Orodja in servis avtomobilov

Merilec tlaka za pnevmatike Camber

Merilec tlaka za pnevmatike Camber - Silver
Merilec tlaka za pnevmatike Camber. Prepričajte se, da je v vaših pnevmatikah pravi tlak, saj boste tako varčevali pri porabi goriva in zmanjšali CO2 emisije. Merske enote, ki jih merilec podpira so bar, kPa in lbs. Material: aluminij.

Komplet za prvo pomoč MyKit Car

Komplet za prvo pomoč MyKit Car - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Car. To je idealen komplet za prvo pomoč, za vsako vozilo. S tem kompletom boste pripravljeni na manjše nesreče in poškodbe med potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 2 gazi za čiščenje kože, 2 suha tampona, 1 par rokavic za enkratno uporabo, 1 čistilo za avto (dvojno pakiranje), 1 krpica (2) za brisanje stekla in notranjosti, 1 osvežilni robček in 1 mini škarje. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Večnamensko kladivo za nujne primere Pitlane

Večnamensko kladivo za nujne primere Pitlane
Priporočamo
Večnamensko kladivo za nujne primere Pitlane. Večnamensko kladivo za nujne primere z zanko za zapestje in rezilom za rezanje pasu. V primeru nesreče lahko s kladivom razbijete steklo ali z rezilom za pas prerežete varnostni pas. Material: ABS plastika.

Večnamenska avtomobilska kartica Spot 5v1

Večnamenska avtomobilska kartica Spot 5v1
Priporočamo
Večnamenska avtomobilska kartica Spot 5v1. Večnamenska kartica s strgalom za led, gumijastim brisalcem, kovancem za nakupovalne vozičke in merilnikom globine za pnevmatike. Kartica ima veliko prostora za dekoracijo. Vključuje vrtljivo kartonasto uro za parkiranje in napis "ura prihoda" v angleškem, nizozemskem, francoskem, nemškem in italijanskem jeziku. Prometni predpisi se lahko razlikujejo glede na lokacijo. Material: PS plastika.

Merilec tlaka v pnevmatikah z LED lučko 3v1 Shines

Merilec tlaka v pnevmatikah z LED lučko 3v1 Shines
Merilec tlaka v pnevmatikah z LED lučko 3v1 Shines. Svetilka (deluje do 24 ur, ko je popolnoma napolnjena) in LED lučka omogočata uporabniku, da preveri tlak v pnevmatikah tudi v temnih in slabo osvetljenih mestih. Kapaciteta 10 barov (avtomobili/avtodomi/tovornjaki). Pritisnite gumb »ON« in izberite nastavitev PSI, BAR, KPA in KG, CM2. Pakirano v darilni škatli STAC. Baterije so vključene in vstavljene. Ekskluziven dizajn. Material: ABS plastika.

Organizator za prtljažnik Accordion

Organizator za prtljažnik Accordion
Organizator za prtljažnik Accordion. Organizator za prtljažnik je zložljiv in enostaven za shranjevanje ter ohranja vaš avto čist in organiziran. Iz poliestra z dvema zunanjima žepoma za dodatno shranjevanje in dvema notranjima predelkoma. Oblazinjeni ročaji za enostavno prenašanje. Pakiran s STAC etiketo. Ekskluziven dizajn. Material: 600D poliester.

Digitalni merilnik tlaka v pnevmatikah

Digitalni merilnik tlaka v pnevmatikah
Digitalni merilnik tlaka v pnevmatikah z merilnikom globine profila pnevmatike, srebrnim ABS ohišjem, črnim oprijemom z osvetlitvijo ozadja in rdečo LED diodo. Območje 5-100 PSI, 0,5-7 bara in 50-700 kPa.

Avtomobilsko orodje COB 4-v-1

Avtomobilsko orodje COB 4-v-1
Večnamensko orodje, ki vključuje COB lučko, varnostno kladivo, rezilo za varnostni pas in magnet. Lučko lahko preklopite na rdeči zasilni način in jo z vgrajenim magnetom pritrdite na vaš avtomobil. Varnostno kladivo in lomilka za steklo se lahko uporabita za pobeg v primeru nesreče. Izdelano iz silikona in aluminija. Vključuje 4 baterije za takojšnjo uporabo.

Zasilna svetilka s kladivom

Zasilna svetilka s kladivom
Zasilna svetilka, srebrno ABS ohišje, bela LED dioda in 9 rdečih utripajočih lučk ob strani, rezalnik, lomilka za steklo in magnetna podlaga za postavitev na streho avtomobila.

Avtomobilsko orodje za nujne primere 6-v-1

Avtomobilsko orodje za nujne primere 6-v-1
Avtomobilsko orodje za nujne primere 6-v-1. Vključno z 2200mAh polnilno baterijo, USB avtomobilskim polnilcem, rezilom za varnostni pas, lomilko za steklo, LED svetilko in rdeče utripajočo zasilno svetilko. Polnilna baterija se lahko polni preko vžigalnika za cigarete ali preko stenskega USB polnilnika. Vhod: 12 V-24 V, izhod: 5 V / 1 A.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje