Potovalne torbe in nahrbtniki

Potovalka Columbia

Columbia travel duffel bag - White / Solid Black
Potovalka Columbia. Potovalka, primerna tudi za športne aktivnosti, z dvema stranskima žepoma. Material: 600D poliester, 300D poliester.

Športna torba Day

Day 17" duffel bag - Navy
Športna torba Day. Za trendovske potepe po mestu. Primerna za shranjevanje oblačil in ostalih potrebščin. Z naramnico, ročaji in velikim glavnim predelkom, dno torbe lahko preprosto obrišete. Material: 300D poliester, nepremočljiva tkanina.

Potovalna torba Nevada

Potovalna torba Nevada
Potovalna torba Nevada. Potovalna torba z nastavljivo naramnico, velikimi stranskimi žepi in sprednjim žepom. Material: 600D poliester.

Bombažna potovalna torba Weekender

Weekender canvas travel duffel bag - Navy
Bombažna potovalna torba Weekender. Ta ikonska bombaža torba v vikend slogu je odlična potovalna torba za vašo naslednjo dogodivščino. Kontrastni trak bombažne tkanine daje svežino klasičnemu videzu. Velik glavni predelek na zadrgo nudi dovolj prostora za vsa vaša oblačila in opremo. Snemljiva, nastavljiva in črtasta naramnica. Material: Bombažno platno (407 g/m²) .

Potovalna ovalna torba iz bombaža Cochichuate

Cochichuate cotton barrel duffel bag - Navy
Potovalna ovalna torba iz bombaža Cochichuate. Velik glavni predelek z zadrgo. Sprednji odprti žep. Nosilni ročaji dolžine 29,5 cm. Snemljiva in nastavljiva naramnica. Material: Bombažno platno (170 g/m²) .

Velika potovalka North-sea

Velika potovalka North-sea
Velika potovalka North-sea. Velika vodoodporna potovalna torba z zadrgo z ekskluzivnim dizajnom. S sprednjim žepom na zadrgo. Ročaj z zapiranjem na ježka je oblazinjen. Vključuje dva stranska ročaja. Snemljiva in nastavljiva naramnica. Material: tarpaulin.

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business

Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business
Kovček za prenosni računalnik 15.4" Business. Priročen in enostaven za uporabo, z ekskluzivnim dizajnom, primeren za ročno prtljago, idealen za krajše izlete. Kovček je namenjen prenosnim računalnikom velikosti 15.4", vključuje dodatne žepe za shranjevanje dokumentov in ostalih pripomočkov. Material: 600D poliester.

Potovalna torba na koleščkih Proton

Potovalna torba na koleščkih Proton
Potovalna torba na koleščkih Proton. Glavni predelek na zadrgo, ki se odpira v obliki črke U. Zgornji žep za elektroniko s prevleko nylex. Velik sprednji žep z zadrgo vsebuje snemljivo shranjevalno ploščo za elektroniko in žepni shranjevalnik. Dva velika žepa vsebujeta podaljšan notranji žep za čevlje. Dodatni zunanji stranski žep z zadrgo. Elastična mreža na zgodnji strani kot dodatni prostor za shranjevanje. Identifikacijski označevalnik na hrbtni strani. Vgradni, izvlečni ročaj in koleščki z vogalnimi ščitniki. Priročni stranski ročaj z neoprenskim oblazinjenjem, dvema zgornjima ročajema in glavnim ročajem iz trpežne tkanine z udobnim oprijemom. Znamka Elleven z značilno prevleko in zasnovo. Material: dobby najlon, Scuba.

Potovalni kovček Stretch-it

Potovalni kovček Stretch-it
Potovalni kovček na koleščkih Stretch-it. Ta potovalni kovček ima razširljiv glavni predelek in zložljiv ročaj z gumbom, ki nam omogoča nastavitev v dveh višinah. Dva zunanja žepa na zadrgo. Notranji trakovi in predelek z zadrgo držijo vse na mestu, lahkotna oblika pa omogoča enostavno nošenje. Notranja razdelilna mreža vam omogoča, da ločite svoja oblačila. Zgornji in stranski ročaji omogočajo lažje prenašanje. Na hrbtni strani ima identifikacijski označevalec prtljage in žep z zadrgo za enostavno shranjevanje vstopnic ali osebnih dokumentov. Material: 600D poliester.

Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton

Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton
Kovček z žepom za prenosni računalnik 15" Proton. Kabinski kovček z žepom za prenosni računalnik, ki omogoča hiter prehod čez varnostni pregled na letališču. Primeren za večino prenosnih računalnikov velikosti 15". Reže za shranjevanje dokumentov in odprtina za slušalke. Žep za shranjevanje multimedijskih naprav. Sprednji žep z zadrgo. Udobne naramnice in ročaj za prenašanje. Ekskluziven dizajn. Material: Dobby najlon.

Majhna potovalna torba Echo

Majhna potovalna torba Echo
Majhna potovalna torba Echo. Model potovalne torbe z detajli iz semiša. Ekskluziven dizajn. Sprednji žep z zadrgo, majhen žep z zadrgo v glavnem predelku, nastavljiva in snemljiva naramnica s podložno blazinico. Material: 300D poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje