Prenosne baterije

Prenosna polnilna baterija 2200 mAh Volt

Volt 2200 mAh power bank - Silver
Bestseller
Prenosna polnilna baterija 2200 mAh Volt. Kapaciteta baterije 2200 mAh, primerna za polnjenje mobilne naprave ali tabličnega računalnika (5V/1A). Vključuje USB kabel za polnjenje in indikator z lučko, ki se vklopi, ko je baterija napolnjena. Pakirana v beli kartonski škatli. Material: aluminij.

Prenosna polnilna baterija power bank Flash 2200 mAh

Flash 2200 mAh power bank - White
Prenosna polnilna baterija power bank Flash 2200 mAh. Kapaciteta baterije 2200 mAh zagotavlja dovolj moči za polnjenje mobilne naprave. Polnilna baterija se napolni v dveh urah in vključuje USB kabel, med polnjenjem na bateriji sveti rdeča lučka, ko je baterija povsem prazna, sveti modra lučka, ko je baterija polna, lučka ne sveti. Pakirana v beli kartonski škatli. Material: ABS plastika, PC plastika.

Prenosna polnilna baterija power bank z vhodom Denzi 700 mAh

Denzi 700 mAh power bank with device charging tip - White / Solid Black
Na razprodaji
Prenosna polnilna baterija power bank z vhodom Denzi 700 mAh. Idealna za nujne primere, ko je baterija vašega telefona že skoraj prazna. Vsebuje baterijo z integriranim vhodom 2v1 za polnjenje pametnih telefonov Android ali Apple. Vhod 2v1 omogoča polnjenje Apple ali Android naprav. Vključuje silikonsko zanko, da lahko baterijo pritrdite na torbico ali nahrbtnik. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: plastika.

Brezžična polnilna baterija Coma 6000 mAh

Coma 6000 mAh wireless power bank - White
Novost
Na razprodaji
Brezžična polnilna baterija Coma 6000 mAh. Brezžična baterija s kapaciteto 6000 mAh omogoča hitro polnjenje vaših naprav brez uporabe kabla. Svojo podprto napravo polnite tako, da jo preprosto položite na prenosno baterijo. Z gumbom za vklop/izklop in 5 LED indikatorji, ki kažejo raven polnjenja. Vključen polnilni kabel micro USB/USB. Pakirano v beli darilni škatli. Material: ABS plastika.

Prenosna polnilna baterija power bank Pep 4000 mAh

Pep 4000 mAh power bank - Silver
Novost
Bestseller
Prenosna polnilna baterija power bank Pep 4000 mAh. Tanka, lahka aluminijasta baterija kapacitete 4000 mAh. LED indikator sveti med polnjenjem in prikazuje stanje akumulatorja. Kapaciteta vhoda/izhoda 5V/1A. Vključuje polnilni kabel USB - micro USB. Pakirano v beli darilni škatli. Material: aluminij.

Polnilna baterija Span 1200 mAh

Span 1200 mAh power bank - White
Polnilna baterija Span 1200 mAh. S kapaciteto 1200 mAh omogoča polnjenje pametnih telefonov, MP3 predvajalnikov in ostalih naprav. S kovinskim obročkom za ključe za lažje prenašanje. Vključuje polnilni kabel USB - micro USB. Vhod 5V/1A, izhod 5V/1A. Pakirano v beli darilni škatli. Material: plastika.

Prenosna polnilna baterija power bank Bolt 2200 mAh

Bolt 2200 mAh power bank - Silver
Prenosna polnilna baterija power bank Bolt 2200 mAh. Kapaciteta baterije 2200 mAh zagotavlja dovolj moči za polnjenje mobilne naprave ali tabličnega računalnika. Polnilna baterija se napolni v dveh urah, vključuje USB kabel. Pakirana v beli kartonski škatli. Material: aluminij.

Brezžična polnilna baterija Phase 3000 mAh

Phase 3000 mAh wireless power bank - White
Na razprodaji
Brezžična polnilna baterija Phase 3000 mAh. Brezžična polnilna baterija s kapaciteto 3000 mAh. Preprosto postavite pametni telefon na simbol brezžičnega polnjenja na postaji in začnite s polnjenjem. Telefone lahko polnite tudi prek USB vhoda. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Vhod: 5V / 1A. Izhod: 5V / 1A. Brezžični izhod: 1A/5W. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna baterija Parallax 4000 mAh

Parallax 4000 mAh wireless power bank - White
Novost
Brezžična polnilna baterija Parallax 4000 mAh. S 4000 mAh moči omogoča, da svoje naprave polnite brezžično ali z uporabo kabla. Izhod: 5V/2A. Podpira brezžično polnjenje do 1A za naprave, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje naprav iPhone, starejših od 8. generacije, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Deluje tudi z večino plastičnih ovitkov za telefon. Vključuje polnilni kabel 2-v-1, ki je združljiv z vsemi napravami z micro USB vhodom in vsemi telefoni z iOS. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna baterija z LED zaslonom Constant 10000 mAh

Constant 10.000 mAh wireless power bank with LED - White
Novost
Brezžična polnilna baterija z LED zaslonom Constant 10000 mAh. Brezžična postaja z LED zaslonom bo zagotovila, da vam na poti nikoli ne bo zmanjkalo baterije. Združuje brezžični polnilnik s prenosno baterijo z visoko zmogljivostjo. Vključuje priročen LED zaslon. Preprosto postavite pametni telefon na simbol brezžičnega polnjenja na postaji in začnite s polnjenjem. Dva dodatna telefona se lahko polnita prek dveh USB izhodov. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika.

Polnilna baterija z gumijasto prevleko Jinn 2200 mAh

Jinn 2200 mAh power bank with rubber finish - White
Polnilna baterija z gumijasto prevleko Jinn 2200 mAh. Kompaktna napajalna enota kapacitete 2200 mAh je dovolj močna, da popolnoma napolni pametni telefon. Med polnjenjem same napajalne enote utripa rdeča LED lučka. Med polnjenjem naprav sveti modra LED lučka. USB kabel vključen. Material: guma.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje