Držala za mobilne telefone za v avtomobile

Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it

Spin-it charging cable widget - Solid Black
Na razprodaji
Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it. Idealen za potovanja, popolna kombinacija vrtavke widget spinner in polnilnega kabla. Vključuje polnilni kabel s priključkom 2v1 in adapterjem tipa C, ki je shranjen v reži. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Uporabljajte vrtavko widget spinner in istočasno polnite! Skladno s CPSIA. Material: plastika.

Avtomobilsko držalo za telefon Grip

Grip car phone holder - Solid Black
Novost
Avtomobilsko držalo za telefon Grip. Držalo, ki se prilega avtomobilskim zračnikom in ohranja telefon v priročnem in varnem položaju. Združljiv z vsemi telefoni. Držalo z rotacijo 360 stopinj. Material: ABS plastika.

Magnetno držalo za pametni telefon Royce

Magnetno držalo za pametni telefon Royce
Magnetno držalo za pametni telefon Royce. Univerzalno magnetno držalo za telefon je primerno za uporabo v avtomobilu, saj bo telefon med vožnjo ostal na varnem in na mestu. Zasnovano je tako, da je vaš telefon zavarovan pred padci, prav tako ne škoduje avtomobilski elektroniki. Z močnim magnetom, ki bo na mestu držal vsak telefon. Držalo je vrtljivo v vse smeri in omogoča, da postavite telefon pod najbolj optimalen kot. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: aluminij.

Magnetno držalo za pametni telefon Mount-up

Magnetno držalo za pametni telefon Mount-up
Magnetno držalo za pametni telefon Mount-up. Odličen za uporabo v avtomobilu. Med vožnjo drži telefon na svojem mestu. Sestavljen je iz kovinske ploščicein stojala. Ima 4 vgrajene magnete in ga je mogoče enostavno pritrditi na zračnik vašega avtomobila. Kovinsko ploščice lahko pritrdite na zadnji del pametnega telefona ali ovitka za telefon. Velikost kovinske ploščice je 6,5 x 4,5 cm. Material: ABS plastika, silikon.

Snemljivo držalo za telefon z brezžičnim polnjenjem Prim

Snemljivo držalo za telefon z brezžičnim polnjenjem Prim
Novost
Snemljivo držalo za telefon z brezžičnim polnjenjem Prim. Vključuje polnilno postajo, ki jo lahko pritrdite na avtomobilske zračnike. Micro USB polnilni kabel se poveže prek reže USB, da zagotovi napajanje, in ko je telefon pritrjen, se polnjenje začne samodejno. Material: ABS plastika.

Avtomobilski polnilnik in samodejno stojalo za telefon z osvetlitvijo SCX.Design V35

Avtomobilski polnilnik in samodejno stojalo za telefon z osvetlitvijo SCX.Design V35
Novost
Avtomobilski polnilnik in samodejno stojalo za telefon z osvetlitvijo SCX.Design V35. Avtomobilski polnilnik z logotipom za osvetlitev, s funkcijo samodejnega oprijema. Samodejno se odpre in zapre, ko infrardeči senzor zazna mobilni telefon. Vključuje kabel 3-v-1 (tip C, Android, iPhone) za naprave brez brezžičnega polnjenja. Vhod: 5 V/2 A, 9 V/1,67 A. Izhod: 5V /1,5A, 9 V/1,2 A. Brezžični izhod: 10 W.Velikost: 118,5 x 64,5 x 45,75 mm. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Gravitacijsko avtomobilsko držalo za telefon

Gravitacijsko avtomobilsko držalo za telefon
Univerzalni nosilec za telefon; enostaven za pritrditev na zračnik vašega avtomobila in varen za rokovanje z eno roko. Nastavljivi oprijem iz aluminijeve zlitine zaradi svojega domiselnega in močnega dizajna drži vaš telefon na mestu, tudi pri vožnji na razritih cestah. Spodnji oprijem ima odprtino, ki omogoča polnjenje med vožnjo. Združljiv z vodoravnimi in navpičnimi zračniki; primeren za vse 4-6” telefone.

Univerzalno avtomobilsko držalo za telefon

Univerzalno avtomobilsko držalo za telefon
Novost
Univerzalno držalo za telefon, ki ga lahko postavite na zračnik vašega avtomobila za prostoročno krmarjenje in klicanje. Nosilec ustreza telefonom do 6" in se samodejno prilagodi velikosti telefona. Po namestitvi bo silikonski nosilec vaš telefon držal varno in stabilno.

Avtomobilski nosilec za telefon Safety

Avtomobilski nosilec za telefon Safety
Nosilec lahko namestite na zračnik vašega avtomobila, da omogočite enostaven dostop do vašega telefona. Nosilec vključuje avtomobilsko kladivo in rezilo za varnostni pas, ki se lahko uporabita v nujnih primerih. Narejen je iz trpežnega ABS materiala. Registriran dizajn.

Avtomobilsko držalo za telefon, 360°

360 car phone holder - White
Univerzalni in 360-stopinjski vrtljivi avtomobilski nosilec za držanje mobilnega telefona med vožnjo. Z enostavnim klikom ga pritrdite na zračnik in vanj postavite svoj mobilni telefon (do 6"). Narejen je iz toplotno odpornega ABS in močnega silikona, kar zagotavlja trpežnost izdelka in preprečuje, da bi nosilec padel z zračnika med vožnjo. Z mehanizmom iz nerjavečega jekla v notranjosti zagotavlja, da vaš telefon ostane na mestu.

Brezžični avtomobilski polnilec 5W

Brezžični avtomobilski polnilec 5W
S tem najsodobnejšim polnilnikom lahko varno vozite, medtem ko se vaša mobilna naprava polni brezžično. Polnilec ima tako nosilec za zračnik in nosilec za armaturno ploščo, če vam je ljubši polnilec na armaturni plošči. Telefon (do 6") je varno pritrjen z dvema držaloma na strani, da je predmet stabilen med vožnjo. Z vgrajenim LED indikatorjem, ki označuje, kdaj se telefon polni. Za uporabo avtomobilskega polnilnika preprosto priključite priloženi mikro USB kabel v USB izhod vašega avtomobila ali na vaš avtomobilski polnilec (ni priložen). Brezžično polnjenje združljivo z najnovejšimi generacijami Android, iPhone 8 in novejšimi različicami.  Vhod: 5 V / 1 A. Brezžični izhod: Izhod: 5 V/1 A 5 W.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje