Držala za mobilne telefone za v avtomobile

Avtomobilsko držalo za telefon Grip

Grip car phone holder - Solid black
Novost
Avtomobilsko držalo za telefon Grip. Držalo, ki se prilega avtomobilskim zračnikom in ohranja telefon v priročnem in varnem položaju. Združljiv z vsemi telefoni. Držalo z rotacijo 360 stopinj. Material: ABS plastika.

Avtomobilsko magnetno držalo za telefon Chariot

Chariot magnetic phone mount - Solid black
Na razprodaji
Avtomobilsko magnetno držalo za telefon Chariot. Držalo za telefon s kablom 3v1 za enostavno pritrditev v avtomobilu. Držalo ima vgrajen magnet in sponke za pritrditev na zračnike v avtomobilu. Kovinsko ploščico pritrdite na telefon in ga prislonite na magnetno držalo. Ima snemljiv kabel 3v1. Z izhodom USB C in izhodom 2v1 za Apple iOS in Android naprave. Material: PP plastika.

Magnetno držalo za pametni telefon Royce

Magnetno držalo za pametni telefon Royce
Magnetno držalo za pametni telefon Royce. Univerzalno magnetno držalo za telefon je primerno za uporabo v avtomobilu, saj bo telefon med vožnjo ostal na varnem in na mestu. Zasnovano je tako, da je vaš telefon zavarovan pred padci, prav tako ne škoduje avtomobilski elektroniki. Z močnim magnetom, ki bo na mestu držal vsak telefon. Držalo je vrtljivo v vse smeri in omogoča, da postavite telefon pod najbolj optimalen kot. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: aluminij.

Magnetno držalo za pametni telefon Mount-up

Magnetno držalo za pametni telefon Mount-up
Magnetno držalo za pametni telefon Mount-up. Odličen za uporabo v avtomobilu. Med vožnjo drži telefon na svojem mestu. Sestavljen je iz kovinske ploščicein stojala. Ima 4 vgrajene magnete in ga je mogoče enostavno pritrditi na zračnik vašega avtomobila. Kovinsko ploščice lahko pritrdite na zadnji del pametnega telefona ali ovitka za telefon. Velikost kovinske ploščice je 6,5 x 4,5 cm. Material: ABS plastika, silikon.

Snemljivo držalo za telefon z brezžičnim polnjenjem Prim

Snemljivo držalo za telefon z brezžičnim polnjenjem Prim
Novost
Snemljivo držalo za telefon z brezžičnim polnjenjem Prim. Vključuje polnilno postajo, ki jo lahko pritrdite na avtomobilske zračnike. Micro USB polnilni kabel se poveže prek reže USB, da zagotovi napajanje, in ko je telefon pritrjen, se polnjenje začne samodejno. Material: ABS plastika.

Komplet za avto Ridekal – črn/srebrn

Komplet za avto Ridekal – črn/srebrn
Komplet za avto vključuje USB avto polnilnik z dvema priključkoma (maksimalna moč izhoda 2100 mAh) in držalo za telefon za pritrjevanje na avtomobilske zračnike (vključuje 2 samolepilni kovinski ploščici). Pakirano v darilni škatli.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje