Rezalniki

Nož za lepenko Sharpy

Sharpy utility knife - White
Nož za lepenko Sharpy. Zložljiv nož za lepenko z snemljivim rezilom 80x9mm. Zložljiv nož za lepenko s snemljivim rezilom in zaponko za pritrjevanje za pas ali žep. Material: PS plastika.

Zložljiv nož Terra

Zložljiv nož Terra
Zložljiv nož Terra. Rezilo iz nerjavečega jekla z aluminijastim ročajem. Ima ključavnico, ki varno drži odprto rezilo na mestu. Pakirano v darilni škatli Marksman. Ekskluziven dizajn. Material: aluminij, nerjaveče jeklo.

Zložljiv nož s karabinom Deltaform

Zložljiv nož s karabinom Deltaform
Zložljiv nož s karabinom Deltaform. Zložljiv nož z ročajem iz nerjavečega jekla in rezilom na žagico. Za enostaven oprijem. Vključuje vgrajen karabin za lažje prenašanje. S ključavnico za dodatno varnost, ki drži rezilo na svojem mestu. Priložen mini priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Elevate. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

13-funkcijski žepni nož Haiduk

13-funkcijski žepni nož Haiduk
13-funkcijski žepni nož Haiduk. Ta kompakten nož je idealen spremljevalec za aktivnosti na prostem. Ima vgrajen karabin in rezilo s prevleko iz titana. Teksturirana površina aluminija zagotavlja trden oprijem. Priložen mini priročnik v EN/FR/DE/IT/ES/NL. Pakirano v darilni škatli Elevate. Ekskluziven dizajn. Material: aluminij, nerjaveče jeklo.

Večfunkcijski nož

Večfunkcijski nož
Večfunkcijski nož. Nož z 12 funkcijami in vrečko za shranjevanje. Material: nerjaveče jeklo, 600D poliester.

Nož za lepenko

Nož za lepenko
Novost
Odprite vaše pakete varno in udobno s tem zložljivim in kompaktnim nožem za pakete. Zasnovan je tako, da pri odpiranju nikoli ne boste poškodovali vsebine vašega paketa. Nož za pakete je izdelan iz trpežnega 420 nerjavečega jekla, ki zagotavlja dolgotrajnost izdelka.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje