USB polnilci

Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it

Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it - Solid Black
Na razprodaji
Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it. Idealen za potovanja, popolna kombinacija vrtavke widget spinner in polnilnega kabla. Vključuje polnilni kabel s priključkom 2v1 in adapterjem tipa C, ki je shranjen v reži. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Uporabljajte vrtavko widget spinner in istočasno polnite! Skladno s CPSIA. Material: plastika.

Polnilec z držalom za svinčnike z osvetlitvijo SCX.Design O10

Polnilec z držalom za svinčnike z osvetlitvijo SCX.Design O10
Novost
Polnilec z držalom za svinčnike z osvetlitvijo SCX.Design O10. Držalo za svinčnike z dvema izhodoma USB 1.0 A (brez prenosa podatkov). Ko je držalo za svinčnike priključeno na napajanje, zasveti LED logotip. Dobavljeno z micro USB polnilnim kablom in darilno škatlo z magnetnim zapiranjem, izdelano iz recikliranega papirja. Material: guma.

Brezžično polnilno stojalo z osvetlitvijo SCX.Design W15 10W

Brezžično polnilno stojalo z osvetlitvijo SCX.Design W15 10W
Novost
Brezžično polnilno stojalo z osvetlitvijo SCX.Design W15 10W. Brezžično polnilno stojalo z logotipom za osvetlitev, dvojnimi USB priključkom in močjo 10W. DC vhod: DC 5 V/3 A. USB izhod 1: 5V / 1A. USB izhod 2: 5V / 1A. Brezžični izhod: 10 W. Frekvenca: 110 kHz~205 kHz. Neto teža: 150 gramov. Velikost: 100×70×130 mm. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Držalo za pisala in USB polnilec

Držalo za pisala in USB polnilec
Ta sodobni namizni polnilnik bo poskrbel, da bodo vaše naprave napolnjene, vaša miza pa organizirana. Na voljo s štirimi USB priključki (4.8A) in enim priključkom tipa C 2.0 za polnjenje mobilnih naprav najnovejše generacije. Z modrim svetlobnim indikatorjem polnjenja. Držalo za pisala je izdelano iz PC, polnilnik pa iz negorljivega ABS. S polnilnim kablom dolžine 1m.

Brezžični polnilnik, 10W in USB

Brezžični polnilnik, 10W in USB
Ta polnilnik 2 v 1 vam omogoča, da svoj mobilni telefon napolnite tako brezžično (10W) kot tudi s kablom preko USB/USB C izhodnih priključkov. Za brezžično polnjenje enostavno postavite mobilni telefon na polnilec. USB priključki zagotavljajo izhod 6A in podpirajo hitro polnjenje mobilnih naprav nove generacije preko USB C (3A). Z 1,5 metrskim kablom EU za priključitev na električno vtičnico. Brezžični polnilnik je združljiv z vsemi napravami, ki omogočajo QI, kot so naprave Android najnovejše generacije, iPhone 8 in novejše različice. Vhod AC: 100-240V/50-60 Hz. Izhod 5V/6A.

Brezžični polnilnik, 10W z USB priključkom

Brezžični polnilnik, 10W z USB priključkom
Novost
Povežite hitro polnilno postajo s hitrostjo 10W s priključkom USB ali tipa C in ustvarite brezžično polnilno postajo za svoj telefon (najnovejše generacije Androida, iPhone 8 in novejše različice). Starejše telefone lahko napolnite preko dveh USB priključkov s priključitvijo kabla. Gladka ABS površina, optimalna za digitalni tisk. Primeren je samo za polnjenje, ne za sinhronizacijo. Vhod: 1A. Izhod: 5 V / 1 A. Brezžični izhod: 5W; vhod tipa C: 5V/2A in 9V/1.67A; vhod mikro USB: 5V/2A in 9V/1.67A; brezžični izhod: 9V/1.1A (10W) in 5V/1A (5W); izhod USB: 5V/1A. Vključno s TPE mikro usb kablom brez PVC dolžine 120 cm.

Brezžični polnilnik Bamboo s tremi USB priključki, 5W

Brezžični polnilnik Bamboo s tremi USB priključki, 5W
Novost
Napajalna postaja ECO z vgrajenim brezžičnim polnilnikom 5W in tremi zmogljivimi USB priključki, narejena iz naravnega in trpežnega bambusa. Izdelek je opremljen z AC adapterjem z EU vtičem za ustvarjanje zadostne moči. Vhod AC 100V-240V. USB izhod 5V/2.4A. Brezžični izhod 5V/1A 5W. Vključno s kablom dolžine 150 cm.

Komplet USB polnilec Canox

Komplet USB polnilec Canox - White / White
Komplet USB v torbici na zadrgo, priložen avtomobilski polnilec in omrežni AC USB polnilec. Maksimalna moč izhoda: 1000 mA.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje