Avtomobilski USB polnilci in adapterji

Avtopolnilec USB Pole

Avtopolnilec USB Pole - White
Avtopolnilec USB Pole. Avtopolnilec z dvema USB režama. Priključite v električno vtičnico za polnjenje osebnih naprav v avtomobilu. USB izhod: 5 V. Vhod: 12 V-24 V. Primerno za avtomobile in tovornjake. Material: ABS plastika.

Avtomobilsko držalo za telefon Grip

Avtomobilsko držalo za telefon Grip - Solid Black
Novost
Avtomobilsko držalo za telefon Grip. Držalo, ki se prilega avtomobilskim zračnikom in ohranja telefon v priročnem in varnem položaju. Združljiv z vsemi telefoni. Držalo z rotacijo 360 stopinj. Material: ABS plastika.

Avto polnilnik 2x USB Martin

Avto polnilnik 2x USB Martin - White / Grey
Avto polnilnik 2x USB Martin. Z dvojnim USB vhodom in LED indikatorji, ki svetijo med polnjenjem osebnih naprav. Združljiv s pametnimi telefoni in osebnimi napravami z USB kablom za polnjenje (vključno s tablicami in iPadi). Vhod: 12-24 V. Dva USB vhoda (5V/1A & 2.1A), Maksimalna izhodna moč: 2.1A. USB kabel ni priložen. Material: plastika.

Magnetno držalo za pametni telefon Royce

Magnetno držalo za pametni telefon Royce
Magnetno držalo za pametni telefon Royce. Univerzalno magnetno držalo za telefon je primerno za uporabo v avtomobilu, saj bo telefon med vožnjo ostal na varnem in na mestu. Zasnovano je tako, da je vaš telefon zavarovan pred padci, prav tako ne škoduje avtomobilski elektroniki. Z močnim magnetom, ki bo na mestu držal vsak telefon. Držalo je vrtljivo v vse smeri in omogoča, da postavite telefon pod najbolj optimalen kot. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: aluminij.

Magnetno držalo za pametni telefon Mount-up

Magnetno držalo za pametni telefon Mount-up
Magnetno držalo za pametni telefon Mount-up. Odličen za uporabo v avtomobilu. Med vožnjo drži telefon na svojem mestu. Sestavljen je iz kovinske ploščicein stojala. Ima 4 vgrajene magnete in ga je mogoče enostavno pritrditi na zračnik vašega avtomobila. Kovinsko ploščice lahko pritrdite na zadnji del pametnega telefona ali ovitka za telefon. Velikost kovinske ploščice je 6,5 x 4,5 cm. Material: ABS plastika, silikon.

Bluetooth® avtomobilski adapter z radijskim sprejemnikom DAB

Bluetooth® avtomobilski adapter z radijskim sprejemnikom DAB
Na razprodaji
Bluetooth® avtomobilski adapter z radijskim sprejemnikom DAB. Uživajte v odlični izbiri postaj in brez motenj kakovosti digitalnega radia DAB/DAB+ ter v vseh vaših najljubših skladbah iz telefona ali tabličnega računalnika prek povezave Bluetooth. Povezava Bluetooth vam omogoča tudi preprosto klicanje. Material: ABS plastika.

Avtomobilski polnilnik z osvetlitvijo SCX.Design V15

Avtomobilski polnilnik z osvetlitvijo SCX.Design V15
Novost
Avtomobilski polnilnik z osvetlitvijo SCX.Design V15. Avtomobilski polnilnik z logotipom za osvetlitev, z dvojnimi priključkom USB (vključno z 2,1 A). DC vhod: 12 V - 24V. Izhod: Skupaj 5 V/3,1 A.Vsak izhod: 5 V/2,1 A. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Avtomobilski polnilnik in samodejno stojalo za telefon z osvetlitvijo SCX.Design V35

Avtomobilski polnilnik in samodejno stojalo za telefon z osvetlitvijo SCX.Design V35
Novost
Avtomobilski polnilnik in samodejno stojalo za telefon z osvetlitvijo SCX.Design V35. Avtomobilski polnilnik z logotipom za osvetlitev, s funkcijo samodejnega oprijema. Samodejno se odpre in zapre, ko infrardeči senzor zazna mobilni telefon. Vključuje kabel 3-v-1 (tip C, Android, iPhone) za naprave brez brezžičnega polnjenja. Vhod: 5 V/2 A, 9 V/1,67 A. Izhod: 5V /1,5A, 9 V/1,2 A. Brezžični izhod: 10 W.Velikost: 118,5 x 64,5 x 45,75 mm. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

GPS sledilna naprava z osvetlitvijo SCX.Design V11

GPS sledilna naprava z osvetlitvijo SCX.Design V11
Novost
GPS sledilna naprava z osvetlitvijo SCX.Design V11. Sledilna naprava za avto z logotipom za osvetlitev in polnilnikom, opremljena tudi s kladivom za primer nesreče in nožem za rezanje varnostnega pasu. Brezplačna aplikacija za iOS in Android: Swift Finder. Dvojni DC izhod: 5 V/3,0 A skupaj (5 V/2,4 A posamezno). DC vhod: 12 - 24 V.Neto teža: 24 gramov. Velikost: 82 x 48 x 22.5 mm. Polnilec z dvojnim USB priključkom. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: ABS plastika.

Avtomobilsko orodje za nujne primere 6-v-1

Avtomobilsko orodje za nujne primere 6-v-1
Avtomobilsko orodje za nujne primere 6-v-1. Vključno z 2200mAh polnilno baterijo, USB avtomobilskim polnilcem, rezilom za varnostni pas, lomilko za steklo, LED svetilko in rdeče utripajočo zasilno svetilko. Polnilna baterija se lahko polni preko vžigalnika za cigarete ali preko stenskega USB polnilnika. Vhod: 12 V-24 V, izhod: 5 V / 1 A.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje