Potovalne torbe in nahrbtniki

Potovalka Columbia

Columbia travel duffel bag - White / Solid black
Potovalka Columbia. Potovalka, primerna tudi za športne aktivnosti, z dvema stranskima žepoma. Material: 600D poliester, 300D poliester.

Potovalka Vancouver

Vancouver travel duffel bag - Blue
Potovalka Vancouver. Velika potovalka na zadrgo s sprednjim žepom in nastavljivo naramnico. Material: 600D poliester.

Bombažna potovalna torba Weekender

Weekender canvas travel duffel bag - Navy
Bombažna potovalna torba Weekender. Ta ikonska bombaža torba v vikend slogu je odlična potovalna torba za vašo naslednjo dogodivščino. Kontrastni trak bombažne tkanine daje svežino klasičnemu videzu. Velik glavni predelek na zadrgo nudi dovolj prostora za vsa vaša oblačila in opremo. Snemljiva, nastavljiva in črtasta naramnica. Material: Bombažno platno (407 g/m²) .

Velika potovalka Wembley

Velika potovalka Wembley
Velika potovalka Wembley. Ekskluziven dizajn s koleščki za lažji transport, 2 ločenima predelkoma in dvema žepoma z zadrgo za enostaven dostop do dokumentov in ostalih pripomočkov. Material: 600D poliester.

Velika potovalka North-sea

Velika potovalka North-sea
Velika potovalka North-sea. Velika vodoodporna potovalna torba z zadrgo z ekskluzivnim dizajnom. S sprednjim žepom na zadrgo. Ročaj z zapiranjem na ježka je oblazinjen. Vključuje dva stranska ročaja. Snemljiva in nastavljiva naramnica. Material: tarpaulin.

Majhna potovalna torba Echo

Majhna potovalna torba Echo
Majhna potovalna torba Echo. Model potovalne torbe z detajli iz semiša. Ekskluziven dizajn. Sprednji žep z zadrgo, majhen žep z zadrgo v glavnem predelku, nastavljiva in snemljiva naramnica s podložno blazinico. Material: 300D poliester.

Vikend potovalna torba Hudson

Vikend potovalna torba Hudson
Vikend potovalna torba Hudson. Kolekcija Field & Co.® Hudson ima odločen, urban videz in občutek, vendar s sodobnim funkcionalnim dizajnom in detajli. Potovalna torba Hudson predstavlja popolno torbo za pobeg čez vikend z velikim glavnim predelkom, namenskim predalom za čevlje in sprednjim organiziranim žepom na zadrgo. Zunanji odprti žep vam omogoča, da shranite vse, kar želite imeti pri roki ali shranite stekleničko za vodo. Črno-beli mikro ginghamski tisk na notranjosti dodaja eleganten detajl. Edinstvene podrobnosti blagovne znamke Field & Co, kot sta zunanja bombažna znamka in notranja oznaka predstavljajo navdih, ki stoji za zbirko. Snemljiva naramnica vam omogoča več možnosti prenašanja. Material: Bombažno platno (542 g/m²) .
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje