Nahrbtniki na vrvico

Športna torba z vrvicami iz recikliranega bombaža 150 g/m² Pheebs

Pheebs 150 g/m² recycled drawstring backpack - Heather Natural
Novost
Bestseller
Športna torba z vrvicami iz recikliranega bombaža 150 g/m² Pheebs. Reciklirani bombaž je izdelan iz odpadkov tekstilnih tovarn, ki nastanejo pri rezanju blaga. Dodatno barvanje ni potrebno, saj so podobne barve zmešane skupaj. Velik glavni predelek z bombažno vrvico za zategovanje v naravni barvi. Lahko jo prenašate kot torbo ali nahrbtnik. Z dvema ročajema dolžine 14 cm. Drži do 5 kg. Zaradi narave proizvodnega procesa se lahko barve med seboj nekoliko razlikujejo. Material: 150 g/m² recikliran bombaž.

Športna torba z vrvicami BISSAYA

BISSAYA. Drawstring bag - Light Blue
Netkana športna torba z vrvicami (80 m/g²) s pisanimi trikotnimi vogali. Mere: 300 x 350 mm. Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo

RPET odsevna športna torba z vrvicami AWARE™

RPET odsevna športna torba z vrvicami AWARE™
Novost
S to športno torbo z vrvicami, izdelano iz 100 % recikliranega poliestra z AWARE™ tracer, boste vedno dobro vidni. Z uporabo fizičnega sledilnika AWARE in tehnologije veriženja blokov, AWARE™ zagotavlja uporabo pristnih recikliranih materialov in zmanjšanje porabe vode. Varčujte z vodo in uporabljajte pristne reciklirane tkanine. Športna torba z vrvicami ima sodoben odsevni potisk in prostoren sprednji žep z zadrgo. Brez PVC. S to torbo je bilo privarčevanih 8 litrov vode, izdelana pa je iz 9 plastenk.

Prozorna športna torba z vrvicami Lancaster

Lancaster transparent drawstring backpack - Navy / Transparent Clear
Prozorna športna torba z vrvicami Lancaster. Zaradi prozornega materiala je ta nahrbtnik odlična izbira za tekme, različne prireditve ter iz drugih varnostnih razlogov. Odprt glavni predelek se zapira na vrvico. Dodatna oprema ni vključena. Material: PVC plastika.

Športna torba z vrvicami Oriole

Oriole RPET drawstring backpack - Navy
Novost
Športna torba z vrvicami Oriole. Torba iz 100% reciklirane plastike, ki prispeva k zmanjšanju plastičnih odpadkov. Vsaka torba je izdelana iz 3,5 recikliranih plastenk iz PET plastike. Velik glavni predelek z vrvico za zategovanje v črni barvi. Kapaciteta: 9 litrov, drži do 5 kg teže. Material: 190T reciklirana PET plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje