Pametne ure

Pametna ura Prixton SWB28 ECG

Pametna ura Prixton SWB28 ECG
Pametna ura Prixton SWB28 ECG. Barvni zaslon TFT 1.3". Bluetooth® 4.0. Meri krvni tlak, srčni utrip, korake, kalorije in razdaljo. EKG, opomnik za zdravila, nadzor spanja in gesta za bujenje. Glavne funkcije: prejemanje sporočil, telefonskih klicev, budilka, oddaljen nadzor kamere in iskalnik telefona. Kapaciteta baterije: 220 mAh. IP67 odporen proti pljuskom. Združljiv z iOS in Android. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: silikon.

Sledilnik aktivnosti Prixton AT803

Sledilnik aktivnosti Prixton AT803
Sledilnik aktivnosti Prixton AT803. Barvni zaslon na dotik velikosti 1.3". Meri srčni utrip, kisik v krvi, krvni tlak. Ima funkcijo števca korakov in lahko spremlja več športnih aktivnosti. Monitor spanja, štoparica/alarm, obvestila, opomnik klicev in oddaljen nadzor kamere. Kapaciteta baterije: 170 mAh. Združljiv z iOS in Android. IP67 odporen proti pljuskom. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: silikon.

Sledilnik aktivnosti Prixton AT801

Sledilnik aktivnosti Prixton AT801
Sledilnik aktivnosti Prixton AT801. Vodoodporna pametna zapestnica z 0,96'' zaslonom na dotik. Glavne funkcije: nadzor srčnega utripa, števec korakov, razdalja, kalorije, nadzor spanja, obvestilo o neaktivnosti, Bluetooth 4.0 obvestila. Združljiv z Android 4.4 ali novejšim, IOS 8.1 ali novejšim. Baterija 50 mAh. Delovanje v mirovanju: 7 dni. Neposredno polnjenje prek USB kabla. USB polnilni kabel priložen. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: ABS plastika, silikon.

Sledilnik aktivnosti Prixton AT805 GPS

Sledilnik aktivnosti Prixton AT805 GPS
Sledilnik aktivnosti Prixton AT805 GPS. Z zaslonom na dotik 0.96'' OLED. Z različnimi načini za bujenje, tek, vožnjo in telovadbo. Natančen dinamični srčni utrip lahko podpira samostojno testiranje srčnega utripa. Vgrajen GPS. Z nadzorom krvnega tlaka. Združljiv z iOS in Android. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: silikon.

Pametna ura Prixton SW41

Pametna ura Prixton SW41
Pametna ura Prixton SW41. Pametna ura z LCD zaslonom velikosti 1,39". 400x400 pikslov. Merjenje srčnega utripa, dnevni nadzor aktivnosti in obveščanje. Vgrajen GPS, Bluetooth 4.0, kamera z 2,0 milijona pikslov. Reža za SIM-kartico. Podpora IOS 8.0 in Android 4.4 ter novejše. Kapaciteta baterije: 350 mAh. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: plastika, silikon.

Pametna ura Fit

Pametna ura Fit
Ura za sodoben življenjski slog z zaslonom na dotik velikost 1.3" za sledenje vašim aktivnostim skozi cel dan. Z mehkim in udobnim silikonskim trakom in modnimi detajli. Funkcije: štetje korakov, kalorij, beleženje razdalje, budilka, sledenje srčnega utripa, spremljanje krvnega tlaka, spremljanje spanja, koledar, možnost klicanja in sprejemanja klicev, obvestila: SMS, Facebook, Skype, WhatsApp, Twitter itd. Združljivo z napravami Android 4.4, iOS 8.0 in novejšimi. S stopnjo zaščite proti vdoru vode IPX 67, odporno na prah. Deluje do 5 dni ali do 15 dni v stanju pripravljenosti. Vključuje polnilnik.

Sledilnik aktivnosti Keep fit

Activity tracker Keep fit - Black
Spremljajte svojo aktivnost, porabljene kalorije in vzorec spanja. Spremljajte svoje dosežke z brezplačno aplikacijo, ki je združljiva z napravami iOS 8.1 in Android 4.4 ali novejšim. Zapestnica z OLED zaslonom za prikaz napredka. Popoln spremljevalec za bolj zdrav in aktiven življenjski slog. Z enim polnjenjem deluje do 5 dni v stanju pripravljenosti.

Sledilnik aktivnosti z nadzorom srčnega utripa Stay Fit

Stay Fit with heart rate monitor - Black
Lahek sledilnik aktivnosti s stopnjo zaščite proti vdoru vode IP67 in udobnim zapestnim trakom, ki omogoča, da sledilnik nosite kot zapestnico podnevi in ponoči. Z OLED zaslonom 0,96" za enostavno uporabo. Vključuje brezplačno aplikacijo v 10 jezikih, ki bo beležila vaš napredek (za naprave iOS 8.1 in Android 4.4 ali novejše). Funkcije vključujejo: sledenje spanja, štetje korakov, beleženje razdalje, štetje kalorij, nadzor srčnega utripa, krvnega tlaka in kisika v krvi ter štoparico. Z modnim sledilcem aktivnosti boste vstopili v bolj zdrav način življenja. Deluje do 3 dni ali do 7 dni v stanju pripravljenosti.

Sledilec dejavnosti z merilcem srčnega utripa Risum

Sledilec dejavnosti z merilcem srčnega utripa Risum
Pametna medicinska zapestnica 4.0 bluetooth z merilcem srčnega utripa, lahko šteje tudi vaše korake, porabljene kalorije, čas spanja, z budilko, opozorili za klice, možnostjo oddaljenega slikanja in sledilno funkcijo. Priložena litij-ionska baterija. Pametna medicinska zapestnica zahteva, da brezplačno prenesete aplikacijo Very fit for heart rate, ki je na voljo za iOS in Android.

Pametna ura Wesly

Smart Watch Wesly - White
Večjezična pametna bluetooth ura, s silikonskim zapestnim trakom in LCD zaslonom 0,49". Vključuje USB polnilni kabel.

Pametna ura Ragol

Smart Watch Ragol - White
Večjezična, Bluetooth pametna ura z nadzorom srčnega utripa in krvnega tlaka, 0,96" TFT zaslonom in TPU zapestnim trakom. Vključuje vgrajen USB polnilnik.

Pametna ura Prixton SWB31 IP68

Pametna ura Prixton SWB31 IP68
Novost
Pametna ura, ki jo lahko potopite v vodo do globine 30 metrov vključuje še števec korakov, dinamični nadzor srčnega utripa, alarm za neaktiven način življenja in nadzornikom kakovosti spanja. Prilagodljiv LCD zaslon velikosti 1,28". Baterija kapacitete 200 mAh z magnetnim kontaktom. Združljivost napravami iOS in Android. Material: guma.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje