USB polnilci

USB ključ Tag - 8 GB

USB ključ Tag - 8 GB
USB ključ Tag je 2.0 pomnilni ključ, ki se poleg tega, da je enostavno oblikovan, lahko enostavno pripne in s tem poskrbite, da ga ne boste nikoli izgubili. Registriran dizajn®

USB ključek tipa C Pivot

USB ključek tipa C Pivot
8 GB USB 3.0 pomnilniški ključek s priključkom USB in tipom C, ki se uporablja na novih računalnikih. Primeren je tudi za uporabo na mobilnih napravah s priključkom tipa C. Aluminijasto ohišje in vrtljivi del iz ABS , ki vam omogoča uporabo želenega priključka. Registriran dizajn®

Držalo za pisala in USB polnilec

Držalo za pisala in USB polnilec
Ta sodobni namizni polnilnik bo poskrbel, da bodo vaše naprave napolnjene, vaša miza pa organizirana. Na voljo s štirimi USB priključki (4.8A) in enim priključkom tipa C 2.0 za polnjenje mobilnih naprav najnovejše generacije. Z modrim svetlobnim indikatorjem polnjenja. Držalo za pisala je izdelano iz PC, polnilnik pa iz negorljivega ABS. S polnilnim kablom dolžine 1m.

Brezžični polnilnik, 10W in USB

Brezžični polnilnik, 10W in USB
Ta polnilnik 2 v 1 vam omogoča, da svoj mobilni telefon napolnite tako brezžično (10W) kot tudi s kablom preko USB/USB C izhodnih priključkov. Za brezžično polnjenje enostavno postavite mobilni telefon na polnilec. USB priključki zagotavljajo izhod 6A in podpirajo hitro polnjenje mobilnih naprav nove generacije preko USB C (3A). Z 1,5 metrskim kablom EU za priključitev na električno vtičnico. Brezžični polnilnik je združljiv z vsemi napravami, ki omogočajo QI, kot so naprave Android najnovejše generacije, iPhone 8 in novejše različice. Vhod AC: 100-240V/50-60 Hz. Izhod 5V/6A.

Zaščita podatkov na USB

Zaščita podatkov na USB
Novost
Zaščita podatkov na USB preprečuje nenamerno izmenjavo podatkov, ko mobilno napravo priključite na računalnik ali javno polnilno postajo. Element bo blokiral vsak prenos podatkov med obema napravama, hkrati pa omogočil, da se naprava še vedno polni. To preprečuje krajo podatkov iz vaše naprave ali da bi se nanjo namestila zlonamerna programska oprema. Zaščita podatkov na USB je združljiva z vsemi mobilnimi napravami (iOS Android, Windows) in deluje na vseh USB priključkih. ABS material.

Brezžični polnilnik Bamboo s tremi USB priključki, 5W

Brezžični polnilnik Bamboo s tremi USB priključki, 5W
Novost
Napajalna postaja ECO z vgrajenim brezžičnim polnilnikom 5W in tremi zmogljivimi USB priključki, narejena iz naravnega in trpežnega bambusa. Izdelek je opremljen z AC adapterjem z EU vtičem za ustvarjanje zadostne moči. Vhod AC 100V-240V. USB izhod 5V/2.4A. Brezžični izhod 5V/1A 5W. Vključno s kablom dolžine 150 cm.

Komplet USB polnilec Canox

Usb Charger Set Canox - White / White
Komplet USB v torbici na zadrgo, priložen avtomobilski polnilec in omrežni AC USB polnilec. Maksimalna moč izhoda: 1000 mA.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje