Orodja in servis avtomobilov

Avto polnilnik 2x USB Martin

Martin dual car charger - White / Grey
Avto polnilnik 2x USB Martin. Z dvojnim USB vhodom in LED indikatorji, ki svetijo med polnjenjem osebnih naprav. Združljiv s pametnimi telefoni in osebnimi napravami z USB kablom za polnjenje (vključno s tablicami in iPadi). Vhod: 12-24 V. Dva USB vhoda (5V/1A & 2.1A), Maksimalna izhodna moč: 2.1A. USB kabel ni priložen. Material: plastika.

Strgalo za led z LED lučko Cadet

Strgalo za led z LED lučko Cadet
Strgalo za led z LED lučko Cadet. Popoln pripomoček za vaš avtomobil. Strgalo za led vključuje LED lučko, vgrajeno kladivo za nujne primere in rezilo za rezanje pasu. Vključuje baterije. Material: ABS plastika, PP plastika.

Merilec tlaka v pnevmatikah z LED lučko 3v1 Shines

Merilec tlaka v pnevmatikah z LED lučko 3v1 Shines
Merilec tlaka v pnevmatikah z LED lučko 3v1 Shines. Svetilka (deluje do 24 ur, ko je popolnoma napolnjena) in LED lučka omogočata uporabniku, da preveri tlak v pnevmatikah tudi v temnih in slabo osvetljenih mestih. Kapaciteta 10 barov (avtomobili/avtodomi/tovornjaki). Pritisnite gumb »ON« in izberite nastavitev PSI, BAR, KPA in KG, CM2. Pakirano v darilni škatli STAC. Baterije so vključene in vstavljene. Ekskluziven dizajn. Material: ABS plastika.

Organizator za prtljažnik Accordion

Organizator za prtljažnik Accordion
Organizator za prtljažnik Accordion. Organizator za prtljažnik je zložljiv in enostaven za shranjevanje ter ohranja vaš avto čist in organiziran. Iz poliestra z dvema zunanjima žepoma za dodatno shranjevanje in dvema notranjima predelkoma. Oblazinjeni ročaji za enostavno prenašanje. Pakiran s STAC etiketo. Ekskluziven dizajn. Material: 600D poliester.

Avtomobilski polnilnik z osvetlitvijo SCX.Design V15

Avtomobilski polnilnik z osvetlitvijo SCX.Design V15
Novost
Avtomobilski polnilnik z osvetlitvijo SCX.Design V15. Avtomobilski polnilnik z logotipom za osvetlitev, z dvojnimi priključkom USB (vključno z 2,1 A). DC vhod: 12 V - 24V. Izhod: Skupaj 5 V/3,1 A.Vsak izhod: 5 V/2,1 A. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Avtomobilski polnilnik in samodejno stojalo za telefon z osvetlitvijo SCX.Design V35

Avtomobilski polnilnik in samodejno stojalo za telefon z osvetlitvijo SCX.Design V35
Novost
Avtomobilski polnilnik in samodejno stojalo za telefon z osvetlitvijo SCX.Design V35. Avtomobilski polnilnik z logotipom za osvetlitev, s funkcijo samodejnega oprijema. Samodejno se odpre in zapre, ko infrardeči senzor zazna mobilni telefon. Vključuje kabel 3-v-1 (tip C, Android, iPhone) za naprave brez brezžičnega polnjenja. Vhod: 5 V/2 A, 9 V/1,67 A. Izhod: 5V /1,5A, 9 V/1,2 A. Brezžični izhod: 10 W.Velikost: 118,5 x 64,5 x 45,75 mm. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

GPS sledilna naprava z osvetlitvijo SCX.Design V11

GPS sledilna naprava z osvetlitvijo SCX.Design V11
Novost
GPS sledilna naprava z osvetlitvijo SCX.Design V11. Sledilna naprava za avto z logotipom za osvetlitev in polnilnikom, opremljena tudi s kladivom za primer nesreče in nožem za rezanje varnostnega pasu. Brezplačna aplikacija za iOS in Android: Swift Finder. Dvojni DC izhod: 5 V/3,0 A skupaj (5 V/2,4 A posamezno). DC vhod: 12 - 24 V.Neto teža: 24 gramov. Velikost: 82 x 48 x 22.5 mm. Polnilec z dvojnim USB priključkom. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: ABS plastika.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje