Pisala (stylusi) za zaslon na dotik

Stojalo in držalo za telefon Prone

Prone phone stand and holder - White
Stojalo in držalo za telefon Prone. Stojalo in držalo za telefon Prone. Idealno za podporo vašega telefona za enostavno gledanje filmov ali opravljanje prostoročnih klicev. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Lahko ga uporabite tudi kot dodaten oprijem med tipkanjem in uporabo pisala za zaslon na dotik med hojo. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Stojalo za pametni telefon Compress

Compress smartphone stand - Blue
Stojalo za pametni telefon Compress. Zanko lahko uporabite za boljši oprijem med tipkanjem ali držanje pisala za zaslon na dotik. Z uporabo stojala si lahko brez težav ogledate film ali preberete spletni članek. Na telefon ga pritrdite z nalepko na zadnji strani. Material: ABS plastika.

Silikonski etui za kartice za pametni telefon z zanko za prst Storee

Storee silicone smartphone wallet with finger slot - White
Na razprodaji
Silikonski etui za kartice za pametni telefon z zanko za prst Storee. Lepilni trak na hrbtni strani omogoča enostavno pritrditev na večino pametnih telefonov z ravno hrbtno stranjo. Drži eno bančno kartico ali osebno izkaznico. Z zanko za prst za lažje držanje telefona. Na voljo so naslednje barve za tisk (PMS vs. VPS): PMS Black C se nanaša na VPS 10034 Black, PMS 1235C se nanaša na VPS 00006 Yellow, PMS Bright Red C se nanaša na VPS 00030 Orange, PMS 485C se nanaša na VPS 00011 Scarlet, PMS Rubin Red C se nanaša na VPS 00009 Red, PMS 2415C se nanaša na VPS 00031 Fuxia, PMS 2695C se nanaša na VPS 00012 Violet, PMS 2945C se nanaša na VPS 00008 Light Blue, PMS 274C se nanaša na VPS 00033 Navy Blue, PMS Reflex Blue C se nanaša na VPS 00004 Blue, PMS 335C se nanaša na VPS 00010 Green. Material: silikon.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje