Miške in tipkovnice

Podloga za miško in USB razdelilnik Cache

Podloga za miško in USB razdelilnik Cache - White
Na razprodaji
Podloga za miško in USB razdelilnik Cache. Mehka podloga za miško in 3 USB razdelilnik s 3 vhodi. Micro USB kabel je shranjen v levem predelku, v katerem je prostora tudi za nekaj dodatkov, kot so pisarniške sponke, ko je kabel v uporabi. Material: PU plastična pena.

Brezžična miška Menlo

Brezžična miška Menlo
Priporočamo
Brezžična miška Menlo. Optična miška s sprejemnikom USB za brezžično RF povezavo in posebno funkcijo DPI (800/1200/1600 DPI). Gumb DPI omogoča hitro spreminjanje občutljivosti miške, ki je med igranjem zelo priročna. Potrebuje 2x AAA baterije (niso vključene). Kompatibilno z operacijskim sistemom Windows in Mac. Pakirano v prozorni škatli. Material: plastika.

Brezžična miška Stanford

Brezžična miška Stanford
Brezžična miška Stanford. Ergonomska brezžična miška z USB RF sprejemnikom in funkcijo DPI. DPI omogoča spreminjanje občutljivosti miške na 3 različne ravni, kar je priročno med igranjem računalniških iger. Potrebuje 2x AAA baterije (niso vključene). Kompatibilno z operacijskim sistemom Windows in Mac. Material: plastika.

Tanka podloga za miško Brite-Mat®

Tanka podloga za miško Brite-Mat®
Bestseller
Tanka podloga za miško Brite-Mat®. Izdelana je iz 100 % reciklirane plastike. Ta podloga za miško omogoča popolno sledenje za standardne miške s kroglico ali optične miške. Z debelino samo 350 mikrometrov je ena najlažjih in najtanjših podlog za miško. Material: plastificiran papir.

Komplet podloge za miško ter dveh podstavkov za kozarce Brite-Mat® 2

Komplet podloge za miško ter dveh podstavkov za kozarce Brite-Mat® 2
Bestseller
Komplet podloge za miško ter dveh podstavkov za kozarce Brite-Mat® 2. Komplet vsebuje podlogo za računalniško miško ter par ujemajočih se podstavkov za kozarce Brite-Mat. Komplet vsebuje podlogo za miško v merah 0,3 x 19 x 21cm in dva podstavka okrogle oblike v merah 0,3 x ø9.5cm. Material: reciklirana plastika, papir visokega sijaja, zmes masterbatch v črni barvi.

Podloga za miško okrogle oblike Q-Mat®

Podloga za miško okrogle oblike Q-Mat®
Bestseller
Podloga za miško okrogle oblike Q-Mat®. Podloga za miško ponuja veliko področje za dodelavo blagovne znamke in odlično kakovost tiskanja. Dodelava se nanese na visoko kakovostno osnovno površino iz črne pene. Material: EVA pena, plastificirani papir.

Komplet podloge za miško in podstavkov za kozarce Q-Mat® 3

Komplet podloge za miško in podstavkov za kozarce Q-Mat® 3
Bestseller
Komplet podloge za miško in podstavkov za kozarce Q-Mat® 3. Komplet vsebuje podlogo za miško Q-Mat in par enakih podstavkov s prostorom za dodelavo logotipa vašega podjetja. Komplet vsebuje podlogo za miško pravokotne oblike v merah 0,3 x 23.5 x 20 cm in dva podstavka za kozarce kvadratne oblike v merah 0,3 x 9,8 x 9,8 cm. Material: EVA pena, plastificirani papir.

Podloga za miško v pravokotni obliki Brite-Mat®

Podloga za miško v pravokotni obliki Brite-Mat®
Bestseller
Podloga v pravokotni obliki za miško Brite-Mat®. Ena od najbolj prodajanih trdih podlog za miško na trgu. Zagotavlja neprimerljivo kakovost zaradi naše patentirane tehnike dodelave. Izdelana je iz 100 % reciklirane plastike znotraj podjetja. Popoln nadzor za standardne ali optične miške. Material: pastificirani papir, reciklirana plastika.

Podloga za miško v velikosti A3 Q-Mat®

Podloga za miško v velikosti A3 Q-Mat®
Bestseller
Podloga za miško v velikosti A3 Q-Mat®. Najbolje prodajana trda podloga za miško. Zagotavlja neprimerljivo kakovost zaradi naše patentirane tehnike dodelave. Material: reciklirana plastika, papir visokega sijaja 350 g/m², zmes masterbatch črne barve.

Komplet podloge za miško ter dveh podstavkov za kozarce Brite-Mat® 3

Komplet podloge za miško ter dveh podstavkov za kozarce Brite-Mat® 3
Bestseller
Komplet podloge za miško ter dveh podstavkov za kozarce Brite-Mat® 3. Komplet vsebuje podlogo za računalniško miško ter par ujemajočih se podstavkov za kozarce Brite-Mat. Komplet vsebuje podlogo za miško pravokotne oblike v merah 0,3 x 19 x 24 cm in dva podstavka za kozarce kvadratne oblike v merah 0,3 x 9,5 x 9,5 cm. Material: reciklirana plastika, papir visokega sijaja, zmes masterbatch v črni barvi.

Komplet podloge za miško in podstavkov za kozarce Q-Mat® 4

Komplet podloge za miško in podstavkov za kozarce Q-Mat® 4
Bestseller
Komplet podloge za miško in podstavkov za kozarce Q-Mat® 4. Komplet vsebuje podlogo za miško Q-Mat in par enakih podstavkov s prostorom za dodelavo logotipa vašega podjetja. Komplet vsebuje podlogo za miško okrogle oblike v merah 0,3 x ø20 cm, podstavek za kozarec kvadratne oblike v merah 0,3 x 9,8 x 9,8 cm in podstavek za kozarec okrogle oblike v merah 0,3 x ø9,8 cm. Material: EVA pena, plastificirani papir.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje