Oblačila proti dežju

Dežni pončo v obesku za ključe Xina

Xina rain poncho in storage ball with keychain - White
Priporočamo
Dežni pončo v obesku za ključe Xina. Pončo s kapuco za vse velikosti (90x120 cm.) za nepričakovane nalive. Obesek za shranjevanje se odlično prilega ključem, žepu ali torbi. Dodelava možna zgolj na obesku. Material: PS plastika, PE plastika.

Zložljiv pončo v vrečki za shranjevanje Paulus

Paulus foldable poncho in pouch - White
Novost
Zložljiv pončo v vrečki za shranjevanje Paulus. Zložljiv pončo s kapuco za nepričakovane plohe med aktivnostmi na prostem. Pončo za večkratno uporabo je velik 100x130 cm z zapiranjem na gumbe. Na voljo v različnih barvah in velikim prostorom za dodelavo. Material: PVC plastika.

Dežni pončo v obesku za ključe Xina

Dežni pončo v obesku za ključe Xina
Dežni pončo v obesku za ključe Xina. Pončo s kapuco za vse velikosti (90x120 cm.) za nepričakovane nalive. Priročen obesek in hkrati shranjevalnik za dežni pončo v obliki nogometne žoge, ki se prilega vsakemu žepu ali torbi. Dodelava možna zgolj na obesku. Material: PS plastika.

100% biorazgradljiv pončo Mays

100% biorazgradljiv pončo Mays
Novost
100% biorazgradljiv pončo Mays. Pončo za enkratno uporabo iz 100% biorazgradljive koruzne plastike. Okolju prijazna izbira za nepričakovane plohe med aktivnostmi na prostem. Pončo velikosti 125x100 cm je na voljo v vrečki, ki je prav tako narejena iz koruzne plastike. Material: koruzna plastika.

Odsevni obesek s karabinom Full

Full reflective meteor - Grey
Odsevni meteor Full. 360-stopinjski odsevni obesek za ključe s shranjevalnim prostorom v obliki meteorja. Zadrga je na voljo v 5 barvah: črna, siva, modra, rdeča in rumena. Pritrjen je karabin. Odsevni obesek za ključe s shranjevalnim prostorom lahko vsebuje pončo ali pokrivalo za nahrbtnik: izberite po želji. Premer 7 cm. Material: Poliester, EVA in karabin.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje