Etuiji in držala za mobilne telefone

Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired

Wired earbuds and silicone phone wallet - White
Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired. Zaščitni etui iz mehkega silikona enostavno pritrdite na zadnjo stran telefona z lepilnim trakom na hrbtni strani etuija, ki drži 2 do 3 bančne kartice ali osebne izkaznice. Uporablja se lahko tudi kot stojalo za telefon ali kot kolut za slušalke. Vključuje žične slušalke. Material: silikon.

Nosilec za telefon v obliki prstana Loop

Loop ring and phone holder - White
Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Dvignite prstan in ga uporabite kot stojalo za telefon ali čez vstavite prst za varno upravljanje vašega telefona. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Prstan je vrtljiv in omogoča optimalen položaj. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Namizno stojalo za telefon Glint

Glint light-up desk stand - Red
Na razprodaji
Namizno stojalo za telefon Glint. Večnamensko namizno stojalo, ki ga lahko uporabite kot stojalo za telefon ali tablični računalnik, vanj pa lahko prav tako shranite pisala. Vgravirajte svoj logotip na sprednjo stran in opazujte, kako se zasveti, kot nanj postavite napravo. Material: ABS plastika.

Ovitek za telefon z RFID zaščito Chamber

Chamber RFID blocker phone case - Red
Na razprodaji
Ovitek za telefon z RFID zaščito Chamber. Ovitek za telefon s poklopcem ustreza večini pametnih telefonov in blokira vse signale dohodnih telefonskih klicev, sporočil in obvestil od drugih naprav. Lahko celo blokira tudi WiFi in Bluetooth signale, ko je telefon v ovitku. Preprečuje uhajanje pozornosti med vožnjo avtomobila. Material: poliester.

Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus

Spartacus 2-in-1 audio splitter and device stand - White
Na razprodaji
Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus. Omogoča, da dve osebi hkrati poslušata glasbo iz ene naprave, vsak s svojimi slušalkami. S pomočjo priseska se lahko razdelilec uporablja tudi kot držalo za telefon. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Material: ABS plastika, silikon.

Stojalo in držalo za telefon Prone

Prone phone stand and holder - White
Stojalo in držalo za telefon Prone. Stojalo in držalo za telefon Prone. Idealno za podporo vašega telefona za enostavno gledanje filmov ali opravljanje prostoročnih klicev. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Lahko ga uporabite tudi kot dodaten oprijem med tipkanjem in uporabo pisala za zaslon na dotik med hojo. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Žepek za kartice za mobilni telefon RFID Premium

Premium RFID phone wallet - Grey
Žepek za kartice za mobilni telefon RFID Premium. Omogoča varno shranjevanje osebnih dokumentov in kreditnih kartic! Priročni žepek za kartice lahko pritrdite na zadnjo stran telefona. Drži po eno kartico naenkrat. Material: tkanina.

Zložljivo stojalo za telefon Hold

Hold foldable phone stand - White
Novost
Zložljivo stojalo za telefon Hold. Zelo majhno zložljivo stojalo za telefon. Ker je v obliki kreditne kartice, se prilega večini denarnic. Je majhno in vzdržljivo ter vedno zagotavlja najbolj optimalen kot za popoln pogled na zaslon vašega telefona. Skoraj celotna površina je na voljo za dodelavo. Proizvedeno v EU. Material: plastika.

Stojalo za pametni telefon Compress

Compress smartphone stand - Lime
Stojalo za pametni telefon Compress. Zanko lahko uporabite za boljši oprijem med tipkanjem ali držanje pisala za zaslon na dotik. Z uporabo stojala si lahko brez težav ogledate film ali preberete spletni članek. Na telefon ga pritrdite z nalepko na zadnji strani. Material: ABS plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje