Kovinski noži

Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen

Galen wheat straw cutlery set with phone holder - Grey
Novost
Na razprodaji
Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles

Giles wheat straw cutlery set with bottle opener - Grey
Novost
Na razprodaji
Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Komplet za rezanje Finesse

Komplet za rezanje Finesse
Komplet za rezanje Finesse. Komplet za rezanje je popolno darilo za vsakega kuharja. Vključuje nož za rezanje mesa in kuharske vilice iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ročaji iz ABS plastike. Komplet je pakiran v luksuzni darilni škatli Paul Bocuse. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo, ABS plastika.

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky
3-delni set nožev Jamie Oliver Funky. Vključuje šefovski nož (15 cm), nazobčan nož (11 cm), nož za lupljenje (8,5 cm). S premazom proti prijemanju, varno za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirano v darilni škatli Jamie Oliver. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Zložljiv nož Terra

Zložljiv nož Terra
Zložljiv nož Terra. Rezilo iz nerjavečega jekla z aluminijastim ročajem. Ima ključavnico, ki varno drži odprto rezilo na mestu. Pakirano v darilni škatli Marksman. Ekskluziven dizajn. Material: aluminij, nerjaveče jeklo.

Zložljiv nož s karabinom Deltaform

Zložljiv nož s karabinom Deltaform
Zložljiv nož s karabinom Deltaform. Zložljiv nož z ročajem iz nerjavečega jekla in rezilom na žagico. Za enostaven oprijem. Vključuje vgrajen karabin za lažje prenašanje. S ključavnico za dodatno varnost, ki drži rezilo na svojem mestu. Priložen mini priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Elevate. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

13-funkcijski žepni nož Haiduk

13-funkcijski žepni nož Haiduk
13-funkcijski žepni nož Haiduk. Ta kompakten nož je idealen spremljevalec za aktivnosti na prostem. Ima vgrajen karabin in rezilo s prevleko iz titana. Teksturirana površina aluminija zagotavlja trden oprijem. Priložen mini priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Elevate. Ekskluziven dizajn. Material: aluminij, nerjaveče jeklo.

Večfunkcijski nož

Večfunkcijski nož
Večfunkcijski nož. Nož z 12 funkcijami in vrečko za shranjevanje. Material: nerjaveče jeklo, 600D poliester.

Nož Excalibur

Nož Excalibur
Izjemno močan nož s 4-mi funkcijami. Pakirana v luksuzni darilni škatli, vključno s kakovostno 1680D vrečko. Ohišje iz aluminija in orodja iz nerjavečega jekla. Vključena orodja: Zložljivo rezilo, zaklep noža, sponka za pas in odpirač za steklenice.

Žepni nož Wood

Žepni nož Wood
Kompakten in močan žepni nož z 9 funkcijami. Z ohišjem iz bukovega lesa in visoko kakovostnimi orodji iz nerjavečega jekla. Vključena orodja: nož, nazobčan nož, škarje, pilica, žagica, šivalno orodje, snemalnik trnkov, križni izvijač in ploski izvijač. Pakirano v darilni škatli.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje