Etuiji in držala za mobilne telefone

Zaščitni pokrovček za mobilno kamero Privacy

Privacy camera blockers - White
Zaščitni pokrovček za mobilno kamero Privacy. Trije zaščitni pokrovčki za spletne kamere ščitijo vašo varnost in zasebnost. Preprosto poravnajte z mobilno kamero, pritrdite in trdno pritisnite nekaj sekund, da pokrovček ostane na mestu. Pokriva mobilne kamere, ko niso v uporabi, in preprečuje vohunjenje hekerjev. Med uporabo kamere odprite pokrovček. Pokrovček se zaklene in ostane na mestu. Za prekrivanje kamer na telefonih in tabličnih računalnikih, prav tako je združljiv z večino prenosnih in osebnih računalnikov. Material: ABS plastika.

Nosilec za telefon v obliki prstana Loop

Loop ring and phone holder - White
Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Dvignite prstan in ga uporabite kot stojalo za telefon ali čez vstavite prst za varno upravljanje vašega telefona. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Prstan je vrtljiv in omogoča optimalen položaj. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace

Trace 3-in-1 charging cable with lanyard - White
Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace. Vključuje izhod USB C, enak na obeh straneh, in izhod 2v1, ki je združljiv z napravami Apple iOS in Android. Na zaponko na traku lahko pritrdite službeno imensko kartico. Podpira samo polnjenje. Material: poliester.

Ovitek za telefon z RFID zaščito Chamber

Chamber RFID blocker phone case - Navy
Ovitek za telefon z RFID zaščito Chamber. Ovitek za telefon s poklopcem ustreza večini pametnih telefonov in blokira vse signale dohodnih telefonskih klicev, sporočil in obvestil od drugih naprav. Lahko celo blokira tudi WiFi in Bluetooth signale, ko je telefon v ovitku. Preprečuje uhajanje pozornosti med vožnjo avtomobila. Material: poliester.

Etui za shranjevanje kartic za telefon z RFID zaščito in stojalom Pose

Pose RFID phone wallet with stand - Solid black
Etui za shranjevanje kartic za telefon z RFID zaščito in stojalom Pose. Etui bo zaščitil vaše kreditne kartice in osebne izkaznice ter obvaroval vašo identiteto. Etui pritrdite na hrbtno stran telefona. Etui z dvema režama drži do dve kartici. S funkcijo stojala za telefon. Material: 300D poliester.

Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus

Spartacus 2-in-1 audio splitter and device stand - White
Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus. Omogoča, da dve osebi hkrati poslušata glasbo iz ene naprave, vsak s svojimi slušalkami. S pomočjo priseska se lahko razdelilec uporablja tudi kot držalo za telefon. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Material: ABS plastika, silikon.

Držalo in stojalo za telefon Plane

Plane phone holder & stand - Silver
Držalo in stojalo za telefon Plane. Idealno za podporo vašega telefona za enostavno gledanje filmov ali opravljanje prostoročnih klicev. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Lahko ga uporabite tudi kot dodaten oprijem med tipkanjem in uporabo pisala za zaslon na dotik med hojo. Material: ABS plastika.

Stojalo in držalo za telefon Prone

Prone phone stand and holder - White
Stojalo in držalo za telefon Prone. Stojalo in držalo za telefon Prone. Idealno za podporo vašega telefona za enostavno gledanje filmov ali opravljanje prostoročnih klicev. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Lahko ga uporabite tudi kot dodaten oprijem med tipkanjem in uporabo pisala za zaslon na dotik med hojo. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 3v1 v škatli za shranjevanje Versa

Versa 3-in-1 charging cable in case - White
Polnilni kabel 3v1 v škatli za shranjevanje Versa. Z okroglo škatlo za shranjevanje, ki vključuje polnilni kabel s priključki USB C in priključkom 2v1 za polnjenje tako Applovih kot Android naprav. Material: ABS plastika.

Stojalo in držalo za telefon Flection

Flection phone stand and holder - White
Stojalo in držalo za telefon Flection. Uporabno kot stojalo za telefon, tako da eno stran pritrdite na hrbtno stran telefona in odprete vratca ter ga namestite na katerokoli trdo površino. Idealno za avtomobilsko armaturno ploščo. Material: PP plastika.

Kontroler za igrice na telefonu Win

Win game controller - Solid black
Kontroler za igrice na telefonu Win. Kontroler za igrice na telefonu. S tem kontrolerjem boste dosegli še boljše rezultate v svojih najljubših igricah za pametni telefon. Zadnji del kontrolerja ima zaponko, ki omogoča enostavno pritrditev na kateri koli pametni telefon. Vključuje torbico za shranjevanje. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 3v1 Troop

Troop 3-in-1 charging cable - White
Priporočamo
Polnilni kabel 3v1 Troop. Vključuje priključek USB C in priključek 2v1 za polnjenje tako Applovih kot Android naprav. S karabinom za enostavno pritrditev na torbe. Material: ABS plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje