Solarni polnilci

Solarna prenosna polnilna baterija power bank Stellar 8000 mAh

Solarna prenosna polnilna baterija power bank Stellar 8000 mAh
Solarna prenosna polnilna baterija power bank Stellar 8000 mAh. Z baterijo razreda A in sončno celico z močjo 1,5 W. Vključuje LED svetilko, ki jo je mogoče vklopiti/izklopiti z dvojnim pritiskom na gumb za vklop. Omogoča polnjenje dveh naprav hkrati z izhodi z močjo 5V/1.5A in maksimalno močjo 5V/2.1A (izhod 1: 5V/2.1A in izhod 2: 5V/1A). 4 LED indikatorji prikazujejo preostalo kapaciteto baterije. Baterijo lahko napolnite s sončno energijo ali priloženim polnilnim kablom USB - micro USB. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: aluminij.

Solarna polnilna enota z osvetlitvijo SCX.Design P30

Solarna polnilna enota z osvetlitvijo SCX.Design P30
Novost
Solarna polnilna enota z osvetlitvijo SCX.Design P30. Solarna polnilna enota kapacitete 8000 mAh, z osvetlitvijo in s kablom 3-v-1 (tip C, Android, iPhone). Naprava ob dotiku zasveti za 30 sekund, ali ko jo polnite. Kapaciteta: 8000 mAh. Vhod: 5 V/1 A USB. Izhod: 5 V / 2 A. Solarni čas polnjenja/umetna svetloba: 240 mAh/uro (približno 27 ur za polno polnjenje). Polnjenje lahko opravite tudi s priloženim kablom. Velikost: 153×76×13,5 mm. Z darilno škatlo, izdelano iz recikliranega papirja. Material: guma.

Solarna žepna polnilna enota SCX.Design P29 z osvetlitvijo

Solarna žepna polnilna enota SCX.Design P29 z osvetlitvijo
Novost
Solarna žepna polnilna enota SCX.Design P29 z osvetlitvijo. Solarn polnilna baterija iz gume z logotipom za osvetlitev in kapaciteto 5000 mAh. Dostavljeno s kablom 3-v-1 (tip C, Android, iPhone). Velika površina solarne plošče vam omogoča, da napolnite baterijo do 170 mAh/uro. Polnjenje se lahko opravi tudi prek priloženega kabla. Takoj, ko se dotaknete polnilne enote, vgravirani logotip zasveti za 30 sekund. Prav tako ostane prižgan, medtem ko se ponovno polni. Dostavljeno v darilni škatli iz recikliranega papirja. Vhod: 5 V/2 A USB. Izhod: 5 V / 2 A. Velikost: 125×72×11,8 mm. Material: guma.

Solarni polnilnik Notos, 2200 mAh

Solarni polnilnik Notos, 2200 mAh
Notos je kompaktna solarna polnilna baterija s trdnim ohišjem iz aluminija. Lahko jo odprete in s preprostim zasukom pritrdite na katero koli okno za polnjenje vaših mobilnih naprav s sončno energijo. Polnilna baterija zagotavlja kapaciteto 2200 mAh z izhodom 5V/1A in vhodom 5V/1A. Vključno z mikro USB kablom. Registriran dizajn®

Solarni polnilnik Sunflower, 2500 mAh

Solarni polnilnik Sunflower, 2500 mAh
Sunflower prinaša sončno energijo na vašo mizo z nasmehom! Polnilna litijeva notranja baterija s kapaciteto 2500 mAh je dovolj močna, da preprosto napolni vaš mobilni telefon ali MP3 predvajalnik. Solarni polnilnik ima izhod USB in vhod mini USB. Vključno z mini USB kablom. Registriran dizajn®

Solarna polnilna baterija, 2200 mAh

Solarna polnilna baterija, 2200 mAh
Kompaktna, vendar močna solarna polnilna baterija s kapaciteto 2200 mAh z integriranim solarnim panelom. Lahko se polni tako s sončno svetlobo kot z USB. Izhod 5V/1A, vhod 5V/0,8A.

Solarno drevo Ginkgo, 4000mAh

Solarno drevo Ginkgo, 4000mAh
Ginkgo ima integrirano polnilno litijevo baterijo s kapaciteto 4000 mAh za shranjevanje čiste energije, trenutna kapaciteta pa je prikazana z majhnimi LED indikatorji. Izdelano je iz okolju prijaznih materialov: ReSound in bambus. Izhod USB vam omogoča povezavo katerega koli telefona, tabličnega računalnika ali druge mobilne naprave. Registriran dizajn®

Polnilna baterija Rudder

Power Bank Rudder - Silver / Black
Aluminijasta USB polnilna baterija kapacitete 4000 mAh in vgrajenim polnilnikom na sončne celice. Vključuje micro USB polnilni kabel.

USB polnilna baterija Lenard

Usb Power Bank Lenard - White / Black
Plastična polnilna baterija s silikonsko površino, s kapaciteto baterije 4000 mAh, sončnim celicami in LED svetilko. Vključuje micro USB polnilni kabel.

Prenosna polnilna baterija 1800 mAh SEABORG

Prenosna polnilna baterija 1800 mAh SEABORG
Prenosna baterija iz ABS plastike z gumijasto prevleko in litijevo baterijo. Baterija vključuje sončne celice in LED lučko. Njegova kapaciteta je 1800 mAh, življenjska doba pa več kot 500 ciklov. Ima 5 V/1 A vhod/izhod in 2 USB priključka. Vključuje USB/micro USB polnilni kabel in je pakiran v darilni škatli. Mere: 143 x 77 x 16 mm | Škatla: 165 x 80 x 20 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje