Brezžični polnilci

Brezžična polnilna postaja Lean

Lean wireless charging pad - White
Novost
Brezžična polnilna postaja Lean. Brezžična polnilna postaja omogoča polnjenje pametnega telefona brez kablov. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: ABS plastika.

Sprejemnik za brezžično polnjenje iOS naprav Solution

Sprejemnik za brezžično polnjenje iOS naprav Solution
Sprejemnik za brezžično polnjenje iOS naprav Solution. Vključuje adapter za brezžično polnjenje, ki ga vstavite v telefon. Združljiv z vsemi napravami iPhone, starejšimi od 8. generacije, z različico iOS 11 ali novejšo. Vhod: 5V/800 mA. Izhod: 5V/800 mA. Material: papir.

Snemljivo držalo za telefon z brezžičnim polnjenjem Prim

Snemljivo držalo za telefon z brezžičnim polnjenjem Prim
Novost
Snemljivo držalo za telefon z brezžičnim polnjenjem Prim. Vključuje polnilno postajo, ki jo lahko pritrdite na avtomobilske zračnike. Micro USB polnilni kabel se poveže prek reže USB, da zagotovi napajanje, in ko je telefon pritrjen, se polnjenje začne samodejno. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja z ohišjem iz bambusa in tkanine Leaf

Brezžična polnilna postaja z ohišjem iz bambusa in tkanine Leaf
Novost
Brezžična polnilna postaja z ohišjem iz bambusa in tkanine Leaf. Bolj okolju prijazna izbira! Izdelana iz pravega bambusa in ekološkega bombaža. Omogoča polnjenje pametnega telefona brez kablov. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Brezžično polnjenje deluje samo z napravami, ki ga podpirajo. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Vključuje micro USB kabel. Material: bambus, organski bombaž.

Brezžična polnilna postaja s funkcijo organizatorja Frame

Brezžična polnilna postaja s funkcijo organizatorja Frame
Novost
Brezžična polnilna postaja s funkcijo organizatorja Frame. Bolj okolju prijazna izbira! Narejena iz pravega bambusa, pomaga ohranjati red in omogoča brezžično polnjenje. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje naprav iPhone, starejših od 8. generacije, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: 100% bambus.

Brezžična polnilna postaja iz bambusa Essence

Brezžična polnilna postaja iz bambusa Essence
Novost
Brezžična polnilna postaja iz bambusa Essence. Bolj okolju prijazna izbira! Brezžična polnilna postaja je izdelana iz pravega bambusa in omogoča polnjenje pametnega telefona brez kablov. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje naprav iPhone, starejših od 8. generacije, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: 100% bambus.

Brezžično polnilno stojalo Encore, 10W

Brezžično polnilno stojalo Encore, 10W
S tem modernim 10W brezžičnim polnilnikom transparentnega dizajna polnite hitreje in bolj elegantno. Stojalo je zasnovano tako, da ga je mogoče prilagoditi katerikoli velikosti telefona za polnjenje. Stojalo za polnjenje podpira 10W hitro polnjenje vašega telefona, dvakrat hitreje kot večina drugih brezžičnih polnilnikov na trgu. Brezžično polnjenje združljivo z najnovejšimi generacijami Androida, iPhone 8 in novejšimi različicami. Vhod: 5 V/2 A. Brezžični izhod: Izhod: 9V/1.1 10W. Priložen mikro USB kabel dolžine 150 cm. Registriran dizajn®

Brezžično polnilno stojalo Ontario, 5W

Brezžično polnilno stojalo Ontario, 5W
Priporočamo
Nadgradite svojo mizo s tem super priročnim brezžičnim polnilnikom. Ta brezžični polnilnik, narejen iz ABS in 100% naravnega bambusa, se odlično zlije z vašo mizo ali dnevno sobo. Brezžični polnilnik je 5W polnilnik in ima 150cm dolg mikro USB kabel, ki ga priključite na vir napajanja USB. Stojalo je namenjeno polnjenju vašega telefona v vodoravnem in navpičnem položaju, zaradi česar je popolno za ogled videoposnetkov ali druge vsebine med polnjenjem. Brezžični polnilnik je združljiv z vsemi napravami, ki omogočajo QI, kot so naprave Android najnovejše generacije, iPhone 8 in novejše različice. Registriran dizajn®

Brezžični polnilnik 5W z osvetljenim logotipom

Brezžični polnilnik 5W z osvetljenim logotipom
Polnjenje mobilnih naprav brez priključitve kabla. Postavite mobilni telefon na postajo in počakajte, da se prikaže obvestilo o polnjenju. Polnilna postaja vam omogoča, da jo dodelate s svojim logotipom, ki se bo svetil, ko bo polnilnik priključen. Združljiv z vsemi napravami, ki omogočajo QI, kot so najnovejše generacije Androida, iPhone 8 in novejše različice. Vhod: 5 V/2 A. Brezžični izhod: 5W

Brezžični polnilnik 5W in namizni organizator Bamboo

Brezžični polnilnik 5W in namizni organizator Bamboo
Popoln izdelek za vašo pisalno mizo ali mizo! Z namiznim organizatorjem iz bambusa bo vaša miza urejena, hkrati pa boste lahko brezžično polnili telefon. Vključno s 150 cm dolgim mikro USB kablom za priključitev polnilnika na vir napajanja. Brezžično polnjenje 5W. Vhod DC 5V/1.5A. Izhod: 5V/800mA.

Luksuzni brezžični polnilec 5W Swiss Peak

Luksuzni brezžični polnilec 5W Swiss Peak
Eleganten brezžični polnilec 5W, izdelan iz visoko kakovostne PU in ABS. Za polnjenje telefon enostavno položite na polnilno postajo. Brezžični polnilec vključuje izhod USB in tipa C za polnjenje naprave preko kabla. Vhod 5V/2A brezžični izhod: 5 V / 1 A. Izhod USB/tip C: 5 V / 1 A. Brezžični polnilnik je združljiv z vsemi napravami, ki omogočajo brezžično polnjenje, kot so naprave Android najnovejše generacije, iPhone 8 in novejše različice. Pakirano v luksuzni darilni škatli, vključno z luksuznim najlonskim mikro USB polnilnim kablom dolžine 150cm.

Nadstandardni brezžični polnilnik, 10W

Nadstandardni brezžični polnilnik, 10W
Polnjenje mobilnih naprav brez priključitve kabla. Enostavno postavite mobilni telefon na mehko blazinico in počakajte, da se prikaže obvestilo o polnjenju. Polnilna postaja podpira 10W polnjenje dvakrat hitrejše polnjenje od večine polnilnikov na trgu. Mehak zgornji material zagotavlja optimalen oprijem. Brezžično polnjenje združljivo z najnovejšimi generacijami Androida, iPhone 8 in novejšimi različicami. Vhod: 5 V/2 A. Brezžični izhod: Izhod: 9V/1.1 10W.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje