Avtomobilski USB polnilci in adapterji

Avtopolnilec USB Pole

Pole dual car adapter - White
Avtopolnilec USB Pole. Avtopolnilec z dvema USB režama. Priključite v električno vtičnico za polnjenje osebnih naprav v avtomobilu. USB izhod: 5 V. Vhod: 12 V-24 V. Primerno za avtomobile in tovornjake. Material: ABS plastika.

Avto polnilnik 2x USB Martin

Martin dual car charger - White / Grey
Avto polnilnik 2x USB Martin. Z dvojnim USB vhodom in LED indikatorji, ki svetijo med polnjenjem osebnih naprav. Združljiv s pametnimi telefoni in osebnimi napravami z USB kablom za polnjenje (vključno s tablicami in iPadi). Vhod: 12-24 V. Dva USB vhoda (5V/1A & 2.1A), Maksimalna izhodna moč: 2.1A. USB kabel ni priložen. Material: plastika.

Avtomobilsko magnetno držalo za telefon Chariot

Chariot magnetic phone mount - Solid black
Na razprodaji
Avtomobilsko magnetno držalo za telefon Chariot. Držalo za telefon s kablom 3v1 za enostavno pritrditev v avtomobilu. Držalo ima vgrajen magnet in sponke za pritrditev na zračnike v avtomobilu. Kovinsko ploščico pritrdite na telefon in ga prislonite na magnetno držalo. Ima snemljiv kabel 3v1. Z izhodom USB C in izhodom 2v1 za Apple iOS in Android naprave. Material: PP plastika.

Avtomobilski polnilnik z osvetlitvijo SCX.Design V15

Avtomobilski polnilnik z osvetlitvijo SCX.Design V15
Novost
Avtomobilski polnilnik z osvetlitvijo SCX.Design V15. Avtomobilski polnilnik z logotipom za osvetlitev, z dvojnimi priključkom USB (vključno z 2,1 A). DC vhod: 12 V - 24V. Izhod: Skupaj 5 V/3,1 A.Vsak izhod: 5 V/2,1 A. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

GPS sledilna naprava z osvetlitvijo SCX.Design V11

GPS sledilna naprava z osvetlitvijo SCX.Design V11
Novost
GPS sledilna naprava z osvetlitvijo SCX.Design V11. Sledilna naprava za avto z logotipom za osvetlitev in polnilnikom, opremljena tudi s kladivom za primer nesreče in nožem za rezanje varnostnega pasu. Brezplačna aplikacija za iOS in Android: Swift Finder. Dvojni DC izhod: 5 V/3,0 A skupaj (5 V/2,4 A posamezno). DC vhod: 12 - 24 V.Neto teža: 24 gramov. Velikost: 82 x 48 x 22.5 mm. Polnilec z dvojnim USB priključkom. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: ABS plastika.

Varnostni polnilec 3-v-1

Varnostni polnilec 3-v-1
Priporočamo
Avtomobilski polnilec z dvojnim USB priključkom, ki lahko hkrati polni dve napravi. Avtomobilski polnilec ima aluminijast vrh z rezalom za varnostni pas. Dno ima funkcijo kladiva za steklo v nujnih primerih. Izhod: 5V/3A.

Avtomobilsko orodje za nujne primere 6-v-1

Avtomobilsko orodje za nujne primere 6-v-1
Avtomobilsko orodje za nujne primere 6-v-1. Vključno z 2200mAh polnilno baterijo, USB avtomobilskim polnilcem, rezilom za varnostni pas, lomilko za steklo, LED svetilko in rdeče utripajočo zasilno svetilko. Polnilna baterija se lahko polni preko vžigalnika za cigarete ali preko stenskega USB polnilnika. Vhod: 12 V-24 V, izhod: 5 V / 1 A.

Polnilna baterija Superpouch

Powerbank travel set Superpouch - White
Prenosni komplet, pakiran v vrečki iz EVA pene in PU plastike. Vsebuje napajalno enoto s kapaciteto 2000 mAh, USB polnilnik za avto, mikro USB kabel in USB adapter z EU dvojnim vtičem. Z izhodno napetostjo DC 5V/1A.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje