Kolesarjenje

Aluminijasti zvonec za kolo Tringtring

Aluminijasti zvonec za kolo Tringtring - Silver
Novost
Aluminijasti zvonec za kolo Tringtring. V cestnem prometu uspešno opozorite nase z aluminijastim kolesarskim zvoncem. Na voljo v različnih barvah, odlično darilo, veliko prostora za dodelavo. Material: aluminij.

Sedežna prevleka za kolo Mills

Sedežna prevleka za kolo Mills - White
Sedežna prevleka za kolo Mills. Lahka vodoodporna sedežna prevleka za večkratno uporabo z elastičnim trakom, ki se prilega večini sedežev. Material: poliester.

Odsevnik z lučko Klip

Odsevnik z lučko Klip
Odsevnik z lučko Klip. Reflektorska lučka z barvno zaponko in 2 nastavitvami svetlobe, enakomerna bela ali utripajoča rdeča. Gumb za vklop/izklop na strani. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Komplet za popravilo koles MyKit

Komplet za popravilo koles MyKit - White
Komplet za popravilo koles MyKit. Idealen komplet za vožnjo s kolesom. Bodite pripravljeni v primeru manjših poškodb in praznih pnevmatik. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 tamponi za čiščenje kože, 2 suha tampona in komplet za popravilo. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Kolesarska tlačilka Aer

Kolesarska tlačilka Aer
Novost
Kolesarska tlačilka Aer. Močna in čvrsta kolesarska tlačilka z več zračnimi ventili in dvema držaloma za pritrditev na kolo. Primerna tudi za napihljive izdelke. Pakirano v darilni škatli. Material: ABS plastika.

Komplet za popravilo koles Wheelie

Komplet za popravilo koles Wheelie
Priporočamo
Komplet za popravilo koles Wheelie. 15-delni komplet vključuje 2 vzvoda za pnevmatike, strgalo, lepilo in krpice, vključno z vrečko z odsevnikom in trakovoma na ježka za pritrditev na kolo. Material: 600D poliester.

Komplet za popravilo koles

Komplet za popravilo koles
Modra torbica z odsevno črto vključuje večnamensko orodje s 15 funkcijami: izvijač, križni izvijač, izvijač za matice, imbusi: 2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, ključi: 8 mm, 10 mm, 15 mm, iverni ključ: 14GE, nastavki: 8 mm, 9 mm, 10 mm, komplet s črnim plastičnim stojalom, 2 ponikljana vzvoda za pnevmatike, lepilo, pripomoček za hrapavo površino in 3 gumijasti obliži.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje