Tek

Zapestna torbica za pametni telefon Gofax

Gofax smartphone bracelet with transparent cover - Orange
Zapestna torbica za pametni telefon Gofax. Nastavljiva zapestna torbica z zapiranjem na ježka, prekrita s PVC plastiko za zaščito in lažje upravljanje vašega pametnega telefona. Ustreza večjim pametnim telefonom, kot so iPhone 6 (S), Plus in Samsung S6. Vključuje dodaten žep za shranjevanje ključev ali denarja. Material: poliester.

Števec korakov Neiva

Pedometer Neiva - White
Digitalni števec korakov v plastičnem ohišju. S prikazom porabljenih kalorij, korakov in poti. Priložena gumbna baterija.

Odsevnik za čevlje z LED lučko Usain

Usain LED rear shoe clip light - White / Solid black
Odsevnik za čevlje z LED lučko Usain. Odsevnik za zunanjo uporabo s stikalom za vklop/izklop in funkcijo utripanja ali stalnim načinom svetlobe. Z lahkoto pritrdite na peto čevlja med tekom, kolesarjenjem ali hojo. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Obesek LED - litijeva baterija

Obesek LED - litijeva baterija
Obesek LED - litijeva baterija. Obesek LED ki ga lahko pritrdite na oblačila, torbe, kolesa in druge predmete. Uporabite gumbe za vklop in izklop, da obesek vklopite v temi in ga po potrebi izklopite. Priložena je ena litij-ionska baterija CR 2032. Na voljo sta dva načina osvetlitve: Utripajoča in fiksna. Karabin ABS vključen. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Sledimo smernicam OZO o uporabi Direktive Sveta 89/686/EGS o približevanju zakonodaje držav članic v zvezi z opremo za osebno zaščito. Obeski LED imajo oznako CE. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC in karabin.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje