Torbe za čez ramo

Naramna torba Malibu

Malibu messenger bag - White
Naramna torba Malibu. Torba z nastavljivo naramnico, poklopcem z zapiranjem na ježka, velikim glavnim predelkom, majhnim žepom na zadrgo in številnimi drugimi žepi za shranjevanje pripomočkov. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas

Thomas 16" laptop backpack - Heather grey / Solid black
Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas. Z širokim odpiranjem za enostaven dostop do podloženega žepa za shranjevanje prenosnega računalnika velikosti 16". Dodaten stranski in sprednji žep na zunanji strani nahrbtnika. Naramnice so oblazinjene za večje udobje med nošenjem. Material: 600D poliester.

Torba za prenosni računalnik Tulsa 14"

Tulsa 14" laptop conference bag - Navy
Torba za prenosni računalnik Tulsa 14". Dvojno podložena torba za prenosni računalnik s sprednjim žepom na zadrgo in nastavljivo naramnico. Primerno za prenosne računalnike do velikosti 14". Material: 300D poliester.

Naramna torba Mission

Mission messenger bag - White
Naramna torba Mission. Naramna torba z odprtim glavnim predelkom in številnimi dodatnimi žepi. Torba z možnostjo recikliranja. Material: Netkana PP plastika, 130 g/m².

Torba za prenosni računalnik Knoxville 15.6"

Knoxville 15.6" laptop conference bag - White / Solid black
Torba za prenosni računalnik Knoxville 15.6". Podložena torba za prenosni računalnik z dvojnim ročajem ustreza prenosnim računalnikom do velikosti 15.6". Nastavljiva naramnica, glavni predelek z zadrgo in sprednji žep z zadrgo. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 13" Vintage

Vintage 13" RPET laptop backpack - Navy
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 13" Vintage. Zunanjost nahrbtnika je v celoti izdelana iz 100% recikliranih stekleničk za vodo. Z velikim glavnim predelkom za prenosni računalnik velikosti 13". Z oblazinjenimi naramnicami, žepom za stekleničko za vodo in sprednjim žepom z zadrgo za varno shranjevanje. Kapaciteta: 25 litrov. Material: 100% reciklirana PET plastika.

Naramna torba Kalmar

Kalmar shoulder tote bag - Solid black
Na razprodaji
Naramna torba Kalmar. Glavni predelek z zadrgo, sprednji žep, mrežasti žep za stekleničko za vodo, kovinski obroček za ključe. Nastavljiv naramni pas. Material: 600D poliester.

Naramna torba Sacramento

Sacramento messenger bag - White / Solid black
Naramna torba Sacramento. Naramna torba z nastavljivo naramnico, glavnim predelkom z zadrgo in sprednjim žepom z zadrgo. Material: 600D poliester.

Naramna torba Omaha

Omaha shoulder bag - White
Naramna torba Omaha. Naramna torba s poklopcem z odprtim glavnim predelkom in zapiranjem z zaponkami. Nastavljiva naramnica. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Westport

Westport 15" RPET laptop backpack - Grey
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Westport. Zunanjost nahrbtnika je izdelana iz 14 recikliranih stekleničk za vodo. Vključuje velik predelek za prenosni računalnik velikosti 15", ki se zapre z vrvico, in zapiranje s sponkami. Z oblazinjenimi mrežastimi naramnicami in sprednjim odprtim žepom za preprost dostop. Kapaciteta: 35 litrov. Material: 100% reciklirana PET plastika.

Nahrbtnik za prenosni računalnik Manchester 15.6"

Manchester 15.6" laptop backpack - Grey
Nahrbtnik za prenosni računalnik Manchester 15.6". Vzdržljivi ripstop poliester dodaja vzdržljivost in ustvarja odličen videz. Ta edinstven nahrbtnik za prenosne računalnike do velikosti največ 15,6", kot tudi z veliko možnosti za organizacijo in z edinstveno odprtino z zadrgo na vrhu, poenostavlja nalaganje in razlaganje nahrbtnika. Elastični stranski žepi so dovolj visoki za velike stekleničke za vodo , sprednji žep z zadrgo pa ponuja organizacijo, ki jo potrebujete za pisala, bliskovne pogone ali kartice. Mrežni žep z zadrgo pod poklopcem je kot nalašč za vaše prigrizke za dolg pohod, ali vaše napajalne enote in kable, ki jih želite imeti pri roki med potovanjem. 600D ripstop poliester.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje