Brezžični polnilci

Brezžična polnilna postaja Freal

Freal wireless charging pad - White / Solid Black
Brezžična polnilna postaja Freal. Omogoča polnjenje pametnega telefona brez uporabe kabla. Podpira brezžično polnjenje do 1A. Postaja je združljiva z: iPhone 8/8Plus/X, Samsung Galaxy Note5/S6/S6 Edge/S6 Edge+/S7/S7 Edge/S8/S8+, Google Nexus 5/6/7, HTC Droid DNA, 8X , LG G3/G4, Lucid 2/3, Nokia Lumia 920/930 in še več. Za polnjenje naprav iPhone, starejših od 8. generacije, potrebujete zunanji brezžični sprejemnik. Pakirano v beli darilni škatli. Material: plastika.

Brezžična polnilna baterija Coma 6000 mAh

Coma 6000 mAh wireless power bank - White
Novost
Na razprodaji
Brezžična polnilna baterija Coma 6000 mAh. Brezžična baterija s kapaciteto 6000 mAh omogoča hitro polnjenje vaših naprav brez uporabe kabla. Svojo podprto napravo polnite tako, da jo preprosto položite na prenosno baterijo. Z gumbom za vklop/izklop in 5 LED indikatorji, ki kažejo raven polnjenja. Vključen polnilni kabel micro USB/USB. Pakirano v beli darilni škatli. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja Lean

Lean wireless charging pad - White
Novost
Brezžična polnilna postaja Lean. Brezžična polnilna postaja omogoča polnjenje pametnega telefona brez kablov. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja s kablom 2v1 Nebula

Nebula wireless charging pad with 2-in-1 cable - White
Brezžična polnilna postaja s kablom 2v1 Nebula. Brezžična polnilna postaja vam omogoča polnjenje pametnih telefonov brez kablov. Poleg brezžičnega polnjenja lahko hkrati polnite tudi prek integriranega kabla. Kabel 2v1 je združljiv z napravami Apple iOS in Android. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja Meteor Qi®

Meteor Qi® wireless charging pad - White
Na razprodaji
Brezžična polnilna postaja Meteor Qi®. Omogoča polnjenje pametnega telefona brez kablov. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Ta artikel ima Qi certifikacijo. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja z dvema izhodoma Ozone

Ozone wireless charging pad with dual outputs - White
Brezžična polnilna postaja z dvema izhodoma Ozone. Brezžična polnilna postaja omogoča polnjenje dveh pametnih telefonov hkrati. Postajo priključite v računalnik in nanjo postavite pametni telefon ter začnite s polnjenjem. Vključuje 2 USB vhoda. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna baterija Phase 3000 mAh

Phase 3000 mAh wireless power bank - White
Na razprodaji
Brezžična polnilna baterija Phase 3000 mAh. Brezžična polnilna baterija s kapaciteto 3000 mAh. Preprosto postavite pametni telefon na simbol brezžičnega polnjenja na postaji in začnite s polnjenjem. Telefone lahko polnite tudi prek USB vhoda. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Vhod: 5V / 1A. Izhod: 5V / 1A. Brezžični izhod: 1A/5W. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik in brezžična polnilna postaja Cosmic

Cosmic Bluetooth® speaker and wireless charging pad - White
Novost
Bluetooth® zvočnik in brezžična polnilna postaja Cosmic. To ni običajen Bluetooth® zvočnik, saj ga je mogoče polniti z brezžičnim polnjenjem. Postavite ga na priloženo brezžično polnilno postajo ali katerokoli brezžično polnilno napravo in napolnite zvočnik. Zvočnik lahko napolnite tudi s priloženim micro USB kablom. Brezžični polnilni izhod kapacitete 5 W. Čas predvajanja pri največji glasnosti: 1 uro. Bluetooth® različica 4.1. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna baterija z LED zaslonom Constant 10000 mAh

Constant 10.000 mAh wireless power bank with LED - White
Novost
Brezžična polnilna baterija z LED zaslonom Constant 10000 mAh. Brezžična postaja z LED zaslonom bo zagotovila, da vam na poti nikoli ne bo zmanjkalo baterije. Združuje brezžični polnilnik s prenosno baterijo z visoko zmogljivostjo. Vključuje priročen LED zaslon. Preprosto postavite pametni telefon na simbol brezžičnega polnjenja na postaji in začnite s polnjenjem. Dva dodatna telefona se lahko polnita prek dveh USB izhodov. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja Solstice

Solstice wireless charging pad - Grey
Brezžična polnilna postaja Solstice. Brezžična polnilna postaja. Omogoča polnjenje pametnega telefona brez uporabe kabla. Združljiva s številnimi pametnimi telefoni Android. Za brezžično polnjenje naprav iPhone potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Pakirano v beli darilni škatli. Material: ABS plastika.

Brezžična prenosna polnilna baterija Dense 5000 mAh

Dense 5000 mAh wireless power bank - White
Novost
Brezžična prenosna polnilna baterija Dense 5000 mAh. Z baterijo kapacitete 5000 mAh z vhodom/izhodom 5V/2A. Zaradi svoje kompaktne velikosti je posebej primerna za potovanja. Podpira 5W brezžično polnjenje in polnjenje prek USB kabla. Brezžično polnjenje deluje samo z napravami, ki ga podpirajo. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: ABS plastika.

3-funkcijski zvočnik S10 Bluetooth®

S10 Bluetooth® 3-function speaker - White
Novost
3-funkcijski zvočnik S10 Bluetooth®. Večnamenski brezžični polnilnik, zvočnik in telefonsko stojalo Bluetooth® S10 je edinstven izdelek. Preprosto povežite vaš pametni telefon tako, da ga postavite navpično ali vodoravno na blazinico. Kompaktna velikost omogoča tudi enostavno prenašanje. Čas predvajanja je približno šest ur, čas polnjenja pa je približno eno uro. Vključuje polnilni kabel micro-USB, uporabniški priročnik in protizdrsni trak.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje