Nahrbtniki na vrvico

Športna torba z vrvicami iz recikliranega bombaža 150 g/m² Pheebs

Pheebs 150 g/m² recycled drawstring backpack - Heather black
Novost
Športna torba z vrvicami iz recikliranega bombaža 150 g/m² Pheebs. Reciklirani bombaž je izdelan iz odpadkov tekstilnih tovarn, ki nastanejo pri rezanju blaga. Dodatno barvanje ni potrebno, saj so podobne barve zmešane skupaj. Velik glavni predelek z bombažno vrvico za zategovanje v naravni barvi. Lahko jo prenašate kot torbo ali nahrbtnik. Z dvema ročajema dolžine 14 cm. Drži do 5 kg. Zaradi narave proizvodnega procesa se lahko barve med seboj nekoliko razlikujejo. Material: 150 g/m² recikliran bombaž.

Bombažna športna torba z vrvicami Eliza (240 g/m²)

Eliza 240 g/m² cotton drawstring backpack - Navy
Novost
Priporočamo
Bombažna športna torba z vrvicami Eliza (240 g/m²). Večnamenska bombažna torba z dolgimi ročaji in vrvico, ki se lahko prenaša kot torba ali nahrbtnik. Z velikim žepom z zapiranjem z vrvico. Ima dva spustna ročaja dolžine 31 cm. Kapaciteta: 1,5 L, odpornost do 5 kg teže. Material: Bombaž (240 g/m²).

Športna torba z vrvicami z zadrgo Oriole

Oriole zippered drawstring backpack - White
Novost
Športna torba z vrvicami z zadrgo Oriole. Velik glavni predelek z vrvico za zategovanje v črni barvi. Vključuje sprednji žep z zadrgo, odprtino za slušalke in ojačane robove. Drži do 5 kg. Material: 210D poliester.

Športna torba z vrvicami Oriole

Oriole safety drawstring backpack - Ocean blue
Novost
Športna torba z vrvicami Oriole. EN 13356 certificirana športna torba. Z velikim žepom z zapiranjem z vrvico. Vključuje odsevnik na sprednji strani in ojačane robove. Drži do 5 kg. Material: 190T poliester.

Športna torba z vrvicami Oriole

Oriole RPET drawstring backpack - White
Novost
Športna torba z vrvicami Oriole. Torba iz 100% reciklirane plastike, ki prispeva k zmanjšanju plastičnih odpadkov. Vsaka torba je izdelana iz 3,5 recikliranih plastenk iz PET plastike. Velik glavni predelek z vrvico za zategovanje v črni barvi. Kapaciteta: 9 litrov, drži do 5 kg teže. Material: 190T reciklirana PET plastika.

Športna torba z vrvicami Street

Street drawstring backpack - Red
Novost
Športna torba z vrvicami Street. Z odprtino za slušalke in debelimi vrvicami, ki služijo kot udobne naramnice. Zaradi narave barvil, tkanja in tiskanja lahko pride do manjših odstopanj glede barve. Material: 600D poliester.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje