama, nosilnim ročajem in mrežnim žepom za stekleničko za vodo. Barve dejanskega izdelka se lahko rahlo razlikujejo zaradi narave barvil, tkanin in tiska. Prostornina: 18 L. Material: 600D poliester.

Torba za prenosni računalnik Weekender 15"

Weekender 15" laptop tote bag - Solid black
Torba za prenosni računalnik Weekender 15". Torba za 15” prenosni računalnik, ki se lahko nosi tudi kot naramna torba zahvaljujoč nastavljivi in snemljivi naramnici. Glavni predelek na zadrgo z zapiranjem s pritiskačem ima oblazinjeni predal za prenosni računalnik z namenskimi žepom za tablični računalnik in mrežni organizacijski žep. Dno iz nepremočljive tkanine zagotavlja dodatno vzdržljivost in prispeva k trendovskemu videzu. Material: 300D poliester, nepremočljiva tkanina.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje