Tek

Odsevnik z lučko Klip

Odsevnik z lučko Klip
Odsevnik z lučko Klip. Reflektorska lučka z barvno zaponko in 2 nastavitvami svetlobe, enakomerna bela ali utripajoča rdeča. Gumb za vklop/izklop na strani. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Zapestna torbica za pametni telefon Gofax

Gofax smartphone bracelet with transparent cover
Zapestna torbica za pametni telefon Gofax. Nastavljiva zapestna torbica z zapiranjem na ježka, prekrita s PVC plastiko za zaščito in lažje upravljanje vašega pametnega telefona. Ustreza večjim pametnim telefonom, kot so iPhone 6 (S), Plus in Samsung S6. Vključuje dodaten žep za shranjevanje ključev ali denarja. Material: poliester.

Komplet za prvo pomoč MyKit Running

Komplet za prvo pomoč MyKit Running - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Running. Idealen komplet za tek. S tem kompletom se lahko osvežite in sprostite po dolgem teku, odsevni trakovi poskrbijo, da ste opazni in z vsebino tega paketa ste pripravljeni na manjše poškodbe. Vsebina: Odsevni trak, 2 osvežilna robčka, 2 obliža za žulje, elastični športni povoj in gel za noge. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Univerzalni športni ročni trak

Univerzalni športni ročni trak
Športni ročni trak iz neoprena, ki ustreza vsem običajnim mobilnim telefonom (iPhone 5, 6, 7, 8, X in Xs' Samsung S6, S7, S8 in S9), tako da jih lahko vzamete s seboj na tek ali druge dejavnosti. Sprednja stran ima odsevni trak okoli okenca za dodatno vidljivost v temi. Ježka lahko prilagodite različnim velikostim.

Univerzalni športni pas

Univerzalni športni pas - Grey / Black
Lahek in moden športni pas iz ultra tankih elastičnih vlaken. Vlakna imajo vodotesno prevleko, zadrga pa je vodotesna, kar zagotavlja, da vaši vredni predmeti ostanejo na varnem in suhi v vseh pogojih. Okoli zadrge je odsevni trak za dodatno vidljivost v temi. Trak s sponko je mogoče enostavno nastaviti na pravo velikost.

Nosilec za tek z LED lučko

Nosilec za tek z LED lučko
Na razprodaji
Vadite varno v temi s tem univerzalnim ročnim trakom iz neoprena z vgrajeno LED lučko in trakom z ježkom. Ustreza vsem običajnim telefonom, kot so npr. iPhone 5, iPhone 6, Samsung Galaxy 5 in HTC one. Z žepkom za shranjevanje ključev.

Tekaška torbica za okoli pasu z LED lučko

Tekaška torbica za okoli pasu z LED lučko
Narejena iz elastičnega, vodoodpornega materiala z vodoodporno zadrgo. Z vgrajeno varnostno LED lučko za dobro vidljivost pri vadbah v temi. Vključuje 3 svetlobne načine, ki jih lahko nastavite po vaši želji. Z nastavljivo zaponko, ki ustreza vsem velikostim. Baterija je vključena.

Univerzalni športni ročni trak za telefon

Univerzalni športni ročni trak za telefon - Black / Grey
Športni ročni trak za telefon iz neoprena. Ustreza vsem običajnim telefonom, npr.: iPhone 5, 6, 7 in 8' Samsung Galaxy S4 ter HTC one. Vključno z žepkom za shranjevanje ključev in slušalk.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje