Torbe za čez ramo

Naramna torba Malibu

Malibu messenger bag - White
Naramna torba Malibu. Torba z nastavljivo naramnico, poklopcem z zapiranjem na ježka, velikim glavnim predelkom, majhnim žepom na zadrgo in številnimi drugimi žepi za shranjevanje pripomočkov. Material: 600D poliester.

Naramna torba Mission

Mission messenger bag - White
Naramna torba Mission. Naramna torba z odprtim glavnim predelkom in številnimi dodatnimi žepi. Torba z možnostjo recikliranja. Material: Netkana PP plastika, 130 g/m².

Naramna torba Kalmar

Kalmar shoulder tote bag - Lime
Na razprodaji
Naramna torba Kalmar. Glavni predelek z zadrgo, sprednji žep, mrežasti žep za stekleničko za vodo, kovinski obroček za ključe. Nastavljiv naramni pas. Material: 600D poliester.

Naramna torba Sacramento

Sacramento messenger bag - Navy / White
Naramna torba Sacramento. Naramna torba z nastavljivo naramnico, glavnim predelkom z zadrgo in sprednjim žepom z zadrgo. Material: 600D poliester.

Naramna torba Omaha

Omaha shoulder bag - White
Naramna torba Omaha. Naramna torba s poklopcem z odprtim glavnim predelkom in zapiranjem z zaponkami. Nastavljiva naramnica. Material: 600D poliester.

Poslovna torba Philadelphia

Philadelphia conference bag - Process Blue / Light Grey
Priporočamo
Poslovna torba Philadelphia. Poslovna naramna torba z nastavljivo naramnico, oblazinjenim ročajem, sprednjim žepom z zadrgo in poklopcem, pod katerim je prostor za organizacijo. Material: 600D poliester, 300D poliester.

Naramna torba Commuter 15"

Commuter 15" messenger bag - Olive
Na razprodaji
Naramna torba Commuter 15". Naramna torba za 15” prenosni računalnik kot nalašč za vsakodnevno vožnjo na delo. Sprednji poklopec ima sprednji žep na zadrgo za hitri dostop predmetov. Glavni predel ima oblazinjen predal za prenosni računalnik z namenskim žepom za tablični računalnik. Ima stranski žep za stekleničko za vodo, nastavljivo naramnico in dno, ki se ga da enostavno očistiti z brisanjem. Material: 300D poliester, nepremočljiva tkanina.

Naramna torba Offset

Offset messenger bag - Grey / Lime
Naramna torba Offset. Velik glavni predel te naramne torbe zagotavlja veliko prostora. Notranji mrežni žep je odličen za prenašanje dokumentov in se priročno zapira s sprednjim poklopcem z zapiranjem na ježka. Odprti sprednji žepi za prenašanje predmetov, do katerih potrebujete hiter dostop. Nastavljiva naramnica za boljše prileganje. Material: 600D poliester.

Poslovna aktovka Dolphin

The Dolphin business briefcase - Solid Black
Priporočamo
Poslovna aktovka Dolphin. Glavni predelek na zadrgo z dvojno ojačanima nosilnima ročajema. Odprt sprednji žep. Stranski žepi za dodatke in žepki za pisala. Nastavljiva, oblazinjena naramnica. Material: 600D poliester.

Etui In-it Chromebook™ velikosti 12.1".

Etui In-it Chromebook™ velikosti 12.1".
Etui In-it Chromebook™ velikosti 12.1". Kompaktni neoprenski etui omogoča varno shranjevanje vašega prenosnega računalnika v katerikoli torbi ali nahrbtniku. Ustrezen za prenosni računalnik Chromebook™ ali Ultrabook™ do velikosti 12.1". Zunanji žep na zadrgo zagotavlja varno mesto za vaš napajalnik, kable in druge pripomočke. Nosili ročaji omogočajo udobno nošenje. Material: neopren.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje