Potovalne torbe in nahrbtniki

Potovalka Columbia

Columbia travel duffel bag - White / Solid black
Potovalka Columbia. Potovalka, primerna tudi za športne aktivnosti, z dvema stranskima žepoma. Material: 600D poliester, 300D poliester.

Športna torba Day

Day 17" duffel bag - Navy
Športna torba Day. Za trendovske potepe po mestu. Primerna za shranjevanje oblačil in ostalih potrebščin. Z naramnico, ročaji in velikim glavnim predelkom, dno torbe lahko preprosto obrišete. Material: 300D poliester, nepremočljiva tkanina.

Bombažna potovalna torba Weekender

Weekender canvas travel duffel bag - Navy
Bombažna potovalna torba Weekender. Ta ikonska bombaža torba v vikend slogu je odlična potovalna torba za vašo naslednjo dogodivščino. Kontrastni trak bombažne tkanine daje svežino klasičnemu videzu. Velik glavni predelek na zadrgo nudi dovolj prostora za vsa vaša oblačila in opremo. Snemljiva, nastavljiva in črtasta naramnica. Material: Bombažno platno (407 g/m²) .

Potovalna ovalna torba iz bombaža Cochichuate

Cochichuate cotton barrel duffel bag - Navy
Potovalna ovalna torba iz bombaža Cochichuate. Velik glavni predelek z zadrgo. Sprednji odprti žep. Nosilni ročaji dolžine 29,5 cm. Snemljiva in nastavljiva naramnica. Material: Bombažno platno (170 g/m²) .

Potovalna torba Proton

Potovalna torba Proton
Potovalna torba Proton. Glavni predelek na zadrgo, ki se odpira v obliki črke U. Sprednji zgornji žep z odprtino za slušalke. Velik sprednji žep z zadrgo vsebuje snemljiv panel za shranjevanje elektronike in žepni organizator. Velik stranski prezračevalni žep omogoča shranjevanje čevljev ali vlažnih kosov oblačila. Dodatni stranski žep z zadrgo za dodatke z zunanjim elastičnim raztegljivo vrvico za optimalno shranjevanje. Ročaji iz trpežne tkanine z udobnim oprijemom. Oblazinjena, snemljiva, nastavljiva naramnica Značilna oblika in izgled znamke Elleven. Material: Dobby najlon.

Velika potovalka North-sea

Velika potovalka North-sea
Velika potovalka North-sea. Velika vodoodporna potovalna torba z zadrgo z ekskluzivnim dizajnom. S sprednjim žepom na zadrgo. Ročaj z zapiranjem na ježka je oblazinjen. Vključuje dva stranska ročaja. Snemljiva in nastavljiva naramnica. Material: tarpaulin.

Majhna potovalna torba Echo

Majhna potovalna torba Echo
Majhna potovalna torba Echo. Model potovalne torbe z detajli iz semiša. Ekskluziven dizajn. Sprednji žep z zadrgo, majhen žep z zadrgo v glavnem predelku, nastavljiva in snemljiva naramnica s podložno blazinico. Material: 300D poliester.

Potovalka Sendero

Potovalka Sendero
Potovalka Sendero. Zunanjost s teksturiranim vinilom daje torbi razkošen videz. Velik sprednji žep z zadrgo z notranjim odprtim žepom. Velik glavni predelek z žepom z zadrgo. Ročaja, ki ju lahko pritrdite skupaj z gumbom. Oblazinjena, nastavljiva naramnica z mrežico iz najlona, ki jo lahko odstranite. Eleganten in subtilen Luxe logotip. Material: vinil.

Potovalka Venture

Potovalka Venture
Potovalka Venture. Potovalka, namenjena posameznikom z željo po pustolovščinah. Velik glavni predelek z notranjim mrežastim žepom. Velik sprednji žep z organizatorjem. Snemljiva, nastavljiva naramnica. Stranski žep. Pas za pritrjevanje na kovčke. Material: bombažno platno (450 g/m²) .

Športna torba Peak

Športna torba Peak
Novost
Športna torba Peak. Zunanjost torbe je izdelana iz 100% recikliranih stekleničk za vodo. Z velikim glavnim predelkom, vodoodpornim dnom in povsem podloženo notranostjo. Vključuje raztegljiv vodoodporen žep in snemljivo naramnico. Kapaciteta: 48 litrov. Material: 100% reciklirana PET plastika.

Športna torba Campster

Športna torba Campster
Športna torba Campster. Športna torba z retro videzom in žepom za obutev, ročaji in snemljivo, oblazinjeno naramnico. Vsebuje tudi notranji organizator za organizacijo pripomočkov ter pas za pritrjevanje na kovčke. Iz mešanice volne in poliestra, z detajli iz vinila. Material: poliester, volna.

Tekaška potovalna torba

Tekaška potovalna torba
Tekaška potovalna torba. Torba z velikim glavnim predelkom z zadrgo za vse vaše športne predmete ali predmete, ki jih potrebujete za prenočitev. Sprednji žep z zadrgo omogoča dodaten in enostaven dostop do prostora za shranjevanje. Druge funkcije vključujejo poudarke iz ripstopa, nastavljivo naramnico in nosilne ročaje. Material: 600D poli platno.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje