Prenosne baterije

Prenosna polnilna baterija 2200 mAh Volt

Volt 2200 mAh power bank - Silver
Bestseller
Prenosna polnilna baterija 2200 mAh Volt. Kapaciteta baterije 2200 mAh, primerna za polnjenje mobilne naprave ali tabličnega računalnika (5V/1A). Vključuje USB kabel za polnjenje in indikator z lučko, ki se vklopi, ko je baterija napolnjena. Pakirana v beli kartonski škatli. Material: aluminij.

Prenosna polnilna baterija power bank Flash 2200 mAh

Flash 2200 mAh power bank - White
Prenosna polnilna baterija power bank Flash 2200 mAh. Kapaciteta baterije 2200 mAh zagotavlja dovolj moči za polnjenje mobilne naprave. Polnilna baterija se napolni v dveh urah in vključuje USB kabel, med polnjenjem na bateriji sveti rdeča lučka, ko je baterija povsem prazna, sveti modra lučka, ko je baterija polna, lučka ne sveti. Pakirana v beli kartonski škatli. Material: ABS plastika, PC plastika.

Prenosna polnilna baterija power bank z vhodom Denzi 700 mAh

Denzi 700 mAh power bank with device charging tip - White / Solid black
Na razprodaji
Prenosna polnilna baterija power bank z vhodom Denzi 700 mAh. Idealna za nujne primere, ko je baterija vašega telefona že skoraj prazna. Vsebuje baterijo z integriranim vhodom 2v1 za polnjenje pametnih telefonov Android ali Apple. Vhod 2v1 omogoča polnjenje Apple ali Android naprav. Vključuje silikonsko zanko, da lahko baterijo pritrdite na torbico ali nahrbtnik. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: plastika.

Brezžična polnilna baterija Coma 6000 mAh

Coma 6000 mAh wireless power bank - White
Novost
Brezžična polnilna baterija Coma 6000 mAh. Brezžična baterija s kapaciteto 6000 mAh omogoča hitro polnjenje vaših naprav brez uporabe kabla. Svojo podprto napravo polnite tako, da jo preprosto položite na prenosno baterijo. Z gumbom za vklop/izklop in 5 LED indikatorji, ki kažejo raven polnjenja. Vključen polnilni kabel micro USB/USB. Pakirano v beli darilni škatli. Material: ABS plastika.

Prenosna polnilna baterija power bank Dash 2200 mAh

Dash power bank 2200mAh - White
Na razprodaji
Prenosna polnilna baterija power bank Dash 2200 mAh. Kapaciteta baterije 2200 mAh zagotavlja dovolj moči za polnjenje mobilne naprave. Polnilna baterija se napolni v dveh urah in vključuje USB kabel, med polnjenjem na bateriji sveti rdeča lučka, ko je baterija povsem prazna, sveti modra lučka, ko je baterija polna, lučka ne sveti. Pakirano v beli škatli. Material: ABS plastika, PC plastika.

Prenosna polnilna baterija power bank Pep 4000 mAh

Pep 4000 mAh power bank - Silver
Novost
Bestseller
Prenosna polnilna baterija power bank Pep 4000 mAh. Tanka, lahka aluminijasta baterija kapacitete 4000 mAh. LED indikator sveti med polnjenjem in prikazuje stanje akumulatorja. Kapaciteta vhoda/izhoda 5V/1A. Vključuje polnilni kabel USB - micro USB. Pakirano v beli darilni škatli. Material: aluminij.

Polnilna baterija Span 1200 mAh

Span 1200 mAh power bank - White
Polnilna baterija Span 1200 mAh. S kapaciteto 1200 mAh omogoča polnjenje pametnih telefonov, MP3 predvajalnikov in ostalih naprav. S kovinskim obročkom za ključe za lažje prenašanje. Vključuje polnilni kabel USB - micro USB. Vhod 5V/1A, izhod 5V/1A. Pakirano v beli darilni škatli. Material: plastika.

Prenosna polnilna baterija power bank Bolt 2200 mAh

Bolt 2200 mAh power bank - Silver
Prenosna polnilna baterija power bank Bolt 2200 mAh. Kapaciteta baterije 2200 mAh zagotavlja dovolj moči za polnjenje mobilne naprave ali tabličnega računalnika. Polnilna baterija se napolni v dveh urah, vključuje USB kabel. Pakirana v beli kartonski škatli. Material: aluminij.

Brezžična polnilna baterija Phase 3000 mAh

Phase 3000 mAh wireless power bank - White
Brezžična polnilna baterija Phase 3000 mAh. Brezžična polnilna baterija s kapaciteto 3000 mAh. Preprosto postavite pametni telefon na simbol brezžičnega polnjenja na postaji in začnite s polnjenjem. Telefone lahko polnite tudi prek USB vhoda. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Vhod: 5V / 1A. Izhod: 5V / 1A. Brezžični izhod: 1A/5W. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna baterija Parallax 4000 mAh

Parallax 4000 mAh wireless power bank - White
Novost
Brezžična polnilna baterija Parallax 4000 mAh. S 4000 mAh moči omogoča, da svoje naprave polnite brezžično ali z uporabo kabla. Izhod: 5V/2A. Podpira brezžično polnjenje do 1A za naprave, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje naprav iPhone, starejših od 8. generacije, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Deluje tudi z večino plastičnih ovitkov za telefon. Vključuje polnilni kabel 2-v-1, ki je združljiv z vsemi napravami z micro USB vhodom in vsemi telefoni z iOS. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna baterija z LED zaslonom Constant 10000 mAh

Constant 10.000 mAh wireless power bank with LED - White
Novost
Brezžična polnilna baterija z LED zaslonom Constant 10000 mAh. Brezžična postaja z LED zaslonom bo zagotovila, da vam na poti nikoli ne bo zmanjkalo baterije. Združuje brezžični polnilnik s prenosno baterijo z visoko zmogljivostjo. Vključuje priročen LED zaslon. Preprosto postavite pametni telefon na simbol brezžičnega polnjenja na postaji in začnite s polnjenjem. Dva dodatna telefona se lahko polnita prek dveh USB izhodov. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje